Paal met straatnaambord Bouterse Highway verwijderd door kwaadwilligen

32
Paal met straatnaambord Bouterse Highway verwijderd door kwaadwilligen-1

Kwaadwilligen hebben één van de palen met het straatnaambord van de pas geopende Desiré Delano Bouterse Highway in Suriname gebroken en op de grond gegooid.

Gezien de afstand tussen waar de paal stond en gegooid is, is het duidelijk dat die niet is omver gereden. Een alerte voorbijganger stopte en maakte onderstaande filmpje.

https://www.instagram.com/p/CAlTSW5AMUZ/?igshid=c761hb8l00rb

Vrienden van president Desi Bouterse hadden vorige week zondag een auto optocht georganiseerd om gran tangi uit te brengen aan de president voor zijn onvermoeibare inzet voor de ontwikkeling van Suriname.

De nieuwe Surinaamse highway die loopt tussen Zanderij en Afobakaweg is op 15 mei officieel geopend. De snelweg is 9,5 kilometer lang en 30 meter breed met twee rijstroken. De vervangen Hanover Bridge over de Parakreek maakt ook deel uit van de snelweg.


32 REACTIES

 1. Die highway is een doorlopende weg gebleken. Tijd om Bouterse en zijn roverbende weg te stemmen. 10 jaar Bouterse is 1 grote ramp gebleken. Het land kampt met een miljardenschuld, werkloosheid onder de jongeren is zeer hoog, ziekenhuizen kampen met tekorten, pensioenen en lonen zijn waardeloos geworden ivm devaluatie, mensen hebben dringend behoefte aan betaalbare woningen en corruptie viert hoogtij. 10 jaar Bouterse en de talloze ministers shuffles incl behoud van pensioen en 3 versleten bank govenors. Onder zijn bewind heeft het NDP de grootste bankroof uit de geschiedenis gepleegd. En als klap op de vuurpijl is Bouterse zelf nog veroordeeld door de krijgsraad. Suriname staat internationaal voor joker. Deze man plaatsmaken voor een capabele president. Iemand met verstand van zaken die ook internationaal gerespecteerd wordt.


  Maak melding

 2. De Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse doet er goed aan …. in de periode dat hij nog ple-si-dent is /zal zijn … bij president besluit … de naam verandert in Hanover Highway.

  Doet hij dat niet … Pier Borsoe … wordt de naambord Bouterse Highway telkens weg gehaald en vernietigd.

  Camera’s om zulks te voorkomen zullen ” geen zoden aan de dijk zetten … !!!!!!!

  Dit heeft niks te maken met disrespect voor de ple-si-dent … eerder disrespect voor de Hanover{ianen}.


  Maak melding

 3. De Highway doorkruist gronden van drie families van plantage Hannover. Deze drie famlies wachten nogsteeds op hun geld voor verkoop van een deel van hun eigendom. De naam van de Highway zou op de naam van de drie families moeten komen te staan en niet op de naam van een moordenaar en veroordeelde drugscrimineel. Beste familie, haal telkensweer de palen naar beneden. Zet het werk voort, totdat ze jullie betaald hebben. Vraag tegelijkertijd een naamsverandering van die snelweg…desnoods Hannover Highway ipv Kaabouter highway.


  Maak melding

 4. De snelweg is betaalt door de Surinaamse belastingbetaler.
  Graag dus ook een internationaal erkende naam aan geven a.u.b.
  Suggestie: De “helden” van Suriname!!!
  Je wilt als land toch niet geassocieerd worden met een crimineel?


  Maak melding

 5. Plaats dan ook een onderbord met zijn misdrijven jegens land en volk.
  ” massa moordenaar van vele zonen van ons republiek Suriname, leider van de slachting in Moiwana,internationaal veroordeelde drugscrimineel”
  Heeft de surinaamse staatskas leeggeroofd samen met zijn alubaba bende en ons land gedegradeerd tot junkstaat.


  Maak melding

 6. Het zal wel onder geschiedvervalsing vallen.
  Maar van mij mag de periode Bouterse en de NDP uit de geschiedenis boeken geschrapt worden.
  Tenzij er een hoger doel ten grondslag ligt……de boodschap aan onze kinderen, dat dit nooit had mogen- en zal gebeuren!


  Maak melding

 7. Zijn titel als president kan niemand hem afnemen NOOIT NEVER, al gaat hij dood💪💪💪💪büh buh😝😝
  Pres 😘😘😘

  .


  Maak melding

 8. #Dazdilinger, heb je geen kleurtje zoals de blanken dat zouden zeggen wc worong jij hoor 💩💩💩💩van de paarse kiezers te eten in hun septintank poepeter billenlikker.
  Jij hoort jezelf een nekschot te geven of een gratis stevig stuk touw om aan te schommelen Oprotten naar waar je voorouders vandaan komen.
  Suriname is van de Indianen.


