dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFirst Lady neemt advocaat in Nederland in de arm na aantijgingen over...

First Lady neemt advocaat in Nederland in de arm na aantijgingen over roof van diamant

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouw van de president van Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring, heeft een advocaat in Nederland in de arm genomen, na aantijgingen dat zij de hand zou hebben gehad in een roofoverval. Daarbij zou een zwarte diamant van 320 karaat ter waarde van US$ 80 miljoen zijn weggenomen bij Claudia Griffith, directeur van het Surinaamse diamantopkoopbedrijf Glomac NV.

Berichten daarover worden door Dini Blokland (Ma Dini) in deze video via social media verspreid. Volgens Blokland zou de First Lady de edelsteen daarna voor US$ 43 miljoen hebben verkocht in Dubai. Zij zou ook US$ 45.000 hebben willen investeren in Glomac NV en daarvoor de leiding in het bedrijf willen hebben.

Zowel First Lady Bouterse-Waldring als directeur Griffith verwijzen de aantijgingen aan het adres van de eerstgenoemde naar het rijk der fabelen. “Met de First Lady heb ik nooit gesproken over diamanten, wel over mijn bedrijf, maar over diamanten specifiek niet” zegt Griffith tegen het Nationaal Informatie Instituut (NII).

De First Lady, die spreekt van belachelijke aantijgingen, laat aan het NII weten reeds een advocaat in Nederland in de arm te hebben genomen, waardoor Dini Blokland zich mag opmaken voor een proces. Blokland had in het verleden reeds beweerd dat president Bouterse een huis in het buitenland bezat, maar kon daarvan nimmer bewijzen overleggen besluit het NII.

De video waar het om gaat staat hier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

85 REACTIES
 1. Als deze dame reeds eerder soortgelijke aantijgingen heeft gedaan over de president, die tevens zijn tante is. Hier uit is ook gebleken dat het leugens waren. Het is dan toch duidelijk dat er hier sprake is van een notoire leugenaarster, en dat het geenszins de moeite is om hierop in te gaan, tenzij de president en zijn vrouw nu wel stront aan de knikker hebben.
  De tijd zal het leren, de vrouw komt in ieder geval wel duidelijk over.


  gemodereerd
 2. Een advokaat uit Nederland? En de familie Bouterse is zo anti Nederland.Hebben ze geen vertrouwen in de Surinaamse advokatuur? Komt ze ook persoonlijk naar Nederland met een vliegtuig van de SLM om met haar advokaat te overleggen? Of zal het via beeldbellen geschieden? Time will tell!!!


  gemodereerd
 3. Hihihi Njang mang no lobie njang mang.
  Dini Blokland die (beweert) familie te zijn zou wel moet vermoeden dat Fist Lady een advocaat in de arm zou nemen om haar onschuld te bewijzen. Zoals haar (over)spelende man dacht anderen de schrik aan te jagen met een bataljon advocaten. Dus weer een procesgang
  Eerst Delano
  Toen Dino
  Toen Romano Meriba
  Nu Fi(r)st Lady

  Maar tja laten wij hopen dat aan het licht komt wat ze allemaal bezit
  Bankrekeningen in het buitenland
  Huis(en) in het buitenland
  Lappen grond in Suriname
  Concessies in Suriname zowel HOUT als GOUD als DIAMAND

  Tijdens de zitting a sma sa njang wang HALS zodat a kang dringi wang faja biri


  Maak melding
 4. Dat corrupt wijf is ook niet fris. Zij is ook betrokken bij allerlei duistere zaakjes.


  gemodereerd
 5. Ma Dini heeft geen verstand van Diamanten, en ik heb nooit gehoord van een DiamantMijn. In Suriname 😂😂😂😂😂😂 , ik weet wel dat ze wel Diamanten 💎 hebben, Ma Dini praat over een investering van 13 Miljard 😂😂😂😂😂😂😂, als die Vriendin van MaDini zoveel Geld 💰 naar Suriname 🇸🇷 kan brengen om te investeren is Suriname 🇸🇷 van Haar vriendin met die 13 Miljard koop je al die bedrijven in Suriname 🇸🇷 tevens de Banken 🏦,MaDini is gek aan het worden.


  gemodereerd
 6. Ma Dini, met alle respect voor u als vrouw en moeder, maar u bent of, onbetrouwbaar richting de VHP, vanwege de onkunde van Chan, of een gevaarlijke mol die zich heeft geinfiltreerd om de VHP politiek te laten vallen. We weten allemaal dat de VHP geen integere partij is en zwakke leiderschap zullen vertonen, u had net zo goed naar de andere partijen kunnen gaan, maar u zaait onkruid binnen die partij en ze zijn zo vergiftigd met haat, dat ze denken dat u in staat zal zijn om DDB en groep op te sluiten. In ieder geval zal de toekomst ons leren, wat uw bedoeling is geweest.
  Als deze mevrouw Griffith als Amerikaanse zo sterk is en lange armen heeft, en deze lange armen ter beschikking steld aan de VHP connectie, dan had ze eerder moeten beginnen met dit proces, en niet wachten tot een maand voor de verkiezing, het is namelijk veels te doorzichtig, om eventuele goed denkende, slapende kiezers over te halen om voor Chan te stemmen. Bovendien kan de belastingdienst niet zelfstandig opereren, het is een direktoraat, dus als mv Griffit inderdaad 13 miljard heeft uit haar bedrijf, dan hoeft geen enkele regering haar te beroven, de belastingdienst kan haar belasten op de eventuele winsen uit haar bedrijf en dan komt dat geld ongetwijfeld bij de centrale bank.
  Ma dini, u speelt gewoon een politiek spelletje en zegt te vaak hoe oprecht en eerlijk u bent.
  In mijn levenservaring zijn het juist zulke mensen die ik niet vertrouw,omdat ze steeds bezig zijn zichzelf te verkopen, een Europees handels systeem.
  Bouterse komt met offshore olie bronnen, en Ma dini VHP met diamanten.
  We zullen zien, nog 1 maand te gaan.


  Maak melding
 7. Wat een sensatie ,of kunnen jullie niet de rechtsgang zn werk laten doen,jullie staan alweer klaar met jullie vooroordelen ,wat jammer toch,of probeert men alweer de rechters te beinvloeden,weet wel dat rechters die moeten oordelen geen vooruit gesproken mening mogen hebben en dat gebeurt in Suriname tevaak (dat is onrechtmatig)


  Maak melding
 8. Ma dini zegt genoeg bewijzen in bezit te hebben en misschien kan MA dini dan een Nederlandse journalist vragen al deze bewijzen grondig te besturen om vervolgens een onderzoek in te instellen.


  Maak melding
 9. Sommige mensen laten zich door meerdere goden bedienen,maar gy kunt maar een keer stemmen,zelf in de bybel staat geschreven ,Gy Zult geen ander Goden dienen
  dus als je steeds van de hak naar de tak spring zult gy onbetrouwbaar blyken
  Je kent dus geen politieke richting


  Maak melding
 10. Mevrouw Griffith van de firma Glomex ontkent dat wat Ma Dinie beweert op waarheid berust.

  FIST lady heeft immers een advocaat in de arm genomen wat ik ook zou doen als iemand mijn naam door het slijk heeft gehaald.


  Maak melding
 11. Jammer dat sommige Nederlandse kinderrechters zich te vaak laten leiden door vooringenomenheid, vooral als het gaat om het belang van kinderen dat juist op alle terreinen centraal moet komen te staan. Maar deze zaak van de first lady zal uiteindelijk beslecht moeten worden in Suriname.


  Maak melding
 12. RBrown 23 april 2020 At 15:46

  Sommige mensen laten zich door meerdere goden bedienen,maar gy kunt maar een keer stemmen,zelf in de bybel staat geschreven ,Gy Zult geen ander Goden dienen
  dus als je steeds van de hak naar de tak spring zult gy onbetrouwbaar blyken
  Je kent dus geen politieke richting
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

  Bouta is van huis uit rk is seks verslaafd ei bonoe wreed dan heeft hij Steve Mije als reli holmaat hij steelt bedriegt en moord bevuil de bijbelse teksten met hun betekenis niet als je deze misdadiger verdedigd !


  Maak melding
 13. Rbrown alias robg alias rob less
  Geef jij het voorbeeld. Door je smoel te houden
  Wegwezen snotneus


  gemodereerd
 14. daarom als er een 100% erf tax regel was dan zouden elite mensen nooit hun eigen land uitverkopen


  gemodereerd
 15. Als de eigenaar van de diamant kan bewijzen dat de diamant bestaat en ergens geregistreerd is, dan heeft ze een diamant harde bewijs.

  De vraag is, waar is deze diamant gebleven?


  Maak melding
 16. @passant ja er moet bewijs ervan zijn anders heeft het geen waarde je kan tegenwoordig diamanten in je magnetron maken.


  gemodereerd
 17. Dit heeft volgens de berichtgeving niets met VHP te maken. Wat ma Dini zegt zijn haar woorden. Zij en Ingrid Bouta moeten het zelf uitzoeken. Vraag mij af wat een advocaat in Nederland hiermee te maken heeft. Nederland is toch vergif voor Bouterse en echtgenote en de rest van zijn familie. Is dit niet iets voor Kanhai hun criminelen advocaat. Hou het dicht bij huis en zoek niets bij de blanken die door deze familie is uitgekost. Trouwens waar er rook is is er vuur.


  Maak melding
 18. Eh eh, wat is hiervan waar? Waar is kabouter Kanhai, is die nu ook uit gratie van de paarse vloek of heeft deze mevrouw zoveel poen om een raadsman overzee is armen te nemen.


  Maak melding
 19. Ma Dini heeft nu de gelegenheid haar hart te luchten. Wij kennen allemaal het spreek woord wat in het donker zit komt ooit aan het licht. Ma Dini is familie dus zat zij kennelijk dicht bij het vuur en brengt nu het verhaal naar buiten. Vandaar al die voedselpakketten.Hopelijk wordt zij niet hierop afgerekend door DNV. Ik vrees voor haar leven.


  Maak melding
 20. V.V.@@Waldo en Mislukt Product@@RobG … hebben zich aangeboden … ” The First Lady “…. juridisch bij te staan. It’s up to you … jij die je first lady noemt !!!!!!!

  Radio Stanvaste … wordt ook aangeklaagd door … Limbo en Rozenblad … wegens het censureren van een intervieuw …. juridisch bijstand wordt verleend door … V.V.@Waldo
  en Mislukt Product RobG.

  Nederlands OM … alle hands on deck !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 21. Gefeliciteerd Kondremang”s,

  Dit is het boegbeeld van ons swiet Sranang!
  De hele familie die de oppermacht heeft loopt met een vonnis of een proces aan z’n broek!

  Ik kan me niet voorstellen hoe het volk dit accepteert??????

  Als ik dit anders bekijk dan is dit de laatste en slot bepalingen voor deze verdoemde corrupte familie!!!


  Maak melding
 22. Diamanten zijn dan wel erg flexibel in prijs/verkoop. Als de edelsteen een waarde van ruim 80 miljoen USD zou hebben en dan voor bijna de helft zou zijn verkocht.

  Overigens zijn diamanten overgewaardeerde edelstenen. Enige reden waarom ze zo duur worden verkocht komt door de oude marketingcampagne van De Beers die met de slogan “Diamonds are forever” en hun lobby Hollywoodsterren zo ver kregen om diamanten sieraden te promoten. Zodra je zo een sieraad koopt en ermee buiten loopt is de waarde met zeker 50% gedaald. De juweliers prijzen die sieraden overigens ook veels te hoog een winstmarge van 200% is niet ongebruikelijk.

  Zeer slechte investering, nu met de coronacrisis daalt de waarde van die stenen met elke maand bijna 10%…


  Maak melding
 23. Hele familie is crimineel, nou das fijn dus surinamers dit is jullie laatste kans om Suriname te redden.
  Weg met de paarse vlag attributen wat er allemaal zullen zijn wordt wakker en kies een nieuwe party is de beste voor jullie.


  Maak melding
 24. Het wordt straks een lang juridisch touwtrekkerij.
  Ma Dini … woonachtig in Nederland … zou gebruik kunnen maken van een pro-deo advocaat.

  Wie gaat de advocaat kosten van de zgn. “FIRST LADY ” betalen ????

  De Staat Suriname of fam. bouterse !!!!!! We benne benieuwd !!!!!!!!!!


  Maak melding
 25. Off topic.
  de islamitische bank stelt USD 2,3 miljard ter ondersteuning van 57 lidlanden .w.o.suriname in strijd tegen covid-19. Minister hoefdraad heeft een bespreking gehad,via videoconferentie met de president van ISDB.Bandar M Haijar.


  Maak melding
 26. Ma Dini overschrijdt alle fatsoensnormen. Kan niet anders als je lid bent van de VHP waar roddel en kwaadsprekerij ingewortelde kwaliteiten en vereisten zijn. Je kunt op geen enkele wijze tot de VHP treden zonder een gave tien voor roddelen op je CV. Aan het eind van haar gezwets, doet ze een oproep om op de VHP te stemmen. Jammer dat ze op deze wijze zich voor het karretje laat spannen. Er zal een backfire komen. Bigi bigi sma yongu. Pe a ferstan fu en de?


  Maak melding
 27. Mevrouw the first lady ging eerst haar man beschermen en goed praten zoals , bij het versterkt beoordeelt van 20 jaar celstraf en op de podium toen haar man naar de krijgsraad ging.

  Maar nu zit ze zelf in de shit!!!!!

  Soso lafoe🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding
 28. =Nu heeft ze Nederland wel nodig. Dit zegt iets over haar en partner hoe zij de Surinamers respecteren en waarderen met hun kennis en kunde. Vele NDPérs geven af op Nederland, maar zie weer waar ze hun kennis vandaan halen.

  Waar is Hooghart?????

  Ik ben wel benieuwd of mevrouw Griffit niet onder druk is gezet. Bewijs materialen zullen vernietigd worden.


  Maak melding
 29. Aan dat gezicht van Dini Blokland zie je dat ze een geestelijk gestoorde en zeer teleurgestelde vrouw is. Ik vraag mij af waarom mensen zoveel aandacht besteden aan die leugens van deze bejaarde dame. Zelfs de grootste idioot zou zo’n verzonnen verhaal niet geloven, al zou je dat nog zo graag willen! Ik zou geen cent aan een advocaat uitgeven voor zo’n nepverhaal!


  Maak melding
 30. Jojo,mevrouw Griffith kan dan toch het bewijs een diamant laten zien en klaar es Kees. Of ze heeft ook mee geroofd! Dus als Griffith haar bewijs laat zi3n is net toch klaar en lasth lady kan dan zelf haar advocaat en aangifte doen.


  Maak melding
 31. Jojo,mevrouw Griffith kan dan toch het bewijs een diamant laten zien en klaar is a Kees. Of ze heeft ook mee geroofd! Dus als Griffith haar bewijs laat zíen is het toch klaar en last lady kan dan zelf haar advocaat en aangifte doen.


  Maak melding
 32. Mensen worden onderdruk gezet in , Suriname of ze verliezen hu bedrijf en vergunningen, en mogen daarna niets meer
  Of verdwijnen spoorloos. ,,,,,,,,!!!!!


  gemodereerd
 33. Kondremangs
  It’s all in the family. …zowel ingrid de 2e als de tante van DiDiBri moeten hun familie zaken en vetes binnenshuis houden en niet de staat cq politiek erbij betrekken. ….wat wel duidelijk is geworden. .is dat njang mang no lob njang mang. ….enne interessant is de gang naar de Nederlandse justitie. ….ingrid. .je opa erkent ptata toch niet? ????
  Laat die hele kliek van DiDiBri en zijn boevenbende samen met hun familie naarond de pomp lopen en verzuipen. …
  But always. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 34. Is Ma Dini irl Wendy? Want sinds Ma Dini uit de school heeft geklapt is Wendy verdwenen.
  Elke diamant heeft een eigen dna al klief je het nog zoveel en elke diamant krijgt zijn certificaat zonder mag het nieteens van eigenaar veranderen Griffith en Waaldring klinken niet joods dus die kunnen niets klaarspelen in de diamanthandel. Geloof me door dit verhaal zijn de diamantairs al opzoek naar de steen want ze houden niet van ratten.
  De beste en duurste diamanten komen uit India en Afrika.


  Maak melding
 35. Volgens mij heeft de ( First Lady )( hahahaha)Mr: Knoops benadert, hij is een bekwame internationale straf pleiter. Irvin Khanhai no mang bel faya dja, misschien kan Knoops gelijk DDB verdedigen. 2 Vliegen in 1 klap zou ik zeggen !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 36. ma dini je hebt een grote fout gemaakt
  je had eerst reclame moeten maken voor de vhp
  daarna had je met je bericht moeten komen ]
  nu komt je met diamant roof en reclame voor chan
  dat komt ongelooflijk over
  ik zie het als een lid van de bende is overgelopen
  je was een ook lid van de bende nu doe je je mond open dat had je allang moeten doen
  je bent een lid van de bende die overloopt


  gemodereerd
 37. Iemand vroeg waarom ze een advocaat in Nederland in de arm heeft genomen. MA Dini woont in Nederland en Corona is nog niet bij haar op bezoek geweest. De beschuldigingen waren niet mals en zeer ondoordacht. Je kon op je klompen aanvoelen dat dit een gang naar de rechter zou worden.


  gemodereerd
 38. Dini Blokland heeft meerdere uitspraken gedaan.
  En het is logisch dat de beschuldigde en handlangers zich gaan verdedigen.

  Een ding is wel duidelijk geworden dat ook de diamantenhandel onder de loep genomen zal moeten worden. Er is hier zeker iets niet pluis.

  Op dit moment allerlei conclusies trekken is kortzichtig. Dini Blokland heeft een onderwerp aangekaart waar nog veel over gezegd zal worden.

  Moge het recht en de waarheid zegevieren.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 39. En waarom moet de Ingrid Waldring een advocaat uit Holland ? Haar man Bouta en zijn bende zijn tegen de Hollanders en zijn al 40 jaar bezig met dekolonisatie.
  Of toch niet, want Bouta heeft zelf ook een Hollandse advocaat.

  Dekolonisatie is een spookverhaal waarmee Bouta zijn domme ezels aan het lijntje houdt. Dat blijkt maar weer.


  Maak melding
 40. Nog iets, weer wordt er gesproken over Dubai.
  Wat is de link tussen de Surinaamse “Bonnie and Clyde” (Bouta en Ingrid) en Dubai ?
  Hoefdraad doet maar al te graag zaken met Dubai.

  Ook dit vraagt naar nader onderzoek.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 41. Alle fake news van familie mpp bouta is tot nu toe keihard waarheid geworden. De VHP heeft altijd gezegevierd en de samenleving weer van een ramp behouden. Waarom deze niet. Mpp bouta tijd is nabij. Hele familie naar Santo Boma. Chan o wipi deng.


