Man in hals gestoken met kapotte bierfles na botsing waarbij fles viel

9
politie-ambulance-op-plaats-delict-suriname

Een kapot gevallen fles bier heeft zaterdagavond geleid tot een steekpartij aan de Timmermanstraat, waarbij een man met de kapotte bierfles enkele keren gestoken werd in de hals. Het slachtoffer bloedde hevig en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer vermoedelijk in botsing kwam met de verdachte, die op dat moment een fles met bier in zijn hand vast hield. De fles met bier viel uit de hand van de verdachte en ging kapot.

Dat viel niet in goede aarde bij de verdachte en hij geraakte in een woordenwisseling met het latere slachtoffer. De verdachte moet een deel van de kapotte fles hebben opgeraapt en heeft het slachtoffer daarmee steekverwondingen toegebracht, aldus de Surinaamse politie. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Hij had onder andere een steekverwonding in zijn halsstreek. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand.

Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte meldt het KPS.

9 REACTIES

 1. Bouva na a srefi tiki di naki na witie foru, na dati e naki na blaka foru, jij had toch ook jou tijd samen met je collega’s DNA leden oppositie. Zo zie je maar weer, effe schikken naar de voorzitter. 不不不不不不不不不不不不不不不不
  gemodereerd

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man in hals gestoken met kapotte bierfles na botsing waarbij fles viel.

  @Sammy the Queen, je hebt gelijk hoor.
  Ik hoop dat het (slachtoffer) heel gauw zal herstellen.

  Maar Timmermanstraat is volgens mij ook een oud bekende HOERENBUURT.
  En in de avonduren werd er ook flink (getimmerd) door zowel de mannen als de vrouwen.


  Maak melding

 3. @ badboy

  Je bent een ziek mens men praat hier over iemand die in kriteike toestand is ju e taki over wang tra stront..
  Have a heart

  Heel veel beterschap meneer
  gemodereerd

 4. Grootste veroordeelde alcoholist van Suriname kan je vertellen hoeveel alcohol kapot maakt. Zelf een gezegend land is totaal kapot gemaakt dankzij de verslaafde alcoholist president mpp bouta. Hij kan nu gaan afkicken te Santo Boma. Is gratis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.