  Maak melding

 9. Sabaku en alle standbeelden en Straatnamen ook brugman arron enz. Weg ermee.
  Standbeeld van wilHELmina mogen ze in de Surinamerivier dumpen morgen nog als het aan paars ligt.
  We aanbidden God en geen koningin van Orange blanda.
  Oprotten naar blanda als Suriname je niet zint ga ik stapelhuizen wonen als 2e rangsburger. 🙋🙋🙋🙋🙋🙏🙏🙏🙏🙏🙏ik kom je uitzwaaien persoonlijk.
  Als je een Surned ben blijf daar en kom niet pas wanneer de blanken je ongeneeslijk ziek hebben verklaard dat doen velen want dan pas waarderen ze hun land.
  Met volle vluchten van KLM vliegen ze naar Suriname om hun laatste jaren of dagen te slijten. Daarom voor mij SLM nummer 1 Suriname 👌👌👌


  Maak melding

 10. Die mensen van vhp voelen de hitte al waar ze zullen belanden😂😂😂😂 daarom zulke uitspraken. Laat morgen 1persoon zijn onmenselijke gedrag ergens in su uithalen dan zal je wel zien wat met die persoon wordt gedaan. De president heeft al gezeg laten we dit verkiezing alles rustig aan nemen wat het uitslag ook uitkomt dus o No lul nanga NDP


  Maak melding

 11. Die highway is er alleen om geld achterover te drukken..het is algemeen bekend dat deze regering het makkelijkste geld kan stelen via openbare werken.
  Weg ermee!!!


  Maak melding

 12. Dames en heren. De tijd is nu daar om je genoegen en ongenoegen kenbaar te maken. En dat gaan we niet doen door tegen elkaar op de vuist te gaan of uit te schelden. Al zijn onze idealen anders, maar we zijn allemaal Surinamers. Wij Surinamers gaan de wereld laten zien hoe wij hier omgaan met onze normen en waarden. Je bent vrij om je stemrecht te gebruiken en dat doe je in een stemhok. Senioren en jongeren van Suriname zijn niet dom. Laat je niet overrompelen door partijen die het niet menen men u en uw Suriname.Denk niet alleen aan wat je vandaag aan overlevingsmiddelen geschonken krijgt, maar denk ook aan morgen en overmorgen wat voor invloed deze schenkingen op je zal hebben. Stem bewust, maar stem zeker ook voor de toekomst van je kinderen en kleinkinderen. Laat niemand schulden gewicht creëren die jou kinderen en kleinkinderen het niet kunnen dragen.Wees niet bang, God is altijd met u. Amen.


  Maak melding

 13. Wendy, jij bent zeker een boutist. Ezelin dat je bent. Pienaar je niet.? Heb jij te vreten? Jij voelt het zeker niet in je portemonnee. Moet je die idioten zien rennen achter Bouta. Ik snap deze bekrompen mensen echt niet. Ze aanbidden die man. Ze gaan BOUTA zijn schijt nog opvreten.


  Maak melding

 14. @Wendy
  Men gaat ook geen weg vernoemen naar Adolf Hitler Benito Mussolini of Sadam Hoessein.Dit zijn namen die zeer beladen zijn en bij mensen heel veel verdrietige herinneringen en emoties oproepen.Dus niet doen.Die namen zijn gewoon vervloekt!!! En dat geldt ook voor de naam Desire Delano Bouterse!!!


  Maak melding

 15. Kondremangs
  Dit is een scenario van de nsdap zelf om anderen te criminaliseren. ….DiDiBri heeft het altijd over scenarios. ….check het. ….dit is zg gedaan door kwaadwilligen om de geweldige president en zijn fantastische regering, die ons ontwikkeling heeft gebracht, te dwarsbomen. …….wij trappen daar niet in en gaan DiDiBri en zijn boevenbende wegstemmen. …
  kondremangs, ik ben ready. …jullie ook toch?
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 16. Wat een ego heeft deze man om een straatnaam naar zichzelf te benoemen, als hij dood is kunnen we altijd nog de criminele wijken voorzien met naamborden, van de grote graaiers in het parlement. Voorlopig dus geen naambordje van deze dictator, nog van zijn vrouw, mw de first” Lady” my ass, die haar naam ook graag vereeuwigd ziet worden op belangrijke plekken..🤔


  Maak melding

 17. waarschijnlijk door een verwarde NDP’er gedaan die niet kan lezen. die zag geel en dacht ey san ka dja! dat na ABOP kleur, Wai Boi!


  Maak melding

 18. Hiep hiep hiep hoeraaaaaa…..

  Eindelijk vrijheid eindelijk is deze onwaardige hond straks weg…
  Goed gedaan surinamers we gaan een weg op die toekomst bied en kunnen straks weer met waardigheid op straat lopen.

  We moeten de koe bij de hoorns pakken en iedere boef id politiek aanpakken …dat betekend te beginnen bij de moordenaar de persident en ministers en ex politieke schurken.

  Weg met bouta ….en we gaan stryden voor een beter en mooier suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.