Crèches en peuterscholen ingaande 1 juni weer open

0
Crèches en peuterscholen blijven langer gesloten in Suriname

Crèches en peuterscholen in Suriname mogen per 1 juni weer opengaan. Dit zei de directeur van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Angela Salmo, gisteren tijdens de persconferentie.

De toestemming wordt verleend met goedkeuring van het ministerie van Volksgezondheid, die ook de veiligheidsregels waaraan de opvanginstellingen zich moeten houden, heeft opgesteld. De directeur benadrukte dat er specifieke veiligheidsregels zullen gelden die door de crèches en peuterscholen moeten worden nageleefd.

De financiële ondersteuning aan Surinaamse crechehouders en crèchemedewerkers gaat onverkort door. Registratie vindt uitsluitend plaats bij het Bureau Opvanginstellingen van het ministerie van Sociale Zaken aan de Waterkant. Uitbetalingen vinden plaats bij de Stichting Volkshuisvesting aan de Madeliefjesstraat, van 10.00 tot 13.30 uur.

Het is vanaf 1 juni ook toegestaan bezoek te brengen aan personen in overige opvanginstellingen zoals tehuizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.