Auto belandt op z’n zij bij inrit van woonhuis

5
Auto belandt op z'n zij bij inrit van woonhuis

Dit voertuig was zondagavond betrokken bij een verkeersongeval in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval omstreeks 22.00u aan de Van Roosmalenstraat te Paramaribo.

De bestuurder reed vanuit de Wilhelminastraat richting de Anton Dragtenweg. Door nog onbekende reden verloor hij op een gegeven moment de controle over het stuur. Het voertuig sloeg om en belandde op een inrit van een woonhuis.

De bewoner van het huis verklaarde tegenover de redactie van Waterkant.net dat de bestuurder hard zou hebben gereden. “We hebben de camerabeelden” aldus de bewoner.

Er raakte niemand gewond bij het ongeval. De politie kwam ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

 1. Juist in die omgeving lopen de motjo’s, travestieten (bongolo krabita “laat me”) rond. Omgeving grote Combé weg en de Wicher straat.


  Maak melding

 2. De bestuurder reed vanuit de Wilhelminastraat richting de Anton Dragtenweg.

  Moet waar in het bericht staat Anton Dragenweg niet staan Corneles Jongbouwstraat?


  Maak melding

 3. Tuurlijk reed hij te hard, de auto kantelt niet vanzelf. Ze rijden allemaal met de duivel opschoot😈. Wie het eerste in het mortuarium beland is de motto🤣. Jammer hij moet het nu toch overdoen, want nu heeft hij verloren.🙄😁


  Maak melding

 4. Daga interprise&co 13 juli 2020 At 12:16
  Juist in die omgeving lopen de motjo’s, travestieten (bongolo krabita “laat me”) rond. Omgeving grote Combé weg en de Wicher straat.politiek neutraal het bos met zijn s3 kogelwerend vestje wanneer wordt jij ééns volwasse pubertje 🤡🤡👻👻


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.