Schietincident buiten stembureau OS Tammenga

19
Schietincident bij stembureau OS Tammenga

Vanmiddag rond 15.45u heeft zich een schietincident voorgedaan buiten het stembureau OS Tammenga aan de Asidonhopostraat. De politie van Uitvlugt ging ter plaatse en trof een vrouw daar met een schotwond aan. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er ook een verdachte is aangehouden. De schutter zou een man zijn.

Een ambulance werd ingeschakeld en het slachtoffer is afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Manschappen van het Regio Bijstands Team Paramaribo (RBTP) spoedde zich naar de locatie om assistentie te verlenen aan de politie van Uitvlugt.

Het is nog onbekend wat de reden van de schietpartij is. De politie is op dit moment bezig met het onderzoek.

Op Facebook gaat een geluidsfragment rond van een vrouw die zegt dat er drie schoten gelost zijn te OS Tammenga en dat iedereen in rep en roer is.


19 REACTIES

 1. Oppositie komt sterkt terug met een overwinning .

  Wendy is het in de buurt van jou ,je ben het zelf toch niet Wendy .

  NPS komt sterkt terug met woningbouw en werkgelegenheid voor jongeren en ouderen .


  Maak melding

 2. @Original zit je veilig samen met Wayambo alias Waldo aan de Noordzee zijde met jullie ,Oranje Wilhelmus paspoort veilig samen te genieten wat er in SU gebeurd?

  Jullie worden verantwoordelijk gesteld aan het deelnemen van georganiseerde diefstal van de Surinaamse belastinggelden vanuit het Buitenland.


  Maak melding

 3. Volgend de voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau is voor het eerst in de Surinaamse geschiedenis zoveel onregelmatigheden gesignaleerd bij een verkiezing. Zo hebben honderden mensen uren in de rij gestaan om te gaan stemmen, om vervolgens te horen dat ze opnieuw moeten gaan stemmen, omdat de stembiljetten ongeldig waren. Ik vraag mij af of het ministerie van Binnenlandse Zaken ongeschoolde mensen heeft ingeschakeld bij de voorbereiding van deze verkiezing. Alle documenten moeten toch dubbel gecontroleerd worden voordat het in gebruik wordt genomen? Ik krijg het gevoel dat Suriname steeds meer bestuurd wordt door laag geschoolde mensen.


  Maak melding

 4. Op Facebook lees ik dat de Coronianen geschrokken zijn door een groep Frans sprekende Haitianen…, die zomaar uit een bus naar buiten komen..Ik zie verder wat beeld-materiaal.. Wel om te lachen.. Het is een kleine groep die door de schutters naar binnen piept…Ze zijn goedlachs.. . De buschauffeur heeft na een paar keer vragen.., de mensen bij een school in de rij gezet…De Coronianen in beeld kijken ernstig.., en gereserveerd.., misschien wel boos.. .Hun lome siësta word verbroken door vreemdelingen….


  Maak melding

 5. Gelet op een foto analyse is er ruzie in kamp paars. Als het niet ddb en kliek zijn, zijn het de paarse zwakbegaafde volgelingen die te keer gaan. Zie man met Ranger die te keer ging tegen de kandidaat van de VHP in Para en er beeldmateriaal op het internet te zien was later en hij haar zijn excuses aanbood.

  ddb gaat van uit de Haïtianen lijken op Coronianen dus een paar leger bussen met Haïtianen vullen en naar Coronie brengen om snel te stemmen zal goed zijn voor 1 zetel voor de ndp zal niet snel opvallen en au nak ing slag snel. Waar hij mis heeft gecalculeerd, is dat Haitianen spreken Patois en Coronianen spreken, Coronie dé Arkie tu” en dat klinkt anders dan Patois.

  De Coroniaan keek naar de Haïtiaan en dacht, die lijkt helemaal op mij, zelfde kleur, ooggeel, dikke lippen, kroeshaar, staat recht op, dubbel gespierd. Bij een nadere analyse bleek dezelfde soort als hem/haar Patois te spreken en viel zo door de mand en werd de conclusie getrokken, Ik herken je Afrikaan, maar je bent geen Coroniaantje, jij komt uit Haïti. Gewoon po(o)r lai die zich voor wil doen als Coroniaantje en voor ndp komt stemmen.

  ddb en kliek zijn voor de zoveelste keer door de mand gevallen.


  Maak melding

 6. Adhin heeft het al heel duidlyk gezegd focus wat er NU GEBEURD EN DAN GAAN STEMEN!!!begrypn wat hy zegt!!want na 25 is hy geen ndper meer hy gaat by Chan aansluiten.


  Maak melding

 7. De democratie in Suriname is op 25 februari 1980 omver gegooid door toe doen van Nederland en Bouterse en de 16 andere, een zogenaamde coupe


  Maak melding

 8. @mangggg, je bent , blind, doof en een grote domme hersenloze idioot..😏 Gelukkig ga je met je paarse ratten bende weer de grond in. Hoe durf je , je eigen volk te beschuldigen van stelen uit de staatskas🤨, als zij ons niet voorzien van voedselpakketten, en kwamen met hun eurootjes, hadden we verder van de ratten-keutels, die onze regering ons steeds voorschotelt moeten leven.Geen enkele Su(behalve de hersenloze) geniet van wat er bij ons gebeurd, ze huilen en houden hun hart vast, hoe het bij ons toegaat, en dat er zoveel hersenloze achter deze paarse ratten aanloopt,is gewoon beschamend, en ze nemen alles maar voor waarheid aan.😠. Laten we hopen dat de tijd gekomen is , dat alle paarse ratten verdelgd zullen worden. Dan kunnen we over tienjaar na het opruimen van de veroorzaakte ellende, weer een heel nieuwe start maken, voor onze kinderen en kleinkinderen..😌🦾


  Maak melding

 9. Mica :ga met de bekende LALA boot terug naar waar je vandaan komt daar lopen genoeg ratten en kakkarlakken want je bent zielig en zwaar racistisch en hersenloos bezig.


  Maak melding

 10. NDP had maar 26 zetels zijn ze alleen een Regering gaan vormen en alleen als op gevreten .

  VHP NPS, ABOP,PL, AUB niet met NDP samen werken ze zijn te gierig .

  VHP ,NPS,ABOP ,PL gebuikt je verstand en werk niet samen met de NDP AUB .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.