Zwangere vrouw aangereden, dronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt door

20
Zwangere vrouw aangereden, dronken bestuurder zonder rijbewijs rijdt door

De politie in Suriname heeft dinsdagavond 28 april een man aangehouden die een zwangere vrouw zou hebben aangereden en vervolgens doorreed. Hij werd door de politie klemgereden op de hoek van de Magentakanaalweg en de Merveilleweg. De bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol en is niet in het bezit van een rijbewijs. Ook is zijn voertuig niet verzekerd.

De man veroorzaakte kort daarvoor rond 19.00u een aanrijding aan de Santopolderweg ter hoogte van de Preiweg, waarbij hij een voetganger aanreed. Deze liep samen met een andere vrouw langs de weg, toen de auto die vanuit de tegenovergestelde richting kwam, haar raakte. Het slachtoffer is een 30-jarige vrouw die 6 maanden zwanger is. Na de aanrijding reed de man door.

Een getuige zette meteen de achtervolging in en met assistentie van de politie van Santo Boma werd de bestuurder klemgereden. Het zwangere slachtoffer I.G. werd per ambulance vervoerd naar Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waarna ze werd opgenomen met een fractuur aan haar linkerknie.

De 29-jarige bestuurder A.K. is in verzekering gesteld en de zaak is overgedragen aan de Verkeersunit Regio Midden Suriname.

20 REACTIES

 1. ik zou hem dumpen in het gevang zonder vreten 24uur en na 24 uur brood met water geven.
  Een zwangere vrouw en kind lagen bijna n hun graf…..raar in su plots dit soort shit sinds de komst van bouterse
  gemodereerd

 2. In zijn auto plaats laten nemen en vast zetten, auto met benzine volgieten en dan opblazen !
  Een last minder op de weg, en zijn gezin en familie verlost van een crimineel.

  @ percival

  Dat is een belediging voor de varken, want een varken heeft meer hersens dan deze crimineel. Wij moeten hem slachten i.p.v. de varken saka saka !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Onwettig auto op de weg,
  beschonken bestuurder, elegaal, deelnemen in het verkeer, vraagt om leed.

  Mevrouw, sterkte en een spoedige genezing.


  Maak melding

 4. Wie is toch die duivel die mijn oom aan de latour weg doodreed jarengeleden hopelijk heeft karma je gepakt.
  Doorrijden en het slachtoffer aan zijn lot over laten is schandalijk en laf.
  Ga je alsnog melden


  Maak melding

 5. Dan zullen ze weer schrijven dat het bouterse zijn schuld is. Want alles wat er gebeurd is de regering zijn schuld. Die achterlijke, beestachtige leeghoofd, zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol. 1maand lang in een kamer zetten waar er een coronapatient is.


  Maak melding

 6. Valt op dat veel zonder rijbewijs en onverzekerd rijden. Degenen die auto`s uitlenen/verkopen aan deze idioten moeten zwaar gestraft worden, want ze zijn net zo medeplichtig. Uit eigen ervaring reed ik per ongeluk achteruit een andere auto aan. Ik stapte uit en overlegde met de andere bestuurder om samen op de politie te wachten. Hij had namelijk blikschade. Hij vond het niet zo erg en reed snel weg. Overheid, kom in actie of…
  gemodereerd

 7. Van de Bosjebrug afgooien en doorgeven dat hij zelf is gesprongen. Moeten ze ook doen met Hoefdraad en van Trikt.
  gemodereerd

 8. Hoop niet dat ik zoiets zal meemaken dan wordt deze dronkaard nooit meer jarig of hij beland in een rolstoel.
  Mijn families weet hem te vinden.
  Je mag het recht niet in eigen handen nemen maar in zo’n geval zal de rechter mij in het gelijk stellen.


  Maak melding

 9. #Klaas de Groot, hij zit veilig achter tralies daar hoort hij thuis.
  Er moet verdomme een wet komen dat ze huis en haard op de veiling gaan zetten om de slachtoffers te betalen.
  Dit moet ophouden met deze leeghoofden.


  Maak melding

 10. Als Suriname een president heeft die zich aan alle criminele activiteiten schuldig maakt, is het toch logisch dat zijn onderdanen veel erger zijn als hem. Het is te hopen dat de bevolking straks op 25 mei zal afrekenen met deze gang van zaken, waardoor het land bestuurd zal worden door integere en bekwame mensen. Het zal dan goed komen met de nieuwe ingeslagen weg en zal Suriname weer een fatsoenlijk bestuurbaar land worden.
  gemodereerd

 11. AUB de rijbewijs intrekken voor 5 jaren en de schade betalen, stront Alcoholist .

  Indien het jou familie was zou je ook door rijden .

  De politie moet niet spelen met zulke zaken ,vooral onder de jongeren .

  De politie moet keihart op treden er gaan teveel mensen dood op een lullig manier dat andere veroorzaken .


  Maak melding

 12. Maar we weten toch allemaal hoeveel voetpaden er zijn in Suriname. Dus het kan net zo goed de schuld van de voetganger zijn, dat ze op de weg liep. Maar dan had de bestuurder haar wel naar het ziekenhuis kunnen rijden. Maar ja als je tegenwoordig stopt om te helpen is de kans groot dat je gelyncht wordt. Dus is enigszins te bevatten dat de man doorrijdt. Bovendien hebben aanrijders vaak de schrik en eerste reactie is vluchtreactie en ze moeten het zelf allemaal nog verwerken wat is gebeurd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.