zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDAF-truck ramt auto die geen voorrang verleent

DAF-truck ramt auto die geen voorrang verleent

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze personenauto werd vrijdagmiddag op de hoek van de Welgedacht C- en de Magentakanaalweg geramd door een DAF-truck vol beladen met zand nadat de autobestuurder haastig de weg overstak.

De personenauto reed over de Welgedacht C-weg in Suriname, komende vanuit de Indira Gandhiweg en gaande in de richting van de Verlengde Welgedacht C-weg. De DAF-truck reed over Magentakanaalweg komende vanuit de Welgedacht B-weg en gaande in de richting van de Nieuw Weergevondenweg.

De bestuurder van de personenauto wou je hoek oversteken en onderschatte de snelheid van de aankomende DAF-truck. Daarbij werd de auto geramd door de truck en raakte zwaar beschadigd. De truck zelf had lichte schade opgelopen. De autobestuurder raakte gewond en is per eigen gelegenheid gebracht voor medische behandeling.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om de auto af te voeren.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. Mensen, hebben erg haast niet alleen in het verkeer.
  In de supermarkt, gebeurt ook onfatsoenlijke dingen.
  Als de truck maar niet beladen, was met uien en of aardappelen.


  Maak melding
 2. Ik heb ’t al een keertje al eerder gezegd. De deelnemer in het verkeer in Suriname vertoond vrijpostig en arrogant rijgedrag als of alle regels in hun voordeel is, overal hebben ze zogenaamd voorrang en dan krijg je dit ja. De chauffeur moet van geluk spreken dat de Almachtige hem nog een kans heeft gegeven. Anders was het Amen.


  Maak melding
 3. Iemand beweerde eens het volgende… Als je in Suriname kan auto rijden. Kan je overal ter wereld auto rijden, die Persoon bedoelde zeker. Bots auto’s op de kermis.. Nu kunnen we begrijpen waarom een Surinaamse rijbewijs bijna overal ter wereld niet erkent wordt. Om zulke taferelen zitten ze niet verlegen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES