VIDEO: Automobiliste ‘vliegt’ over goot, doorboort schutting en eindigt op erf

5
VIDEO: Automobiliste ‘vliegt’ over goot, doorboort schutting en eindigt op erf

De bestuurster van deze Lexus ‘vloog’ vanmorgen rond 11.15u op de hoek van de Antroewa- en Sopropostraat in Suriname met haar auto over een goot, doorboorde een schutting en belandde op een erf. Zij raakte gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De vrouw reed over de Sopropostraat en gaande richting de Antroewastraat. Nabij de hoek verloor zij door nog onbekende redenen de macht over het stuur met het noodlottig gevolg. Naar zeggen van enkele buurtbewoners verloor zij de controle doordat zij met een behoorlijke snelheid over de zandweg reed.

De politie was snel ter plaatse en is een onderzoek gestart. Een sleepdienst werd ingeschakeld om de beschadigde auto af te voeren. Hieronder een filmpje van de situatie:

5 REACTIES

  1. Aie boiiii …elke dag weer …zozo boerikie achter het stuur …geen woorden meer …..zo krygt als je voor je rijbewijst betaald (steelpenning) en geen rij opleiding volg ….saka saka


    Maak melding

  2. 🤣😅😅😂😂Ik denk dat zij nog aan het gamen is, zij kijkt teveel naar zulke films en doet veel aan games 😆😆😄 nou mensen, is toch te erg daar in su met de wagens of auto’s, remmen doen het niet of stuurwiel naar de bliksem?? Jullie maken toch tot een zooitje van, bestaat er in su geen autocrossbaan???


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.