woensdag, mei 22, 2024
HomeNieuws uit Suriname'President komt vanavond met verklaring over voortgang verkiezingen'

‘President komt vanavond met verklaring over voortgang verkiezingen’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) meldt zojuist dat er een kans bestaat dat de verkiezingen morgen worden uitgesteld. Dit zou te maken hebben met een uit de hand gelopen situatie aan de oostgrens met Frans-Guyana, waarbij er mensen illegaal oversteken, meldt de krant zojuist.

Uit NDP-kringen verneemt dWT dat de situatie zorgelijk is en dat op president Desi Bouterse het beroep zal worden gedaan om op de valreep de verkiezingen uit te stellen. Een bron dichtbij de president zei desgevraagd dat dat hoogstwaarschijnlijk ook het geval zal zijn en dat Bouterse later op de dag met een statement komt. 

De Ware Tijd heeft intussen de bevestiging van Limburg. Later meer.

UPDATE: De verkiezingen op maandag 25 mei gaan normaal door. Dat heeft president Desi Bouterse zondagmiddag gezegd in een statement. “Alleen indien het COVID-19-team rapporteert dat mensen vrijelijk over de grens komen zullen de autoriteiten drastische maatregelen treffen”, benadrukt Bouterse in onderstaand filmpje.

Naast de statement van hedenmiddag spreekt het staatshoofd het Surinaamse volk vanavond 24 mei 2020 omstreeks 20 uur, toe aan de vooravond van de verkiezingen van 25 mei 2020. Dit is te volgen op kanaal 8.2 en 8.3.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/671553260292842/

Een aantal dagen geleden ging het gerucht dat de verkiezingen zouden worden uitgesteld al rond op deze site:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

46 REACTIES
 1. Dit gedoe met het illegaal de grens oversteken is niet iets van nu. Bouta zoekt een uitweg om.de verkiezingen niet door te laten gaan. Hij is degene die ook de covid 19 regels openlijk heeft overtreden met zijn glas whisky en sigaret in zijn klauwen om zieltjes te winnen. Hij meent het totaal niet met het volk. Weer zo’n belachelijke politieke stunt. Gewoon de verkiezingen door laten gaan. De buitenlandse waarnemers zijn als in het land. Zijn met Yildiz Pola in gesprek hierover gegaan.Hoezo komt Bouta met een slap gelul over de grensstreek. Hij is zoals bekend weer misleidend en manipulatief bezig deze bejaarde imbeciel.


  Maak melding
 2. WAT VOOR KAULO MA PANG PANG IS DAT. DEZE KAULO MAN ZOEKT EEN BORO OM TE FRAUDEREN.

  SAKA SAKA KAULO MA PANG. SKOP ENG MA PANG PANG BEK BOS GEWOON.

  FRAUDEREN STELEN VERMOORDEN IS ZIJN SPECIALITEIT.


  Maak melding
 3. Er is Bouterse alles aan gelegen om president te blijven van Suriname. Deze man gaat Maduro achterna. Als de verkiezingen uitgesteld worden dan kun je vergif op innemen dat die verkiezingen komende jaren niet gehouden worden. Bouterse heeft veel te verliezen. Deze seniele man moet desnoods met geweld afgezet worden. Uitstel is geen optie !


  Maak melding
 4. In scène gezet door de paarse Bouta-maffia.

  Vluchten kan niet meer……de PAARSE criminele koppen liggen nu massaal op het hakblok.


  Maak melding
 5. Wat een farce!
  Hoe langer je het uitstelt mr president, hoe meer de mensen een afkeer van je krijgen.
  Hoezo Corona. Ik zie ze beiden dansen tussen het publiek, zonder rekening te houden met whatever.
  Linksom of rechtsom is klaar over uit.
  Je hebt niet zoveel cash over om mensen om te kopen. Dus sa yo doe…
  Wat je vandaag hebt uitgedeeld is foetsie.
  Sharkmila heeft ook geen doekoe meer.


  Maak melding
 6. Is dat zo!!! Dus de fraudeurs hebben hun zaken niet af.
  Oh die gasten van de OAS en de Caricom zullen het echt niet fijn vinden .
  Hoe staat het met de manschappen van uw leger meneer de couppleger???
  Ik lees elke dag over illegale oversteek, waarom nu opeens een hete hangijzer??
  Fuck it man !


  Maak melding
 7. Nepnieuws. Als de verkiezingen morgen niet doorgaan breekt de hel los want dan is Bouterse een grote corrupteling. Hij weet dat hij morgen gaat verliezen.


  Maak melding
 8. Als t word uitgestelt en waterkant wist dit al dan is er een mol binnen de ndp. ik heb al eerder gezegd dat er een machtstrijd is binnen de ndp. een aantal willen Bouterse niet meer hebben


  Maak melding
 9. Tijd kopen voor een exit strategy voor de pleesident. Deze moddafukka moet bij de slm even een reservering making richting caracas.


  Maak melding
 10. Dus dat!
  Kolonel Slijngaard zegt dat hij v niets weet.
  De situatie is zoals altijd.
  Laffe bende!

  Trouwens, hoort hij niet eerst de politieke partijen op de hoogte te brengen.
  Het is niet te hopen dat ze via het nieuws horen dat de verkiezing niet door gaat.

  Gebruik covid niet als excuus. Het leven kan soms raar lopen.


  Maak melding
 11. Inderdaad indien de verkiezingen worden uitgesteld zullen er geen verkiezingen meer komen. En blijft Bouta president tot zijn dood.

  Het was een hele grote fout om hem tot president te laten maken.
  Indien het zo is dan zal het volk zelf moeten afrekenen met Bouta en hem en zijn bende letterlijk uit het parlement trekken.

  Als dat moet gebeuren dan maar op die manier.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  Gado na wi fesi man !


  Maak melding
 12. Pffff als het bericht op waarheid berust en deze laffe good for nothing president de verkiezingen I uitstelt dan zijn de rapen gaar!!!!

  Dit wordt dan een scenario om het keiharde oordeel van het volk te ontlopen.

  De situatie in het oosten kan absoluut geen aanleiding zijn om de dag des oordeel van NDP te ontlopen .
  Mijn broek zakt af van verontwaardiging hoe ver deze criminelen bereid zijn te gaan om de Surinamers het stemrecht te ontnemen.

  Dit moet niet geaccepteerd worden en burgerlijke ongehoorzaamheid als gevolg mag niet uitblijven .


  Maak melding
 13. Verschrikkelijk indien dit zo is.
  Onvoorstelbaar!!
  Onaccepteerbaar!!!
  Ook voor alle partijen die bloed zweet en tranen in hun campagnes hebben gestopt.
  Ook voor de regering om te weten wat het volk zal kiezen.
  We zullen na morgen weten waar we aan toe zijn.
  Ik bid dat dit een grapje is.
  Be Blessed


  Maak melding
 14. Wayambo alias Waldo en Robg, kijk goed naar de foto van het achterwerk van jullie geliefde president. Hij heeft in zijn broek geplast.


  Maak melding
 15. “Het Anti Fraude Platform in Suriname heeft meldingen gekregen dat de NDP – de partij van president Desi Bouterse – oproepkaarten van kiezers opkoopt voor 1000 Surinaamse Dollar (123 euro) per stuk. Dat meldt het platform aan RTL Nieuws.”


  Maak melding
 16. Nee..nee dat is niet eerlijk, want hoe vaak heeft die moordenaar zijn eigen regels vwb de Covid-19, aan mars gelapt.
  Er zijn toch Fransen die grenzen bewaken. Stuur dan versterking. Zo simpel is dat om het niet te begrijpen .
  Eerlijk gezegd dit wordt chaos !


  Maak melding
 17. Bouterse probeert Surinaamse verkiezingen te beïnvloeden door kiespassen op te kopen’
  Aangepast: 1 uur 20 minuten geleden
  President Desi Bouterse (midden) zwaait met zijn pet. Beeld © ANP
  Het Anti Fraude Platform in Suriname heeft meldingen gekregen dat de NDP – de partij van president Desi Bouterse – oproepkaarten van kiezers opkoopt voor 1000 Surinaamse Dollar (123 euro) per stuk. Dat meldt het platform aan RTL Nieuws.

  Het is geen fake nieuws !!!!


  Maak melding
 18. Wayambo is een persconferentie aan het beleggen in overleg met Econoom Robg, onder veiligheid van agent X, hij komt zo met zijn persconferentie. Ondertussen plast en poept de president van Suriname in zijn broek, zie foto.


  Maak melding
 19. Oppositie moet wanhopig zijn dat ze een dag voor de verkiezingen zoveel onzin verspreiden. Zijn blijkbaar toch niet zo zeker van hun zaak.


  Maak melding
 20. @Robles, zie de.foto. Ondertussen zijn Wayambo alias Waldo onder veiligheid van agent X te beraden wat ze met deze zaak aan moeten.


  Maak melding
 21. Het is onzeker of de verkiezingen in Suriname morgen doorgaan. Vannacht om 01.00 uur tijd geeft Bouterse een verklaring op de televisie over de verkiezingen.

