Politie: ‘Alle winkels in Suriname moeten om 21.00u sluiten’

2
Politie: 'Alle winkels in Suriname moeten om 21.00u sluiten'
Winkel in Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft vrijdagavond bekend gemaakt dat alle winkeliers in Suriname, per direct hun handelszaken om negen uur in de avond (21.00u) moeten sluiten voor het publiek. Dit zou dienen als maatregel om de verspreiding van het coronavirus in Suriname tegen te gaan, meldt de Surinaamse politie in een kort statement.

Momenteel is de avondklok ingesteld op 22.00u en blijven mensen tot laat naar de winkels gaan. Tijdens de persconferentie van het Covid-19 Managementteam is aangegeven dat de avondklok nog steeds van toepassing is en dat deze tot 9 augustus geldt.

De maatregel gaat in op vrijdag 24 juli 2020, om 21.00u. De politie laat verder weten dat surveillerende agenten erop toe zullen zien dat de winkeliers zich houden aan de sluitingstijd.

De Surinaamse president Santokhi zal zaterdag een televisietoespraak houden in verband met de COVID-19 situatie in het land. In zijn toespraak zal hij strenge maatregelen aankondigen om het coronavirus tegen te gaan. Vrijdag zijn er weer 71 nieuwe coronabesmettingen bij gekomen.

2 REACTIES

 1. Gelukkig zijn er Nederlandse medici en apparatuur aanwezig. En komt excellentie Santhoki met daadkrachtige maar passende maatregelen.

  Onder bouterse zou het aantal sterf/gevallen meer dan verdubbeld zijn.

  Su gaat nu al de goede kant op.


  Maak melding

 2. Ik hoop echt dat dit gaat helpen, dat het virus ook in Su snel bedongen gaat worden.😷
  Dus Suri mannen voorlopig geen nachtelijke escapades naar de buitenvrouwen, en het virus op die manier verder verspreiden, ga gewoon de komende periode de brave huisvader spelen, en leer je kinderen nu een beetje kennen. En voor de stiefvaders en stiefbroers, blijf vooral van je dochters en zusjes af, het is niet de bedoeling dat jullie nu je gefrustreerde lusten op hun gaan botvieren.😟


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.