Boot omgeslagen op Marowijnerivier, bootsman vermist

6
Mopi Kondre aan de Marowijne rivier in Suriname
Archieffoto: Mopi Kondre aan de Marowijne rivier in Suriname

Op de Marowijnerivier in Suriname is donderdagavond een boot omgeslagen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit plaatsvond ter hoogte van het dorpje Mopi Kondre. Volgens de eerste berichten is de bootsman als vermist opgegeven.

De redactie verneemt verder dat de bootsman op weg was naar Albina, om stembussen en personeel op te halen om vervolgens te vervoeren naar de desbetreffende stemlocaties. Het ongeval zou donderdagavond rond 20.00u hebben plaatsgevonden.

Een gemengde eenheid van Surinaamse politiemannen en militairen is naar de locatie gestuurd voor onderzoek.

- Advertentie -

6 REACTIES

  1. Onderstroming daar door duivels eiland als je boot daar omslaat heb je weinig kaas door de sterke stoming . Jammer voor die zalige sterkte aan zijn nabestaanden . De Here heeft gegeven de here heeft genomen .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.