Ook tante (51) van vermoorde 22-jarige vrouw aangehouden

3
Ook tante (51) van vermoorde 22-jarige vrouw aangehouden
Deze tante Marijke F. (51) is ook aangehouden door de politie in Suriname.

Een opmerkelijke wending in de levensberovingszaak van de 22-jarige Chenel van der Bok. De politie heeft ook haar tante, de 51-jarige Marijke F., als verdachte aangemerkt en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Volgens de Surinaamse politie is Marijke, F. de persoon die het ontzielde lichaam van Chenel in de woning aan trof. De 34-jarige Orpheo, F. en de 28-jarige Dwight, P. zijn inmiddels ook in verzekering gesteld. Dwight, P. is een politie rekruut meldt de politie.

Met betrekking tot een filmpje dat op social media geplaatst is waarbij het ontzielde lichaam van het slachtoffer te zien is wil de politie duidelijk maken, dat zij op dat stuk ook bezig is met een onderzoek.

Als blijkt dat een politieambtenaar daar verantwoordelijk voor is, die ambtenaar een zware disciplinaire straf mag verwachten. De zwaarste disciplinaire straf bij de politie is oneervol ontslag:

3 REACTIES

 1. Hij is zelf een hoerenloper dus hij herkend zich hierin.

  Deze schandknaap is een looser op deze site en je zal lezen in zn vorige reacties hoe dom deze bong go olo bita is.

  Zelfs in zn paarse tenue word hij geweerd vw zn domme uitspraken….maak je vooral niet druk om deze idioot ik lees en lach me kapot.

  Wat gebeurd dr met deze paarse flikkers trouwens ..volgens mij gaat hij zn nieuwe baas zn kont aflikken, zo snel veranderd deze hond van partij.

  Wat zal bek stinken na tien jaar bouta


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.