Nieuwe Justitie minister vraagt ondersteuning personeel

3
Nieuwe Justitie minister vraagt ondersteuning personeel
Foto en beeld: PR Korps Politie Suriname

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie in Suriname, roept het personeel op het hoofdkantoor van zijn ministerie op hem alle ondersteuning te bieden om gezamenlijk het ministerie te doen uitblinken. Daarnaast wenst hij een goede communicatie met de medewerkers te hebben.

Dit zei hij tijdens een kennismakingsbezoek op donderdag 23 juli, waarbij hij de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor heeft aangedaan. De nieuwe bewindsman die vanaf 16 juli de scepter zwaait op het ministerie wenst met alle medewerkers te werken aan het beleid van het ministerie.

Na alle kennismaking en oriëntatie bezoeken, zullen de diverse afdelingen in de gelegenheid gesteld worden een presentatie te houden voor de bewindsman. Op deze manier wenst hij een beter beeld te krijgen van de diensten, waardoor het beleid beter aangestuurd wordt.

Amoksi vindt dat er geen belemmering moet zijn voor het personeel om hem te bereiken. “Indien u met een persoonlijke issue zit en op audiëntie wenst, moet dat kunnen. lk sta er open voor om u te ontvangen. De interne communicatie moet versterkt worden” aldus de minister.

Vele medewerkers hebben het op prijs gesteld dat de minister die stap dichterbij naar het personeel heeft gemaakt en hebben op hun beurt beloofd alle medewerking te verlenen om het Surinaamse ministerie tot grotere hoogte te tillen.

3 REACTIES

  1. Ja minister amoksi, ik heb een vraag en zo, mooi van binnen maar aub wat onderhoud aan de vloer en koop kasten dus gesloten opbergruimte en verban die stelling naar de garage.


    Maak melding

  2. “Samen kunnen wij ervoor zorgen dat stemmen van jongeren worden gehoord, ze rechtstreeks worden vertegenwoordigd en volledig kunnen bijdragen aan het oplossen van de problemen waarmee wij allemaal worden geconfronteerd”, laat Bouva optekenen.

    Maar meneer Bouva moet ze wel op de juiste weg helpen wat integer en betrouwbaar en transparant handelen inhoud. Echter als meneer Bouva dat zelfs niet in de praktijk toepast gedurende zijn DNA lidmaatschap dan vraag ik mij gevoegelijk af hoe hij deze jongeren dat zal moeten bijbrengen. Stelen en roven blijken makkelijker aan te leren dan integer en betrouwbaar en transparant handelen.

    Bouva let op straks als je bezoek krijgt van justitie dan kan je als Santo docent gaan optreden


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.