NDP stonfutu Astrid Belliot ondersteunt nu VHP

32
NDP stonfutu Astrid Belliot ondersteunt nu VHP

Astrid Belliot van de NDP zegt dat de ideologie en idealen van de partij nauwelijks meer te herkennen zijn en gaat daarom nu de VHP Orange Movement ondersteunen.

“Als een van de stonfutu’s van de NDP laat het mij geen keus, gegeven het volksonvriendelijk beleid, gevoerd in de achter ons liggende jaren, het besluit te nemen de partij gedag te zeggen. De ideologie en de idealen, op basis waarvan op onbaatzuchtige wijze ondersteuning werd gegeven aan de NDP, zijn nauwelijks meer te herkennen”.

Naar zeggen van Belliot is er op verschillende momenten zeer kritische wijze hierover gewag gemaakt, in de hoop dat men zou inzien, dat het pad welke men opging niet eentje was welke dit land en zijn inwoners ten goede zou komen. Het is bijzonder pijnlijk te moeten ervaren dat het gros van samenleving letterlijk tot de bedelstaf is gedegradeerd. Dit gegeven het funeste financieel- economische beleid, zegt de ex NDP’er.

Belliot is de mening toegedaan dat het gebleken is dat de huidige regeerders absoluut niet in staat zijn dit land te kunnen leiden. Om te voorkomen dat het herstel onoverkomelijk is, moet hier drastisch verandering c.q. verbetering in worden gebracht.

“Na goed overleg met mijn familie, vrienden maar ook kennissen, die eveneens door mijn overtuigingskracht, ook voor voren genoemde partij, de NDP hadden gestemd, is het besluit genomen om thans de VHP, de Orange Movement onder leiding van Chan Santokhi te ondersteunen. Makakandra w’o set én kon”, aldus Belliot.


32 REACTIES

 1. Dit is oprecht. Het moet maar eens gezegdtdtd worden wat ndpo van Suriname gemaaktdt heeft
  Woorden schieten te kort. Daarom daaaden. Allemaal in het gevang deze vuile criminelen, maar eerst wegstemmen.
  En daarna terughalen wat van het volk is en geven aan het volk


  Maak melding

 2. Gelet op de financiële, ecnomische, sociale, democratische rechtsstaat, de grondwet, internationale verdragen, heel grote armoede en heel grote ellende, alles in verval Suriname en een zeer kleine groep rondom ddb, gezin, adviseurs, profiteurs oa in de coalitie en dna van ndp heeft een wijs mens heeft een half woord nodig om te besluiten om over te stappen, waar de redding oa vandaan kan komen.

  Het is te hopen dat hiermee een voorbeeld is gegeven aan het arme en uitgebuite volk om ook over te stappen naar de VHP, NPS, ABOP, PL, om Suriname te redden.

  Kiezers van Suriname, redden jullie Suriname en stem strategisch. Op zeer kleine partijen die nog niet rijp zijn voor de DNA van Suriname is een verloren stem in die zin, dat er een versnippering van stemmen ontstaat bij de huidige politieke oppositie partijen.

  Stop: corruptie, hoefdraad hoort vervolgd te worden, ddb heeft een vonnis van 20 jaar van de krijgsraad in Suriname, een vonnis van de rechtbank in Nederland van 11 jaar voor drugshandel, de hele ndp is een roversnest en corruptie.

  U de kiezers kan er zorg voor dragen dat ddb, vrouw, adviseurs, coalitiegeniten van ndp in Suriname. Zij hebben Suriname skeer gemaakt en zichzelf schrikbarend verrijkt over uw ruggen heen. Zij hebben schijt aan jullie.

  Stem de ndp weg. ddb en gangsters gaan niets voor u kunnen betekenen. Wat hebben ze voor u de afgelopen 5 tot 10 jaar gedaan. Zie hoe arm u geworden bent.

  Stem ddb, ndp, weg. Ze gaan niets voor u doen en kunnen niets voor u doen. Gelooft u nog in hun zoete broodjes praatjes.

  Ben ik nu zo slim of ben jij nou zo dom?

  Time4Change!

  Stemt u op 25 mei 2020 op:

  – VHP, NPS, ABOP, PL. Dit zijn de partijen die 30 zetels of meer van de 51 zetels van de DNA moeten hebben.

  Suriinamers redden jullie Suriname en u (klein)kinderen en uw zelf. Kies bewust.


  Maak melding

 3. U de kiezers kan er zorg voor dragen door te stemmen op VHP, NPS, ABOP, PL,op 25 mei 2020 en ze meer dan 30 zetels van de 51 halen, dat ddb, vrouw, gezin adviseurs, huidige coalitiegenoten in de regering en DNA van Suriname uit het machtscentrum van Suriname verdwijnen. ddb, en regeringscoalitie en coalitie in de DNA hebben Suriname skeer gemaakt en zichzelf schrikbarend verrijkt over uw ruggen heen. Zij hebben schijt aan u het arme volk. Ze zijn bezig met hun enige eigen belang en niet met het algemeen belang.


  Maak melding

 4. Goede keus. Stem op VHP of NPS, weg met de dodelijke coronavirus die ndp heet. Zijn allemaal hersenloze zielen, die zichzelf verrijken. Het volk pinaart. Onze gezondheidszorg ligt al jaren op zijn blote gat. Onze mensen sterven dagelijks bij bosjes. Weg met de ndp. Red Suriname van deze levende duivelse gasten.


  Maak melding

 5. Een hele verstandige daad vn deze eerlyke mevr belliot. Ze kon niet meer lydzaam toezien hoe de ndp alles vernietigd mt haar corrupte bende.haar inborst n principes lieten ht niet meer toe.
  Beste kiezers n mens zonder eer ,dicipline n eer is geen mens waard. Als uw binnenste uw zegt dat de ndp ht land vernietigd hft n ht ty nu gekeerd moet worden dan stem deze boevenbende weg dan kunt u verder gaan mt n rein geweten.


  Maak melding

 6. “Het is bijzonder pijnlijk te moeten ervaren dat het gros van samenleving letterlijk tot de bedelstaf is gedegradeerd.”

  Kiezen jullie voor nog 5 jaar bedelen, armoede, pienaren, financiele crisis, toenemende criminaliteit, roofmoorden, mishandelingen, ontvoeringen, medicijnschaarste, verkrachtingen, drugsoorlog, potje pindakaas 150 srd, 1 cm asfaltlaagje dat zo weer stuk is, slechte zorg, weinig loon, geen vakantiegeld, vervelende wendy’s en waldo’s die alles wat krom is recht praten?

  Of

  Kiezen jullie de komende 5 jaar voor het tegenovergestelde van het bovengenoemde?

  De keuze hoeft niet moeilijk te zijn. Ik zou het wel weten!


  Maak melding

 7. Beter ten ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald .

  Zo hoort het , gewoon erkennen dat de NDP volledig gefaald heeft en ongeschikt is om het bestuur van het land uit te maken.

  Wellicht dat er met deze stap nog meer NDP schapen over de dam zullen volgen.


  Maak melding

 8. Het zou best kunnen dat pikin ingi boi op de VHP gaat stemmen haha.Wie wint is onzeker,maar dat de NDP verliest wordt er steeds waarschijnlijker.


  Maak melding

 9. Ndp’ers mt n rein geweten ,principes n eerlyke inborst lopen jullie massaal over nr n andere party . Er resten nog 3dagen.er is keuze zat tusn de nps de vhp abop n pl. Die kleine partyen stellen niks voor dus laat uw stem niet verloren gaan n na de overwinning mag u trots meelopen in de jubileumcaravaan. Myn stemadvies is d vhp de grootste kanshebber.


  Maak melding

 10. Kiezers van Suriname:
  We believe in Knock out voor de ndp. Weg met de ndp, ddb, gezin, roversnest en bende. Ze hebben Suriname tig jaren achteruit gebracht en zich zelf flink verrijkt. De hele topvan de ndp heeft buitenlandse bankrekeningen met miljoenen us-dollars op staan. Boeven zijn het, hele grote boeven.

  Opzouten ddb, ndp.

  40 jaren niets gedaan het is tijd om:
  Op te hoepelen, Oe har a dan!


  Maak melding

 11. Beetje bij beetje, dringt in de politiek, dat een land leiden een ernstige zaak is.
  Hopelijk, ook de rest niet het nog niet doorhebben.

  Mijn hoop is gevestigd” de kiezer in het stemhokje”


  Maak melding

 12. Op 24 mei komt mevrouw Simons met haar verhaal ” lid Jogi om jou uit de zaal te zetten was niet persoonlijk bedoeld, mag ik ook bij jullie aansluiten? ”
  Soso lafoe…
  Ndp verledentijd!!


  Maak melding

 13. Weg met de Cosa Nostra Orga die Suriname vernietigd heeft. Hulde aan mevrouw Belliot die de Nationale Devaluatie Partij de rug heeft toegekeerd

  STEM DEZE ABANIES FINAAL WEG OP 25 MEI

  STEM OP RED SURINAME EN DE NPS


  Maak melding

 14. Bey, bey, mevrouw Belliot, een grote onbekende. Zij noemt zichzelf stongfoetoe van de NDP. Dit heeft natuurlijk op de lachspieren van velen gewerkt omdat zij zich duur denkt te verkopen. Deze vrouw is gekrenkt en zeer woest omdat men haar niet op een kandidatenlijst heeft geplaatst.Maar waarom kiest deze avonturier niet voor de NPS? Ha,ha, de NPS is natuurlijk politiek failliet en heeft deze gold digger niets te bieden. Bij de VHP is er ook geen duidelijke politieke ideologie, maar het draait om geld, doekoe. Er zitten wel van die rijke handelaren die haar mogelijk wat te bieden hebben. Maar ondanks de overstap van deze overloper zal de NDP triomfantelijk zegevieren.


  Maak melding

 15. Rob g geen het is weer het zelfde bulshit zoals altijd. Ik denk dat er weinig te lachen valt bij NDP op dit moment..Ik lees het in jou comment dat je ook al paars aan schijten bent. Jou comment rob g is laf, van een slecht mens en verliezer


  Maak melding

 16. Mensen…, als er zo negatief gereageerd wordt op haar keuze.. Waar zijn wij mee bezig .. Mevrouw Belliot mag overal in de keuken kijken.. Bij de ndp, de nps.. PL ook., zelfs bij de Palu .. als die er nog is.. Wij moeten leren haar keus te respecteren… Het zal wat moois zijn om de huidige ndp nog als geloofwaardig te aanvaarden.. Geef me een brik.., zeg ik.. .Zelfs Latour loopt weg volgens van der San.. Hij vertrouwt de Latours.. voor geen meter.. . Lieve mensen volg je hart en je hartkloppingen.. Doe wat u goed vindt.. Laat niets en niemand u de weg voorlezen… Wij mensen denken dat we alles maar kunnen doen en laten.. De andere in zijn of haar waarde laten.., dat is toch niet veel gevraagd .. Er is een grens aan.., en vaak kijkt men in de spiegel … Nog steeds gaat het over grenzeloze zelfverrijking en hebzucht..van een paar en de lijdensweg van de republiek Suriname.., en de rol van ndp functionarissen.. Van Trikt betaalt eventjes de hoofdprijs.. Mevrouw Belliot weet wat zin geeft aan haar leven….Ik weet zeker dat het een verrijking is voor de vhp.. Je kan wat positiefs van elkaar leren.. Wang swiet neti..


  Maak melding

 17. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  NDP stonfutu Astrid Belliot ondersteunt nu VHP.

  Ik had nooit eerder iets van deze mw. Astrid Belliot gehoord.
  Nu komt ze in de picture om de VHP te ondersteunen.
  Waarom is ze niet eerder als aanhangster van de Paarse NDP criminele bende overgestapt naar de VHP?

  Het roept bij mij wat vraag tekens op.
  Net voor de verkiezing verschijnt ze in beeld.
  Want ze moest reeds geruime tijd op de hoogte zijn geweest over het reilen en zeilen van de schurken in de NDP.

  Ik hoop dat ze het ook echt meent met de VHP en de burgers van geheel Suriname.
  Dus een heel goede screening t.a.v. mw. Astrid Belliot is in deze ook gewenst.

  En t.a.v. @Dotveba 21 mei 2020 At 20:45
  Graag wil ik even wat rechtzetten m.b.t. je reactie.
  Ik weet dat de VHP leider Corpsbeheerder is geweest in NL.

  Chan Santokhi is nimmer in dienst geweest bij de politie in Nederland.
  Hij heeft wel in Nederland gestudeerd aan de Politieacademie te Apeldoorn en daarna teruggekeerd naar Suriname.


  Maak melding

 18. Ze gaat tafels en stoelen regelen en schoonmaken daar in stichting de Olifant. Chan heeft haar euro,s beloofd! Net als meneer Lingo! bah!!!


  Maak melding

 19. Ocer loop leeg ,of blijf er een paar oplichter over in NDP .

  Hoefdraad ik al makelaar geworden en OPLICHTER de laatste studie van Boefdraad in DNA vergadering .


  Maak melding

 20. Betervten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Het zal straks niet moeilijk zijn om de leiders die het criminele kartel vormen op te pakken, want alleen zij blijven over bij de NDP.

  Iedereen die een beter Suriname wilt verlaat de NDP en corruptie sympatiserende partijen.


  Maak melding

 21. Wel opvallend dat er dit keer weinig mensen op het laatst zijn overgelopen naar de NDP. Of bewaart men de omkoping voor na 25 mei? Of heeft de NDP haar nederlaag reeds geaccepteerd?


  Maak melding

 22. Ze zijn even overgelopen, krijgen een plek en lopen voor geld weer terug.
  Zelf als de rechter zegt dat dit onwettig is en ze hun zetel terug meten geven aan de partij lapt de voorzitter mevrouw Simons dit aan haar laars


  Maak melding

 23. NDP overlopers zijn niet te vertrouwen, die zijn alleen voor zichzelf bezig, ze klimmen aan boord waar de kans groter is, om weer ver te kunnen graaien.👀


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.