Xianning doneert beschermingsmateriaal aan Regionale Ontwikkeling

6
Xianning doneert beschermingsmateriaal aan Regionale Ontwikkeling

Het gemeentelijk bestuur van Xianning City (provincie Hubei / China) heeft op donderdag 13 mei een partij beschermingsmateriaal inclusief reinigingsmiddelen geschonken aan het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO). De partij bestaat uit: handzeep, handsanitizer, mond- en neuskapjes.

De schenkingsmiddelen door de Xianning City’s zaakgelastigde in Suriname Hu Zhiding overhandigd aan RO-minister Edgar Dikan. De schenking is een bijdrage aan Suriname in de strijd tegen de Covid-19 pandemie. De symbolische overhandigingsceremonie vond plaats op de werkkamer van minister Dikan. De Surinaamse bewindsman heeft in zijn dankwoord de geste aangeprezen als een bevestiging van de vriendschap tussen de twee landen.

“Het is mooi om te zien dat vriendschap zich niet alleen uit in goede tijden, maar ook tijdens de minder goede tijden. En dat China ondanks het feit dat zij zich ook moet concentreren op de problemen veroorzaakt door het virus op eigen territoir, toch een helpende hand biedt aan Suriname”, aldus minister Dikan. Het beschermingsmateriaal zal gedistribueerd worden ten behoeve van de diverse afdelingen binnen het ministerie.

Ook het district Para heeft handzeep, mond- en neuskapjes en handsanitizer ontvangen van Xianning City. Dc Armand Jurel heeft de partij ontvangen ook uit handen van Hu Zhiding. Para en Xianning City hebben een stedenband.


6 REACTIES

 1. Vergeet niet dat Bouterse en zijn bende een MILJARDEN US DALLA $ DEAL hebben gesloten in China die het volk terug zal moeten betalen.

  Een deel is “commissie” voor Bouta en zijn bende.

  Ik hoop echt dat er een regering komt met ballen, want ook China heeft meegewerkt aan corruptie.
  Alle zakenpartners van de NDP zijn schuldig aan corruptie. Als dit netwerk kan worden aangepakt dan is een groot deel van het schuldenprobleem opgelost.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 2. Alles bestaat uit donatie’s. Niks kunnen deze graaiers zelf kopen. Zelfs een Highway niet. Dansen op ander mans pijpen, daar zijn ze goed in


  Maak melding

 3. Zeep voor handwasden en handsanitizers kan je altijd gebruiken. Het zijn twee items
  die we zelf kunnen maken. Waarom is de binnenlandse productie niet gestimuleerd door bestellingen te plaatsen door de ndp regering? Geen maties? Wel chineze maties?


  Maak melding

 4. Een paar bacoven en de meute blijft rustig. In ander nieuws een chinees beschiet een bedelaar op straat. Kan die schietgrage idioot terug naar Hubei.


  Maak melding

 5. Het gaat om een donatie. Ik snap de reacties niet. Wereldwijd wordt en momenteel donaties gedaan. Allen wij Surinamers hebben altijd een negatieve insteek. Ik zou de donaties uit India weigeren, momenteel de grootste geloofs racistische en eigen volk vermoordende natie.

  tjee


  Maak melding

 6. Mooie Kwinti stof!
  Ik vertrouw de goedwillende giften van China niet zolang zij zelf niet coronavrij zijn. Krijgen maakt afhankelijk!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.