Duo na inbraak aangehouden door politie Suriname

9
Verdachte inbrekers aangehouden door politie Suriname

De politie in Suriname heeft zojuist weer twee foto’s van aangehouden verdachten vrijgegeven. Het gaat dit keer om de de 24-jarige Gilson D. en zijn kompaan Urbian G. meer bekend als ‘Ubby’. De twee werden na een inbraak aangehouden door leden van de Criminelen Inlichtingen Unit (CIU) en het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

Een benadeelde deed op vrijdag 19 juni op het politiebureau Houttuin aangifte van diefstal door middel van braak. De criminelen hebben daarbij gasbommen, een spaarpot en een flat screen televisie buit gemaakt. Na uitgewerkte informaties kwamen Gilson en Urbian als verdachten in beeld van het gepleegd strafbaar feit.

Gilson werd in de vroege ochtend van dinsdag 23 juni te Pontbuiten opgespoord en aangehouden en Urbian werd op vrijdagmiddag 26 juni te Paramaribo Noord aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de twee in verzekering gesteld.

Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van Houttuin overgedragen aan de collega’s van de afdeling Recherche Midden. De politie werkt aan het terug vinden van de gestolen goederen meldt het KPS.


9 REACTIES

 1. Met dit soort tuig moet de politie gelijk korte metten maken…
  Afschieten en ze stelen en roven nooit meer…
  Afstammelingen van die koulo paarse moordenaar tevens grootste dief en drugscrimineel van su…
  Ook hem moeten ze met de grond gelijk maken…
  Mpp vernietiger….


  Maak melding

 2. Kaaiman 28 juni 2020 At 17:01
  Aan hun gezicht kan je zien dat deze twee geen moraliteit of fatsoen kennen.

  Kaaiman, bedoel je de grote en dikte van de lippen welke de herkenning kenmerken zijn?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.