Auto ramt stroompaal tijdens lockdown in Suriname

7
Auto ramt stroompaal tijdens lockdown in Suriname

Tijdens de lockdown in Suriname op zaterdagavond, presteerde de bestuurder van deze auto het, om het voertuig tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname aan te rijden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval rond 19.30u.

Het voertuig kwam uit de richting van de Jagernath Lachmonstraat en reed de Leysweg binnen, toen het mis ging. Ter hoogte van de eerste bocht bij de apotheek, verloor de bestuurder de controle over het stuur en ramde de EBS stroompaal.

Volgens de verklaring van de bestuurder zou hij uitgeweken zijn voor een bromfietser die midden op het wegdek reed. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto raakte wel behoorlijk beschadigd zoals op de foto ook goed te zien is.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren.

https://www.facebook.com/fiaz.wazir.94/videos/1202587170081686/


7 REACTIES

 1. Jammer, het leven gaat snel en de auto’s gaan SNELLER.
  Of heeft het iets met vermoeidheid te maken?
  Geen enkel idee.
  Resultaten van een zogenaamde onderzoek, kan ik nergens vinden.


  Maak melding

 2. Een formule-1 rijder of stuntman is getraind om hard en roekeloos te rijden.
  Bij gewone burgers krijg je dit als resultaat.
  Ik heb ergens wel gezien dat Surmac trainingen geeft in defensive driving. Misschien zijn er nog meer bedrijven die zoiets aanbieden.


  Maak melding

 3. Door al die jaren heen heeft men van alles lopen verkavelen. Aan de wegen en de rest van de infrastructuur werd en wordt vaak niet genoeg gedacht.

  Als een weg veels te smal is (inclusief) berm, hoe gaat EBS anders moeten doen dan. Moeten ze de palen op mensen hun percelen plaatsen???

  Ondergrondse kabels zou een goed idee zijn op hele drukke plaatsen zoals de binnenstad en pad van wanica, kwattaweg. Op een baka bina pranasi is dat veels te duur, dan gaat men ook direct veel meer moeten betalen voor stroom.

  Los van beter bestuur heeft Suriname ook een beter beleid nodig op het gebied van verkaveling en inrichting van de infrastructuur. Tot nu toe kan men nog steeds á la dol verkavelen. Er zijn wel wat regels, maar nog lang niet genoeg…


  Maak melding

 4. Was tijdens lockdown nog op straat en dat mag niet.Zou wellicht geprobeerd hebben zo gauw mogelijk thuis te komen, zelfs met de lichten uit om niet op te vallen. Vervelend geen nachtzicht te hebben net als een kat, anders was de paal wel gezien.

  Inderdaad overdag een felrode of oranje kleur op de paal en in de avond dient dit als reflector. Efu dan ju no sjie na paal dan ju mu tan na oso.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.