zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandKLM vlucht geland in Suriname, vliegt maandag terug naar Schiphol

KLM vlucht geland in Suriname, vliegt maandag terug naar Schiphol

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanmiddag iets na 16.30u is op de internationale luchthaven van Suriname deze KLM vlucht vanuit Schiphol geland, met daarin ruim 300 reizigers die in het buitenland waren gestrand. Het gaat om een zogenoemde repatriatievlucht die uitgevoerd wordt met een KLM Boeing 777-306.

De luchtvaartmaatschappij vliegt maandag 18 mei terug naar Nederland en zal daarbij in Suriname gestrande passagiers mee terug nemen naar Schiphol. Passagiers die een KLM ticket hebben kunnen gratis meevliegen. Passagiers die in het bezit zijn van een SLM of TUI ticket kunnen een ticket aanschaffen voor US$ 725.

De teruggekeerde passagiers gaan bij aankomt meteen in quarantaine. Het is voorlopig de laatste repatriatievlucht tot aan de verkiezing op 25 mei aanstaande.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Quarantaine in gebouwen op pof!!! Ook dat op “lening”!!!! De hotels kunnen fluiten naar hun geld!! Na 25 mei hoeft het misschien niet meer, hopen ze!!! Ze hebben zogenaamd hun plicht/werk gedaan en iedereen weer misleid/voor de gek gehouden!! Heel sluw!!


  Maak melding
 2. @Jk,

  En nu roven de Chinezen Suriname leeg toch?? Begin Chinees te leren spreken, want binnenkort ga je dat ook schrijven.
  Nederland had Suriname rijk achtergelaten
  Klootzaken als jullie hebben alles wat los en vast zat in de uitverkoop gedaan.


  Maak melding
 3. Jan en Piet, Groot en Klein, Klaag en Zang, Koos en Kloot, maken jullie je niet druk om Suriname. Zorg ervoor dat jullie uitkering maandelijks op jullie rekening staat, waarschijnlijk in mei zonder vakantiegeld erbij!


  Maak melding
 4. @Waldo: Of je kan niet begrijpelijk lezen of je probeert weer geleerd over te komen. Je praat over uitkering om meteen over het vakantiegeld te beginnen. Nou het vakantiegeld bij uitkeringen is verzekerd dus WW AOW Bijstand WIA die krijgen as vrijdag gewoon hun vakantiegeld gestort. Waar jij een pijpje van dacht mee te kunnen roken zijn werknemers in dienst bij een werkgever die het nu moeilijk heeft. Sommige werkgevers hebben aangegeven het vakantiegeld niet nu maar pas in September of soms ook pas begin volgend jaar uit te kunnen betalen. In feite is het vakantiegeld jouw eigen gespaarde geld dat je werkgever of de uitkerende instantie maandelijks voor je apart zet en het in deze periode uitbetaald. En dat weet je bliksemgoed maar je wil weer stemming maken.
  De werkgevers in Nederland zijn niet zoals die schurken van de NDP die zelfs je spaargeld dat je aan de bank in bewaring hebt gegeven stelen zonder vervolgd te worden.

  Toen ik in Suriname woonde wist ik niet dat er zoveel goud gedolven werd ik dacht dat er alleen Aluinaarde/Aliminium en hout en dat groenten en fruit. In de jaren 60 werd de olie in Saramacca bij toeval opzoek naar water gevonden. Voor die tijd Glorieerde Su met de bouw van het stuwmeer en de Waterkrachtcentrale. Paranam was net een enclave waar je zonder registratie niet binnenkwam. Bruynzeel was booming, Volkshuizen projecten werden uit de grond gestampt om de erfwoningen op te ruimen. Je kon toen zonder tralies genieten.
  Nooit geweten dat er zoveel goud was en ik denk dat als Nederland dat had geweten, dan waas de Surinaamse munt nu nog meer dan toen 3x1NF nu misschien al 5 of 6x meer waard met al dat goud zilver Diamanten en olie. Mar ik vergelijk Suriname als Republiek als een verwende puber die op kamers wil gaan wonen gewoon omdat het kan en erbij hoort. Ze krijgen Stifu en het is lang leve de lol. Dan komen ze een pooier tegen die ook nog drugsdealer is en die helpt ze naar de sodemieterij samen met zijn rippers. De puber raakt zwanger/wordt vader dus krijgt de verantwoordelijkheden die het niet aankan. Maakt schulden die niet terug betaald kunnen worden, komt op straat en vreet uit de vuilnisbakken en gaat soms op roof uit. Ze zijn afhankelijk als dieren in de zoo afhankelijk van wat een ander ze toestopt als voorgesorteerd voedselsoort.
  Sari tori


  Maak melding
 5. Jk 17 mei 2020 At 23:14
  Alweer die jankende Nederlanders ze moeten hun smoel dicht houden. Ze doen alsof in Nederland ze als koning leven. Nederland is een rover zei hebben Suriname en andere koloniën letterlijk gerooft en een paar van die landen worden nog steeds gerooft. Roversssss moet in meer hier komen bemoeien
  ========================================================

  Jk,
  Het ware beter geweest als die witte man anno 2020 weer zou kunnen overnemen en jou tot slaaf kon maken, jammer ze willen niet eens. Je bent een mislukkeling van de ergste soort. Jij en je kornuiten hebben in de afgelopen 44 jaar een puinhoop van Suriname gemaakt en Ronald Venetiaan tot twee keer toe voor gebruikt om jullie rotzooi op te ruimen. Het is nu afgelopen, na 25 mei 2020 wordt er voor nu en voor altijd afgerekend met met jullie criminelen.


  Maak melding
 6. Mensen toen suriname onafhankelijk werd, hebben de Nederland suriname 6 miljard gegeven, geloof het of niet, maar de mensen die pro onafhankelijk en in de regering zaten die hebben geroofd en allen zijn vertrokken richting Nederland, misschien was onder bakra toch niet zo slecht,na dat suriname onafhankelijk is geworden,wat is er terecht gekomen, het is nog erger geworden dus aub een beetje geschiedenis induiken end your mind will be fresh up,ik zou toch hebben gezien dat suriname bij nederland,hadden wij 10 keer beter dan nu wat na 40 jaar onafhankelijk kijk alleen problemen haat,denk vooruit


  Maak melding
 7. JK , ik heb met aandacht je berichten gelezen. Ten eerste denk ik dat jIIJ je grote domme smoel moet houden want je kraamt alleen maar waanzin uit . Ik ben trots op Nederland als Surinamer, beter dan het zogenaamde land van melk en honing waar we het over hebben . Zogenaamde Suriname die NIETS doet voor zijn of haar landgenoten. Dus wees wijs hou je mond , want je klets.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES