VIDEO: Bewakingscamera legt klap politieauto vast

11

De politieauto van het Korps Politie Suriname, die afgelopen nacht een metalen EBS stroompaal ramde, is door een bewakingscamera gefilmd. Op de beelden is goed te zien hoe het op een lege weg helmaal mis gaat en de auto tegen de paal eindigt aan de Saramaccastraat in Paramaribo.

In het filmpje dat hierboven te zien is, zien we de pro wagen aanrijden met zwaailichten aan. Het is onduidelijk of de bestuurder met spoed op weg was naar een oproep. Wat wel duidelijk te zien is, is dat de weg nat is van de regen.

De wagen die een behoorlijke vaart lijkt te hebben, rijdt recht vooruit. Dan is te zien dat hij plotseling weg glijdt richting het trottoir aan de linkerkant. De politieauto ramt daarbij eerst een aantal paaltjes langs de weg en knalt vervolgens tegen een stroompaal. Daarbij is nog even een vonk te zien.

Op Social media is het ongeval veel besproken en vragen mensen zich af hoe het op een rechte weg zo makkelijk mis kan gaan.


11 REACTIES

 1. Dit is echt de grootste mpp als voorbeeld van de politie.niemand op straat en zo een ongeval.de wegen kunnen liever vol zijn met verkeer dan gebeurt dit waarschijnlijk niet.


  Maak melding

 2. Op bijna dezelfde plek is in april 2020 een auto op zijn zij beland tijdens een aanrijding.

  Toeval? In ieder geval wel vreemd op dezelfde plek…


  Maak melding

 3. Lag geen olie maar wel water glij je even hard van de weg af. Volgens mij worden hier geen slip lessen gegeven aan oa agenten. En ja ze rijden hard, keihard zelfs, hou mijn hart vast als ze over een kruising rijden waar ik dichtbij woon.
  Gelukkig geen dode. Agent zal goed geschrokken zijn en hij doet het waarschijnljjk en hopelijk nooit meer om zo hard te rijden wanneer het zo regent.


  Maak melding

 4. Deze wagen park is voor een snelheidt tot 70 KM per uur harder dan 80 ben je al dodelyk bezig, zoals deze bestuurder moet een behoorlyke stuurvaardigheidt bezitten om heel thuis tekomen


  Maak melding

 5. Ik ben het eens dat planeren op water was. Dan kan je niet meer sturen en gaat de auto zijn eigen gang. Er zijn wel technieken om op een gladde natte weg te rijden. Lessen nemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.