Personeel Arbeidsinspectie houdt eigen werkomgeving schoon

23
Personeel Arbeidsinspectie houdt eigen werkomgeving schoon

Medewerkers van de Arbeidsinspectie in Suriname hebben het initiatief genomen om hun werkomgeving zelf schoon te maken. Het terrein van de Arbeidsinspectie aan de Gemenelandsweg is ontdaan geworden van onkruid en is er een kamer voorzien van tegels. Deze ruimte zal worden ingericht voor cliënten die klachten hebben over hun werk of hun werkgever.

Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) was aanwezig en heeft de medewerkers een hart onder de riem gestoken. Ze vindt het bijzonder dat de ambtenaren hiervoor hun vrije zaterdag hebben opgeofferd. Ook is ze erg ingenomen met het feit dat de ambtenaren zelf hebben gezorgd voor hun voeding en drank en voor het benodigd werkmateriaal.

Kuldipsingh had bij haar aantreden als minister een beroep gedaan op het personeel om veel creativiteit en inventiviteit aan de dag te leggen gezien de financiële situatie waarin wij als land verkeren. Ze is daarom blij dat nu al het spits wordt afgebeten door het personeel van de Arbeidsinspectie. De bewindsvrouw stelt het personeel van Arbeidsinspectie als voorbeeld voor alle ambtenaren van het ministerie.

De minister hoopt dat dit initiatief navolging zal verdienen en bedankte de inspecteur-generaal van de Arbeidsinspectie, Rowan Noredjo, voor het feit dat hij samen met zijn team de handen uit de mouwen heeft gestoken. Noredjo zegt dat hij hiermee teamspirit stimuleert bij zijn personeel en is ervan overtuigd dat dit zal resulteren in een perfecte teamprestatie die uiteindelijk een positieve invloed zal hebben op die dienstverlening van de Arbeidsinspectie naar de Surinaamse samenleving toe.

https://www.facebook.com/1083871594965786/posts/3439887412697514/

23 REACTIES

 1. Een groot verschil met de NDP, de NDP (bijv Vidjay Chotkan) deed het onderwerk tijd, vlak voor verkiezingen voor de show en heeft extra uren gedeclareerd. Terwijl deze groep in hun eigen tijd en op eigen kosten te werk zijn gegaan.

  Ook dit is goed om bekendheid te geven, zij zijn nu een goed voorbeeld en hopelijk wordt dat gevolgd.

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Jij helpt toch ook mee. Krakti !


  Maak melding

 2. Gelukkig gaan ze niet naar ziekenhuizen om mensen te besmetten
  Gelukkig worden ze onderweg niet geroepen om een drankje te komen drinken
  Gelukkig kunnen ze hun klavieteers thuis houden. Groetjes Metoo#

  Liever TIEN incompetente ministers die hun best doen, dan 1 crimineel die ALLE bezittingen van het land steelt, het land met een ONGELOOFLIJK GROTE SCHULD achterlaat en hem vervolgens smeert


  Maak melding

 3. Wayambo, alle misstanden zal onderzocht en benoemd worden. Mensen zullen voor het gerecht worden gebracht. Begrijp dat de NDP facisten in hun broek schijten maar zo werkt dat in een rechtstaat. Gestolen geld moet teruggevorderd worden.


  Maak melding

 4. Wie moet het voor ze komen schoonmaken 🧹 de buurman/Buurvrouw, waar je werkt moet je zelf schoonhouden dat hoeft niemand jouw te zeggen waar je woon maakt je toch ook schoon 🧹 dus voor mij is het geen nieuws lekker belangrijk.
  gemodereerd

 5. Wayambo,
  U bent niet alleen een azijnpisser. maar schijnbaar ook nog een behoorlijk gefrustreerde semi intellectueel.
  Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.


  Maak melding

 6. prachtig nu de vieze gore muren van de schutting nog schoonmaken en opnieuw schilderen. Ga zo door.
  gemodereerd

 7. Off topic; wanr wordt leandra woei de first/super lady opgepakt vr malversaties mt gronden. Het is toch overduidelijk dat ze een dikke vinger in de pap hft gehad m.b.t. tot de gronden die noerslijmbalsaliem hft getekend. Aan deze man z’n uiterlijk kan je zien wat vr n onbetrouwbare zwarte ziel hij is.


  Maak melding

 8. “is ontdaan geworden van onkruid”

  Heel goed bezig. Nu nog dat paarse onkruid!

  Laat jullie niet ontmoedigen door de gezegde”onkruid vergaat niet”

  Tip: gebruik dan ook onkruidbrander voor dat tuig.


  Maak melding

 9. Wayambo,
  Ik krijg het idee dat je niet van orde en netheid houdt.
  In en rondom waar je woont, zal wel een smerig boel zijn!
  Kijk in de spiegel, misschien zie je, de mens in je.
  En zal meehelpen met de opbouw van, ook jou mooi Suriname.
  Komop, je kan het wel, of ben je bang om op eigen kosten iets te doen voor de komende generaties?


  Maak melding

 10. @Leek, de paarse groupies die heulen met de NDP zijn allemaal redimusus. Dat Suriname naar de verdommenis is geholpen is voor hun bijzaak. Ze beschermen hun afgod Bouterse te vuur en te zwaard. Al schijt Bouterse op hun koppen. Ze kunnen zijn bruine revo reet. Gezien hun reacties is dat de enige conclusie die je kan trekken. De NDP is geen politieke partij maar een criminele organisatie.


  Maak melding

 11. Dus al de jaren daarvoor hebben ze op hun donder gezeten en het beleidt tegengewerkt,typisch het algehele ambtenaren legioen van ons land, het is beesachtig wat hier de afgelopen tien jaar heefd plaats gevonden,ze hebben gewoon hun handt open gehouden voor hun salaris en niks gedaan dan wel Bureaucratisch te werk gegaan en alles tegen gewerkt of vertraagd ,deze voorstelling is een slecht teken voor de toekomst van dit land vol van Haat en politieke tegenstellingen enz…..


  Maak melding

 12. @koos
  Hierby toon je duidelyk jouw opvatting hoe of jy Domocratie implementeert, geen haar beter dan een dictator .
  dus als je critisch ben dan weet jy gelyk waar iemandt thuis hoor,niet zo democratisch hoor
  myn interesse gaat uit naar het belang van land en volk ,en een ieder is daar ondergeschikt aan laat dat duidelyk zyn, geldt ook voor my natuurlyk


  Maak melding

 13. Sommigen hebben letterlijk en figuurlijk geen ene k@ te vertellen, maar komen hier met hun negativiteit wat aandacht zoeken .Als je niets te zeggen hebt, houdt dan je vieze vuile smerige bek.
  De medewerkers van Arbeidsinspectie zijn gewoon weer een beetje gemotiveerd om zaken aan te pakken, laat die mensen toch in hun waarde. Probeer te accepteren dat na 10 jaar NDP zonder ontwikkeling anders dan alleen maar stelen er nu een nieuwe regering zit die uitzicht bied voor het leed dat de arme man is aangedaan tijdens Bouterse I en II. In plaats dat jullie paarse rioolratten het volk helpen te motiveren om iets van het land te maken, komen jullie hier de popi jopi uithangen met jullie negatieve opmerkingen. Het enige wat jullie paarse rioolratten willen is dat deze regering faalt zodat die boevenbende weer kan overnemen.
  Het moreel besef is na 10 jaar NDP helemaal weg bij jullie paarse rioolratten.


  Maak melding

 14. Who the cap fit. Volgens mij heb ik helemaal niets verkeerd gezegd. Ik snap heel goed dat de NDP alle normen en waarden kapot heeft geslagen in dat land, maar als je iets te zeggen hebt kom gewoon met opbouwend kritiek en niet met die negatieve doemdenkertjes. Daar heeft Suriname op dit moment helemaal niets aan.
  Trouwens die ene rioolrat kan alleen maar uitschelden en wordt dan ook als zodanig behandeld. Waarschijnlijk een nabehandeling trauma verwerking bij die witte man aan de Noordzee?
  Hoe dan ook de stank van het rottende NDP is in ieder geval door medewerkers van Arbeidsinspectie uit hun directe omgeving aan de gemenelandsweg verwijdert. Nu de rest van de ministeries nog.


  Maak melding

 15. Ze moeten een vogelverschrikker daar op het terrein plaatsen, zodat die tingie fowru uit de buurt blijft en alles stankvrij blijft!😭🤣😂

  Goed werk hoor minister, maar verkiezingscampagne is voorbij! Is belachelijk dat er een foto en video voor zo iets onbenulligs in de media geplaatst wordt!


  Maak melding

 16. Wayambo meisje, je bent en blijft een vieze vuile onderkruipsel.
  Er is gewoon geen hulp meer voor rioolratten zoals jou.
  Ga maar lekker door jezelf onsterfelijk belachelijk te maken hier….hahahaha..
  Ik blijf een fatu op je nemen, vieze vuile gore tyfushond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.