Spoedbijeenkomst vandaag over aanpak COVID-19 vraagstuk in Suriname

5
COVID-19 Suriname

Donderdag was weer een heftige corona dag in Suriname, waarbij er twee doden vielen en 58 nieuwe besmettingen werden genoteerd. Het totaal aantal geregistreerde corona gevallen tot nu toe is hiermee de 1.200 gepasseerd en staat op 1.234. Op dit moment liggen 6 personen op de intensive care.

De Surinaamse regering houdt vandaag, vrijdag 24 juli, een spoedbijeenkomst waarbij verdere besluiten omtrent de aanpak van het COVID-19 vraagstuk genomen zullen worden. Er zijn enkele uitdagingen bij de aanpak van deze problematiek.

Zo liet minister Ramadhin weten dat Suriname tegen zijn isolatie-, quarantaine capaciteit aanloopt. Verder is er ook een dreigende epidemie in met name Paramaribo en delen van Wanica. Daarnaast baart het oosten de Surinaamse regering veel zorgen, zei de minister. De situatie op de goudvelden geeft ook geen rooskleurig beeld.

Ondanks dit alles blijven de maatregelen, zoals door de vorige regering waren aangekondigd, vooralsnog van kracht. De minister zegt dat de situatie vooralsnog onder controle is, maar er snelle ingrepen nodig zijn om COVID-19 beheersbaar te houden.

5 REACTIES

 1. Paarse bermrat Wayambo blijft maar de nieuwe regering op de korrel nemen. We horen hem niet over de aardappel uien pimp hoe die de zaak heeft belazerd. Of dat zijn afgod Bouterse meerdere malen beloofd heeft de koers omlaag te krijgen. Want volgens een paarse gezegde “neks no fout” was de boel onder controle. Anno 2020 ziet de wereld voor Suriname anders uit. Dat gezegd hebbende wil ik Wayambo adviseren terug te gaan naar zijn Bijlmer ghetto en ga statenloze afrikaanse mannen verwennen op je knieen. Wat een mafklapper.


  Maak melding

 2. Op Starnieuws staat toch echt dat er verscherpte maatregelen aankomen. Nu is Starnieuws in de regel ook een wat betrouwbaardere nieuwsite dat roddelhoekje Waterkant aan de Noordzee natuurlijk.


  Maak melding

 3. Begin al die gasten die oversteken hun boten lek te schieten. Brunsie gaat niet op niveau van de artsen kunnen praten. Hij moet zijn rommel met die overstekende families van hem in orde maken. Niets kan hij meer


  Maak melding

 4. Koos 24 juli 2020 At 12:57
  Paarse bermrat Wayambo blijft maar de nieuwe regering op de korrel
  ============
  Hé, zwerver Koos Lulbihari Stoetia-Singh. Ik heb gehoord dat die vrouw van jou met Hoefdraad in ondergedoken in een massagesalon😂🤣😭!


  Maak melding

 5. Ondanks dit alles blijven de maatregelen, zoals door de vorige regering waren aangekondigd, vooralsnog van kracht. De minister zegt dat de situatie vooralsnog onder controle is.
  ===========
  Die mini-ster zegt dat alles onder controle is! Waarvoor is die spoedbijeenkomst dan! Durft deze regering geen nieuwe en strengere maatregelen te treffen, ben benieuwd! Aantal besmettingen en doden nemen dagelijks flink toe en dan zegt dat jochie dat alles onder controle is🤔. Zelfs een tiengiefowroe gaat dit niet geloven😂🤣😭


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.