dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStembiljetten Marowijne vandaag naar hoofdstembureau te Albina

Stembiljetten Marowijne vandaag naar hoofdstembureau te Albina

-

Does Travel - naar Suriname

Een agent van het Korps Politie Suriname houdt de wacht bij stembiljetten voor de verkiezingen aanstaande maandag. De stembiljetten van kiesdistrict Marowijne zijn vandaag ingeladen en vervoerd naar het hoofdstembureau te Albina.

Deze week werd bekend dat het leger en de politie fysiek aanwezig zullen zijn op alle stembureaus op 25 mei. Ook personen van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) zullen er zijn, maar die zullen niet gezien worden.

“Wij kijken toe, wij merken op en wij geven door aan de politie, het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza), het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB), het Centraal Hoofdstembureau (CHS)” aldus DNV hoofd Veira.

Meer over de verkiezingen op www.25mei2020.com.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Frauderen met stembiljetten? Pe a monie de Boefdraad? Van Trik in de gevangenis jij ook en de rest van de ndp boeven. Bouta is een grote randdebiel. Bouta kan niets en schaart zich achter de hele DNA kliek met hun leugens en achterbaksheid. Wat een domme achterlijke gasten. Boefdraad staat bekend om zijn Leenbakroe, steelt,liegt en bedriegt de hele gemeenschap. Staat ook bekend om witwassen en zijn valuta rekeningen in het buitenland.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES