Banner van billboard VHP-kandidaat Reshma Mangre gestolen

44
Banner VHP-kandidaat Reshma Mangre gestolen

In Suriname hebben kwaadwilligen of politieke tegenstanders het weer gemunt op verkiezingsmateriaal van de VHP. Dit keer werd een grote banner uit een billboard van VHP-kandidaat Reshma Mangre gestolen. De desbetreffende uiting staat op de hoek van de Tout Lui Faut Kanaalweg en de Martin Luther Kingweg tegenover de Zondagsemarkt.

Donderdagmorgen kwam Mangre erachter dat het doek dat aan een houten billboard was bevestigd, eraf is gehaald en is gestolen. In een gesprek met Waterkant.Net zegt Mangre het te betreuren dat er door sommigen op deze manier campagne voor de Surinaamse verkiezingen gevoerd wordt.

Ze noemt het frappant en een gerichte actie dat juist haar banner is gestolen. Vlakbij haar haar uiting staat namelijk ook een billboard en wel die van NDP’er Rossellie Cotino. De NDP banner is gek genoeg niet wegeghaald.

Mangre is naar de politie van Livorno gestapt en heeft daar aangifte gedaan. De zaak is in onderzoek.

Gisteren was het ook al raak. Toen werd een banner van VHP kandidaat Soeshma Bahadoer vernield. Toen ze deze aan het herstellen was werd ze geïntimideerd door een man, die dreigde de banner te verwijderen en haar man dood te schieten:


44 REACTIES

 1. Duidelijk een actie van paarse criminelen, die zich laten misbruiken door de leiding van die criminele organisatie, het word tijd dat die billboards van die veroordeelde moordenaar verwijderd worden, want dat is de grote schuldige van alle ellende in dit land, wat een blamage voor een land, dat een veroordeelde moordenaar mee doet aan verkiezingen, en overal die klus van een moordenaar prijkt, zelfs op rotonde,s.


  Maak melding

 2. Eerst vlaggen, nu banners en straks worden de kandidaten zelf ontvoerd en vermoord.

  Waar gaat dit heen.

  Uit dit ongepast gedrag kun je wel uitmaken dat ze de hete adem in de nek voelen.

  Anders doe je dit niet!


  Maak melding

 3. Het word een heel smerige verkiezing, dat kon je al maanden terug zien aankomen.

  Dreigen en intimideren is niet democratie, dat is fascisme…


  Maak melding

 4. Ze mogen het houden!Hiermee bereiken hun weinig.Wat doet de Politie dan?Ze zijn bang en respect voor een Moordenaar die de bak in moet.V.H.P wees sterk want is niets aan de hand.Over 11 dagen …gaan wij het zelf meemaken.


  Maak melding

 5. Overste Deira en kol Slijngaard kunnen het covid-team opdoeken. De avondklok heeft geen effect.
  Een banner of vlag vernietigen is extra reclame voor de kandidaat.


  Maak melding

 6. Beste VHP.er wacht nog 10 dgn, dan is het over en uit met de bedreigingen en frauderen.
  NPD ziet de bijl al hangen. VHP moet al de fraudeurs en de criminele regering naar SANTA BOMA sturen. Top 10 lijst van mij zijn: Abdoel, Hoefdraad, Bouta, Abraman, Miesibaka, Simon, Dhilap sardjoe, Algoe Ex min., Chotelall en Regilio Dodson


  Maak melding

 7. Ik heb het bij een vorige artikel over vlaggen reeds gezegd, dat er op dit moment voor de VHP geen inhoudelijke boodschap meer is, dan met dit soort zielige verhalen de media plat bombarderen! Het zijn steeds de mensen die niets betekenen of betekend hebben in de politiek, de nieuwkomers! Dus nu haastig met dit soort berichten de keizers zand in de ogen strooien! Er is weinig tijd, dus snel een foto vanaf je mobiel naar de media opsturen en is zo gebeurd! Ik vraag mij af of er hier niet van opzet sprake zou kunnen zijn. Reshma heeft een heel slecht en onbetrouwbaar verleden. Denk aan de zogenaamde diefstal uit haar auto en misbruik maken van vakbondsgelden!


  Maak melding

 8. Ik heb het bij een vorige artikel over vlaggen reeds gezegd, dat er op dit moment voor de VHP geen inhoudelijke boodschap meer is, dan met dit soort zielige verhalen de media plat bombarderen! Het zijn steeds de mensen die niets betekenen of betekend hebben in de politiek, de nieuwkomers! Dus nu haastig met dit soort berichten de kiezers zand in de ogen strooien! Er is weinig tijd, dus snel een foto vanaf je mobiel naar de media opsturen en is zo gebeurd! Ik vraag mij af of er hier niet van opzet sprake zou kunnen zijn. Reshma heeft een heel slecht en onbetrouwbaar verleden. Denk aan de zogenaamde diefstal uit haar auto en misbruik maken van vakbondsgelden!


  Maak melding

 9. Allen,

  Het heet toch vrije (democratische) verkiezingen ?
  Is dit democratisch in Suriname ?
  Eerlijkheid duurt het langst, geduld tot 25 mei 2020.

  SUCCES.


  Maak melding

 10. Paniek
  die man reageert als het niet snel geplaatst wordtdt reageerdt hij nog een keer.😂😂
  Nog erger hij beweertdtd dat hei het al eerder heppe zegdtd.
  paniek .


  Maak melding

 11. De verziekte en hersenloze paarse rioolratten zien de bui al hangen want ze weten dondersgoed dat de meerderheid v.h. volk de ndp na 10 jaren corrupt wanbeleid al zat is en dat het na eerlijke verkiezingen afgelopen is met hun machtspositie en hun boevenstreken. De laatste dagen zijn geteld voor het paars kankergezwel dat SU verziekt en voor de zoveelste keer in de afgrond heeft gestort.


  Maak melding

 12. Kondremangs
  De DiDiBri lovers worden steeds geweldadiger. ….net als hun veroordeelde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri. …..maar Gado ne sribi. ….te angri sji skapoe na tigri njang. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 13. De wanhoop bij de NDP neemt per dag toe.
  Rationele argumenten bij de NDP zijn opgeraakt.
  Desperaat is toch wel de nieuwe norm.
  Dat zie je ook hoe Amzad Abdoel te keer gaat, zijn verstandelijke beperkingen worden nu duidelijk.
  Er is geen ruimte meer voor de rede bij de NDP.
  Heel triest dat je kan zien dat het grootste gedeelte van de aanhang aan de onderkant van de samenleving leeft en ook lijkt te lijden aan verstandelijke beperkingen want anders ga je niet je mandaat voor vijf jaar afgeven voor enkele pakketten.


  Maak melding

 14. Stem VHP surinamers!
  Laat de paarsen jullie niet verder intimideren!
  De ndp is de partij van dood en verderf.
  Genoeg is genoeg!
  Stem VHP.


  Maak melding

 15. Criminele drugsstaat met een laaggeschoolde debiele aanhang. Ik voorspel dat over 2wkn. het tijdperk Bouterse voorgoed voorbij is. Er zal dan een nieuwe wind waaien. Een van ontwikkeling waarin alles wat de afgelopen 10 jaar is afgebroken, weer kan worden opgebouwd. Want om een land tot ontwikkeling te brengen is kennis nodig. De juiste man op de juiste plek.
  Onder deze debiel is Suriname op alle fronten diep gezonken. De schuldenlast is nog nooit zo hoog geweest. Allemaal te danken aan incapabele Surinamers die eigen belang voorop stelden Ipv te handelen in landsbelang.


  Maak melding

 16. Het zijn een stelletjes idioten die zulke handelingen verrichten ze veroorzaken problemen voor zichzelf uit naam voor hun Politieke partij die Hoge Pieten slapen op hun bed en eten wat ze willen en hebben bewaking rondom hun huis en deze geplakte idioot ligt op een betonnen vloer en huilt als een Baby denk je nou echt dat jou Politieke partij jou komt bevrijden Joe Burkie i ohhhh i ohhh


  Maak melding

 17. Er is maar 1 partij die zo bang is voor de VHP.
  Er is maar 1 partij die constant leugens verspreid over de VHP.
  En ik zei het maanden geleden al dankzij die ene partij is de VHP het meest genoemde begrip geworden in Suriname.

  We weten nu wel allemaal om welke partij het gaat. En als ik zo naar de reacties kijk dan zie ik dat bepaalde aanhangers van die ene partij zich ergens beginnen te schamen. Zij komen langzaam tot het besef dat die partij die zij zo prezen veel asociale leden hebben. Zij willen het (nog) niet geloven en zij willen het (nog) niet toegeven maar ergens beginnen zij te zien dat die ene partij die zij hoog en laag verdedigden een asociale criminele partij is.

  Beste aanhangers van die partij,
  Een goed begin is niet te laat.
  Als je het niet eens bent met de VHP, verlaat dan op zijn minst het pad van onrecht. En durf het pad van waarheid en oprecht te accepteren.

  Gado na wi fesi man. Krakti !


  Maak melding

 18. Sranangmang stem nps vhp in het verleden zijn onder Venetiaan sardjoe,was suriname heel goed op koers,kijk wat de dieven NDP gedaan,denk aan toekomst en van uw kinderen, Brunswijk en soemohardjo heeft bouta aan de macht geholpen kijk wat er van Suriname is geworden,ik stem nps vhp tang boeng


  Maak melding

 19. Wayambo zit je samen met Robg veilig aan de Noordzee zijde, met een oranje paspoort te genieten van jullie daroes en achter je PC te reageren wat er allemaal in Suriname gebeurd ?
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding

 20. Een goede partij zou maar winnen, kan zijn dat deze daders bang zijn om te werken of dat hun criminele activiteiten aan het licht komen, zoals hun GROTE voorbeeld, wie wil anders niet dat Suriname vooruit gaat voor iedereen?


  Maak melding

 21. Deze soort zaken moeten sowieso gerapporteerd worden bij de caricom en de organisatie van Amerikaanse Staten, kortom de V.N.
  Dit zijn stuntjes die vaker uitmonden in één frauduleuze verkiezing, de grip zit dik in.
  Chantoki moet zo snel mogelijk doen, dringi dresi.. en .. wakti…siki..
  Degene die het Doek stal, wilt natuurlijk in zijn slaap kamer ophangen voor een fetisj ritueel ! Dat wil ik zeggen..
  Rishma I ♥️ U…💋


  Maak melding

 22. De prijzen in de winkels zijn met 12% gestegen t.o.v. vorig maand .
  Inflatie gestegen met 18% t.o.v. maart 2019.
  Njang Dringi pima : LASI ing Keba…
  ndp go dokkkkk!!!


  Maak melding

 23. Deze paarse zwynen beseffen niet dat ze steeds meer in waarde wegzinken mt hun stelende gedrag tenminste als er sprake is vn enig vorm van waarde. Ndp aanhangers schande schande schande.

  Het is weer die vlaggendief die nog niet verzadigd is. Nadat ze de staatskas hebn leeggeroofd stelen ze nu vlaggen n banners vn hun intellectuele integere tegenstaanders.


  Maak melding

 24. Er was een harde wind. Wie zegt mij dat het niet weggewaait is of ze hft het zelf weg laten halen om zielig te doen. Want ook haar carriere is voorbij.


  Maak melding

 25. De PAARSE ABANIES …. Monie No De Moro Foe Foeroe …. Staatskas is leeggeroofd !!!!!

  Wat doe je dan ?????

  OP BRUTE WIJZE PROBEREN … VHP VLAGGEN … TE STELEN !!!!!!!!!!

  25 Mei is niet ver weg …. PAARSE ABANIES … OENOE NO KAN KEBA NANGA NA FOEFOEROE !!!!

  M’E BAR OENOE !!!!!!!!


  Maak melding

 26. NDP!!!!!!joe ka ka ka klaaaaaaarie ka ka ka kabaaaaaa!!!!alles heeft een einde en dit is ook het einde van ndp!!!!jullie mpp ndp hebben het volk mooooii genaaid en je eigen zaken gevuld hé met uitzondering van die kontlikkers van ndp hoor.want deng laiiii..hun voelen die hoge koers en hogen pryzen in de winkels niett.egt mi breetie jere egt mie breetie!!dat er een einde is gekomen aan dit rotsoi van 10 jaren lang.


  Maak melding

 27. De vrouwen van de VHP kijken teveel naar Bollywood films, nu nog de film produceren.
  Hoofdrolspeler CHan, alias Linga/ fallus.
  Locatie van filmen:bij het crematorium weg naar zee
  Fiinancierde:Mangaly/Bill Gates en Soechit die percelen verkoopt zonder te vermelden dat deze percelen virtueel zijn, en waarbij zeker 6 personen daardoor zijn beroofd van hun geld.
  Scriptschrijvers: Ma Dini, een gepensioneerde kracht van de NDP, die maar niet met pensioen wil gaan
  Choreografie: Esmeralda en Marijke
  Titel van de film: Ha Mareke dang dang(Linga)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.