  Slijngard doet een beroep op de politieke partijen om hun verantwoordelijkheid te tonen en de volksgezondheid niet in gevaar te brengen. Bronnen binnen de Nationale Democratische Partij (NDP) van Bouterse zeggen dat de president wordt gevraagd de verkiezingen uit te stellen.


  Maak melding
 22. Bouta heeft net al een statement gegeven. Verkiezingen gaan gewoon door. Fake nieuws dus en geeft nogmaals aan hoe onzeker de oppositie is. Misselijke manier van doen om paniek te zaaien in het land. Hoop dat ze dit als een boomerang terugkrijgen morgen. Surinamers zijn niet gek.


  Maak melding
 23. @@@JapJapie/KesKesie …. Brulaap Limbo … heeft aan de redactie van de Ware Tijd bevestigd dat de verkiezing uitgesteld zou worden.

  Proberen verwarring te stichten komt dus uit kringen van de Nationale Dieven/Bermpartij.

  @@@Brulaap Limbo … weet { hij had daar in een bakana torie op gezinsspeeld } dat hij vervangen zal worden …. erger nog …. @@@Brulaap Limbo wordt weggejaaid.

  Voor v.d San … Jo Koe … zullen wij Huize Asiana reserveren …. daar kan hij voor de oudjes de grote staatsgeleerde ” spelen/uithangen ” !!!!!!!!


  Maak melding
 24. Wayambo alias Waldo heeft samen met Robg veilig aan de Noordzee zijde met hun Oranje Wilhelmus paspoort, veilig een fles black label gedronken en de achterwerk van hun pleesident bewondert.


  Maak melding
 25. Alweer iets wat van ndp, hun achterban is ontevreden, want ze zijn niet uitbetaald. Reken maar da na 25mei ze ook niks krijgen, want ze gebruiken die domme achterban alleen als stemvee.


  Maak melding
 26. Wat er ook gebeurt ht gaat door.
  De gasten die illegaal oversteken die moet hij aanpakken en hard. Gevangenis vr 2 maanden en boete.
  Mr als Brunswijk hun ID heeft wat wil je dan. Boten in 2 zagen.
  Einde gedonder met dit volk


  Maak melding
 27. Ik ben niet voor NDP maar door fraude en of omkoperij gaat hij toch winnen want er lopen nog genoeg ezels rond..omkopen met SRD 1000..


  Maak melding
 28. Laat praters praten laat haters haten we gaan nog even niet naar huis want chan blijf thuis hij heeft zijn huiswerk niet gemaakt voor straf blijf hij zitten, tan pokko jantje of chantje


  Maak melding
 29. Nou die kaulo mapima voeld het al aankomen .

  Hierbij wens ik heel Suriname alle wijsheid van de wereld toe om een wijze stem uit te brengen morgen.
  En dat is vooral niet de ndp .
  Denk aan jullie kinderen en hun toekomst want dat hebben jullie in jullie handen nu dmv jullie stem .

  Met die kaulo 1000 SRD waarmee mensen i
  Omgekocht worden wat ik hier en daar lees geef je je kind voor een paar dagen te eten , maar met de juiste keuze voor heel hun leven .

  Moge alle partijen nu vooral in deze tijd de wapens neerleggen en de handen in 1 slaan ,
  Puur om die paarse mongolen geen 1 zetel te gunnen.
  Werk samen en kick ze eruit .

  En na de verkiezingen al die miljarden terug te halen uit het buitenland.
  En geloof me , landen zullen graag samenwerken om deze doelstelling te realiseren .
  Want heel de wereld zijn zulke mongolen zat .

  Pak elke landverrader aan en haal alle geld terug.
  Suriname kan hierdoor binnen een paar jaren paradijs op aarde zijn wat het had moeten zijn , .maar wat wil je met zo een geldgeile bonobo aap als so called precident .

  En lever die mongol uit aan Nederland , meteen laten arresteren na de overwinning wegens corruptie en landverraad .

  Ow ja en laat die kaulo wijf van hen voor mij , die zal werken in een bordeel om alles terug te betalen .

  Kies niet weer voor slavernij door op die kaulo mapima en zijn kont likkers te stemmen.
  Kies voor verandering .


  Maak melding
 30. Haha, dit is geen plasje maar poepe.
  Deze man die het landt wil lijden kan zn ka niet eens ophoude. Deze foto zal vaak worden gebruikt.
  is dit jullie pleesident joh, die met kak in zn broek.
  Lekker dan, konden z’n partijgenten. vrienden bewakers niets zeggen? Of wilden ze hem voor lul late staan. Het is gelukt
  poepejante eerste klas


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES