maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinamers uit Nederland aangehouden bij onderschepping 4.000 kg cocaïne in Antwerpen

Surinamers uit Nederland aangehouden bij onderschepping 4.000 kg cocaïne in Antwerpen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Antwerpen (België) heeft gisteren circa 4.000 kilo cocaïne onderschept in een container met vis. De grote hoeveelheid drugs werd aangetroffen in een loods in de haven van Antwerpen. In de loods werden verschillende mannen opgepakt, onder wie enkele Surinamers uit Nederland.

De Antwerpse politie wist van de zending en stond met speciale eenheden klaar om binnen te vallen. In totaal werden volgens Belgische media veertien verdachten opgepakt. Zij worden in de loop van donderdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Het is niet bekend waar de container vandaan kwam. Het Belgische parket geeft voorlopig geen commentaar in verband met het onderzoek. De drugs hebben een straatwaarde van om en bij de 200 miljoen euro.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

42 REACTIES
 1. Alweer een (tegen)slag die de Surinaamse economie schade toebrengt. Als is het voor de grote jongens aldaar maakt niet uit de (schade)slag is uitgedeeld.
  En reken dan maar weer wat deze 200 miljoen euro / 220 miljoen US$ zouden kunnen betekenen voor de regering (lees coalitie leden in de DNA) .
  Aflossing van schulden betaling van rente Oppenheimer obligatielening
  Terugbetaling 100 US$ van de banken
  Deel terugbetaling van de 97 miljoen

  Maar iemand zal de rekening wel moeten betalen (heeft al betaald) want de coke bosses moeten ook leven toch


  Maak melding
 2. Als die eigenaar van de diamant zwart of wit kan bewijzen dat die diamant bestaat, ergens geregistreerd is en in Suriname had, dan staat ze diamant sterkt.

  De vraag waar is die diamant gebleven?


  Maak melding
 3. Luciën

  23 april 2020 At 15:52

  3 keer raden….

  =================================

  Nee hoor 1x raden is voldoende. De product en distributeur is de huidige president van Suriname.


  Maak melding
 4. Er gaan koppen rollen. Mooie partij warme vis. Tja export en import gaat niet zo florissant. Ze zijn gesnitcht. Ze werden opgewacht. Wie o wie?.

  Blijven exporteren mannen. A partij disie brong. Waren visie. A tra partij wi o njang lala lala.😝😝😝🤣🤣😆🤔🤔😂😂😂😁👀. Is dit onze export productie, warme vis met verse sneeuw.


  Maak melding
 5. 14 opgepakt, nu moet de lijn bloot gelegd worden. Suriname is verworden tot paria-staat met een paar machtswellustelingen. Sari tori, dat het volk voor een moordenaar kiest dan een integer persoon als haar leider. Sommigen boeren enorm goed, anderen gaan als muskieten dood. 40 jaar na dato is de machtsvraagstuk in Suriname nog actueel. Heeft de NVD nu voor het zeggen of de KPS?


  Maak melding
 6. Het is bekend dat België de Surinamers uit kost. Sommigen zij een ware plaag overal waar ze neerstrijken. Dit soort is een grote schande voor de rest van het volk. Je gaat vaak denken als er een vloek op dit soort rust.Onbetrouwbare gasten.


  Maak melding
 7. Het zijn weer die Surinaamse Nederlanders die met de groente- en visexporteurs uit Suriname samenwerken om grote partijen drugs te smokkelen naar Europa. Dat is altijd al zo geweest! Maar de grootste boeven zitten hier in Nederland en zijn Nederlanders en zitten in de grote steden waar ze ook hun handel hebben!


  Maak melding
 8. Dit zijn allemaal facetten van de septintank revolutie.
  Ze willen als volkshelden de geschiedenis ingaan.
  Maar dit is het wc worong tijdperk met poepvlieg aan het hoofd.
  Over de rest van de likkers zullen wij maar geen oordeel vellen.
  Er zijn toch sommigen die er wel bij varen zoals degenen die er nog trots op zijn onderdeel te zijn van de revo.
  Zielig dat deze figuren er niet bij waren toen onze schepper hersenen uitdeelde.


  Maak melding
 9. Kleine visjes vangen, is heel mooi en leuk.
  Maar DE grote vis vangen, is gradioos.
  Overmorgen, ga ik weer op een legale manier, mijn avondeten, proberen bij elkaar te vangen.
  Dan ga ik rustig slapen en hoop niet gestoord te worden door criminele geluiden. Want zij bezorgen mij slapeloze nachten.


  Maak melding
 10. Hihihihi hahahahaha!!!! Wie gaat deze keer dood gevonden worden in Guyana? Wie o wie krijgt slapeloze nachten en dikke wallen onder de ogen? Niet degenen die normaal en eerlijk werken voor hun geld!


  gemodereerd
 11. Mooi hoor Su is een bananen republiek, wij exporteren niet alléén bananen maar ook marihuna en coke.Wereldwijd staan wij alom bekend, en dat vind ik prachtig. En wij hebben de beste president van de hele wereld !!! Geweldig man, er is geen land die ons kunnen overtreffen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 12. Wazig, zei het al: waar rook is…vuur.

  En zo zitten we ineens thuis, viel het leven stil. Het coronavirus is voor iedereen voelbaar. We houden afstand en blijven zoveel mogelijk binnen.
  Licht het hier aan, dat de lijken, ineens uit de kast,
  tevoorschijn, komen?

  Geen flauw idee!
  Over, rook en vuur gesproken.
  Nu zal een Nederlandse, advocaat de betrokken uit de brand halen.
  Hoop dat Kanhai, de first lady, goed heeft geadviseerd.
  Het is echt, afwachten!
  Ben benieuwd, wat er morgen voor “nieuws” naar buiten komt.
  Het zal mij echt niet verbazen, als de molen der leugen, verder blijft draaien.


  Maak melding
 13. Wat een tegenslag voor Bouterse, laatste tijd wordt alle handel gepakt.drug baronnen moet toch betaald worden.gelukkig banknreserve is veilig!


  Maak melding
 14. Surinamers van nederland?? Zijn Nederlanders.
  Als nederland zo goed was waarom doet iedereen daar aan drugs???
  Iedereen met Nederlands paspoort is nederlander.
  Als het sporters of rijke mensen zijn van Surinaamse origine dan lees je dat niet.


  gemodereerd
 15. hoe komt die vrouw aan die diamant dan..

  is het legaal via zanderij vervoert, was er geen kontrole op zanderij, zijn die douane betaald niks gezien door gelopen..
  het is een raadsel hoe dit is gebeurt,, op Schiphol ook niets gezien, kan dat zomaar..
  is ze niet door de 100 % controle gegaan, hoe dan wel..


  gemodereerd
 16. Geld dat verdient wordt door drug,verdwijnt onder de rook van Amsterdam en Rotterdam.zie de hoge nieuwbouw woningen,panden,bedrijven.de witteboord criminelen die het investeren in ontroerendgoed.er werd een reportage aan besteed waar al het drugsgeld naar toe gaat.vooral Rotterdam.de bazen worden niet gepakt,maar wel de kleine man die voor jaren de cel in verdwijnt.de suri’s smokkelen dan wel de drugs,maar uiteindelijk komt t bij de witmangs.


  Maak melding
 17. En waar staat het dat die coke uit Suriname Komt
  Jullie weten meer dan de Belgische politie
  Typisch de Surinaamse mentaliteit ze wensen en hopen dat die coke uit Suriname komt ze schijnen er plezier aan te hebben deze lage dwazen vergeten dat ze ook met de nek worden aangekeken jullie zijn ook Surinamers of ex Surinamers
  Jullie hebben geen schaamte gevoel lage beesten
  Ik wens en hoop dat het niet uit Suriname Komt ze hebben al een slechte naam ze zullen ook op mij neerkijken
  Maar die achterlijke dombo,s zijn zo achterlijk dat ze het niet eens door hebben.


  gemodereerd
 18. Dit is een uitgelezen kans om de geldstromen te tracen, daarnaast zat er in de container ook een bepaalde hoeveelheid oorlogswapens.
  Indien de container FCL/FCL is geshipped uit Suriname dan wordt het land of de leiding van het land beschuldigd van internationale wapenhandel.
  We weten dat er bepaalde stromen cocaine en wapens stromen uit de Farc richting Suriname er altijd zijn geweest.
  Dus omkoopgeld van NDP voor de verkiezingskas is nu afgesneden.
  Nu moeten bepaalde grote jongens in de NDP dan wel NDP gelieerden hun portefeuille – buidel open trekken.
  Dus wordt steeds meer zal de komende dagen duidelijk worden.
  leuk, leuk, leuk


  Maak melding
 19. Soort Surinamersm zijn nederlanders. Hebben ze Su paspoort??
  Oen njang ka het zijn de diaspora gasten.
  Dat geld willen ze komen investeren in Su.


  gemodereerd
 20. Ik vraag me af als het geen Nederlanders zijn of zijn ze in bezit van een Surinaamse paspoort. Oow sorry ben vergeten dat alleen als je wat goed doet en je heb een donkere huidkleur dan ben je Nederlander


  Maak melding
 21. Ik ben benieuwd naar de rookgordijnen die hier worden opgeworpen Want iedereen weet wie de exporteurs zijn en in welke partij ze allemaal zitten. Bepaalde mensen hier zijn heel voortvarend bezig om Onze gedachten meteen in een bepaalde richting te duwen .Maar wanneer je hier in Suriname zit dan zie je meteen wie of wat …En de Nederlanders laten zich niet gek maken want ze zien bliksems goed dat bepaalde dingen niet klokken


  Maak melding
 22. Suriname heeft niets te maken met deze grote drugsvangst. Het zijn de grote criminelen in Nederland, voornamelijk Nederlanders van Surinaamse afkomst! De drugs komen uit Ecuador!
  Ook de lading drugs van afgelopen januari 2020 was van deze criminele bende!

  “In de Antwerpse haven worden regelmatig drugs onderschept en daar zijn ook geregeld Nederlanders bij betrokken. In januari werden nog honderden kilo’s drugs gevonden in een container afkomstig uit Ecuador”


  Maak melding
 23. @ praserie 24 april 2020 At 08:49
  “Want iedereen weet wie de exporteurs zijn en in welke partij ze allemaal zitten.”

  Ja, ze zitten in jouw partij (NDP) omdat jouw voorzitter (bouta) een bekende en veroordeelde grote drugsbaas is. Dat zijn de harde feiten.


  Maak melding
 24. Stemmen op de NDP,betekent stemmen op menselijke vernenedering en een menselijke vloek die jou en je nageslag zullen achtervolgen.Zie wat ze reeds hebben gecreeerd.


  gemodereerd
 25. Ach ja, dit doen jullie al generaties lang, het vingerwijzen naar anderen en doen alsof je een kikker of een slang hebt. En Bongo bita, hier op deze site zitten vele perverselingen die zich klaar spelen bij elk bericht dat Suriname in een slecht daglicht brengt. Het rare is dat ze zich Surinamers noemen die het land willen redden, verknipt als ze zijn.


  Maak melding
 26. Ik heb geen simpatie voor drug trafficers. Het is goed dat ze geen 200 miljoen kunnen maken.

  Een reguliere exporteur zei dat de puinhoop die de politie maakt met de onderzoek naar drugs het opruimen er van voor zijn rekening was. Hij had niks te maken met de drugs in zijn container. Zo klaarblijkelijk hadden de gang in Su de drugs in de container verstopped nadat de container gezegeld was voor de handelaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES