zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid11e coronadode in Suriname genoteerd; actieve gevallen gestegen met 42

11e coronadode in Suriname genoteerd; actieve gevallen gestegen met 42

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is zaterdag de 11e persoon overleden aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website. Volgens Surinaamse media is deze 11e persoon overleden op de Intensive Care Unit van het St. Vincentius Ziekenhuis in Paramaribo.

Uit de gegevens van de teller blijkt verder dat het totaal aantal positief geteste mensen de 400 is gepasseerd en tot nu toe 409 bedraagt. Daarvan zijn inmiddels al wel 191 genezen en 11 helaas overleden. Wat overblijft is een aantal van 207 actieve cases.

Uit de gegevens kan verder opgemaakt worden, dat het aantal mensen in quarantaine is gestegen naar 314.

UPDATE: Vandaag is de teller voor de tweede keer aangepast. Eerder op de dag was er sprake van een toename van 18 actieve gevallen. In de avond kwamen daar nog eens 24 bij en is het aantal actieve gevallen 231:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Begrijp ikj hieruit dat deze mensen tijdens de lockdown besmet zijn geraakt?? Zijn het pakket ophalers die uren in de rij stonden en hun naasten? Of zijn deze gevallen allemaal uitlopers van de Rosebel haard In ieder geval geen mooi bericht. In India gaat het ook goed fout!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES