Politie ziet erop toe dat verbod propaganda wordt nageleefd

8
politie-rbt-auto-suriname

Per presidentiële resolutie is het politieke partijen in Suriname onder andere verboden om vanaf zaterdag 23 mei 2020 om 00.00 uur tot en met dinsdag 26 mei 2020 te 12.00 uur politieke propaganda te maken via de media.

De politie zal erop toe zien dat al de opgesomde verboden in de resolutie worden nageleefd, meldt het Korps Politie Suriname. Op de mediabedrijven wordt door de autoriteiten een dringend beroep gedaan om het verbod stipt na te leven.

Naast het propaganda verbod zijn tot dinsdag 12.00u de volgende zaken verboden:


8 REACTIES

 1. Mn dochter heeft werk gevonden bij VHP. Ze vroeg wat haar taak is.
  Ze moet de mensen die komen benaderen en vertellen dat VHP goed is en dan negatieve dingen over NDP.
  Wordt dit de jeugd met paplepel meegegeven??
  Focus op wat je partij wilt doen. Negatief over een ander komt terug


  Maak melding

 2. Beste Wendy, Wel dat is het werk van een politieke partij. Ze is gaan werken voor de VHP. VHP is een politieke partij en jou werk is dan om propaganda te maken. Althans zo zie ik het. Èèn van de andere partijen, die is erger, die zegt dat wanneer de VHP aan de macht komt, de binnenland bewoners vermoord zullen worden. Wie heeft de binnenland bewoners vermoord. Als we terugblikken naar de binnenlandse oorlog. Dus dat is ’t politiek spel. No sweat.


  Maak melding

 3. Baby heeft nooit behoorlijk leren werken door haar moeder ze was daar alleen om de ass van haar moeder te redden in de komende regeerperiode en dr SZF kaart voor dr remmers. VHP is geen NDP vuilnisvat.


  Maak melding

 4. Wendy weet je wel wie de vader is?dus je kind werk bij de vhp en jij haat de vhp. Wees blij dat jou kind niet jou genen heeft en voor en beter leven kiest.


  Maak melding

 5. Kondremangs
  Wendy. …dus je geeft toe, dat je dochter slimmer is dan jou? ??? Beste Wendy. …het is niet te laat voor jou. …stem DiDiBri en zijn boevenbende weg als je in Su woont en je mag stemmen. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 6. Goh, de VHP een partij die zoooooooo discrimineert neemt je dochter aan.
  Je dochter solliciteert naar een functie, maar ze weet niet welke functie
  Is je (nep)dochter een vriendin van de nepbroer van rob


  Maak melding

 7. ach wendy maak je niet druk .
  De vhp is een etnische en racistische partij waar enkel 1 groep op stemt.
  Ze zijn radeloos ,maar voor zover ik weet zullen alleen wij hindoestanen op die partij stemmen ,dus over de meerderheid kunnen ze alleen maar dromen.
  Ik zie liever de NPS aan de macht dan de VHP..
  Het volk bepaald uiteindelijk.


  Maak melding

 8. wat zijn jullie zielige mensen. Binneland bewoners? . Je bedoeld de rovers uit de bossen van Suriname?. Ja ..het is extreem zo wij Surinamers met elkaar gaan. wij roven, wij vermoorden, wij doen maar in Suriname. Wie denkt dat VHP een verschil voor u gaat maken… ha ha ha kijk, beleef en huiver. Santhoki is niets anders dan een dief, VHP NF heeft de rechtstaat al in 1992 om zeep geholpen. Kunt u zich voorstellen…..Een rechter wiens zoon advocaat was……vader en zoon waren betrokken bij witwaspraktijken/ drugs etc… etc. De rechter en zoon worden gesnapt. Zoon pleegt zelfmoord en wat dacht u…?. De vader die rechter was, is opgestapt uit schande maar deze beest van ex rechter mocht doorgaan als advocaat met alle gevolgen van dien. Bouterse Bouterse Bouterse…….maar kijk eens naar je eigen daden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.