  Maak melding
 42. als die diamant 45 miljoen waard is,, waarom wordt dan die 26 miljoen hieruit niet betaald of ingeruild verrekend en dan hou je toch een aardig saldo over legaal dan..

  probleem opgelost.. iedereen blij, ..


  gemodereerd
 43. Naarmate de verkiezingsdatum dichterbij komt neemt de onzekerheid toe bij de oppositie. Vanuit diverse invalshoeken worden er pogingen ondernomen om de regering, de NDP en haar samenwerkingspartners in diskrediet te brengen. Niemand kan het ontkennen. Suriname verkeert inderdaad in een moeilijke economische situatie. De regering heeft zo goed als mogelijk de zware lasten niet afgewenteld op het grootste deel van de bevolking. Dit maakt de VHP en haar partners woest. Zij zullen die Dinie Blokland onder de toonbank een aanzienljk bedrag hebben toegeschoven voor haar valse berichtgeving.


  Maak melding
 44. Ma Dinis een clown 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡meer niet , net zoals Haar vriendin met Haar 13 Miljard. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 als ik 13 Miljard naar Suriname 🇸🇷 kan brengen voor grote investeringen heb nogmaals niemand en nogmaals niemand nodig. Dus Ma dini en mevrouw Griffith jullie beiden gebruiken Hard drugs, want ding taki dies nah smoko mang taki. 😂😂😂😂


  gemodereerd
 45. Belangrijk om even GOED te luisteren wat deze mevrouw zegt.
  Het feit dat ze namen voor leest geeft een indicatie dat er een kern van waarheid in zit.
  Verder wordt de naam Benschop genoemd in relatie tot GOUDCONSESSIES.
  Dan vraag ik mij af wat deze vrouw zeg is wat vele mensen in de diaspora van op de hoogte zijn. Misschien niet alles maar een groot deel wel. We weten allemaal wie Dilip Sardjoe is en zijn betrokkenheid in de Afobakadam.


  Maak melding
 46. Stijlloos!
  Als dit fake nieuws is, dan besteedt een echte presidentsvrouw hier geen aandacht aan. Hooguit conform protocol, een berichtje van het kabinet aan YouTube; please remove that clip asap. Einde over uit.

  Maar wat doet mevrouwtje, ze misbruikt overheidszendtijd en neemt een € euro-advocaat om een fetie te beslechten met de tante van haar man. LMAOL.

  Binnenkort lezen we in de telegraaf:”vrouw v bouta klaagt tante v bouta aan om beschuldiging van diamantroof”.
  Breaking news: ’Fetie tussen presvrouw en tante van pres om zwarte diamant’.

  Over circa 1 maand is ze burger. Hoe gaat ze die € euro-advocaat betalen?
  Als ik die advocaat was zou ik een voorschot vragen.


  Maak melding
 47. Kondremangs. ..
  Breaking news. …OM wil Boefdraad ….stiefschoonzoon van ingrid de 2e…vervolgen wegens de fraude bij de CBS. ….die pafferige leendemoon. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 48. ZO IS DE DIAMANT DE KOH I NOOR OOIT EIGENDOM VAN DE SIKHS IN INDIA MET EEN KARAAT VAN 500 GESTOLEN DOOR ENGELAND. VANDAAG LIGT DE KOH I NOOR DIAMANT IN HET ENGELSE KONINGSHUIS. DE WAARDE IS 1 MILJARD EURO.

  INDIA WAS OOIT KOLONIE VAN ENGELAND. DUS IN DIE TIJD GESTOLEN DOOR ENGELAND VAN DE SIKHS IN INDIA.


  Maak melding
 49. Waar rook is, is vuur. Als Ingrid het tegendeel kan bewijzen moet ze zeker naar de rechter stappen. Ma Dini beweerd bewijzen te hebben. Dus Ingrid, ga jij maar het tegendeel bewijzen. Er is toch ergens een kern waar waarheid in dit toneel.
  Alle namen die ze genoemd heeft, zijn gediplomeerde schurken van de eerste klas.


  Maak melding
 50. Kondremangs
  Leest u maar ook over de 92 leningen van Boefdraad in Parbode. …..de leendemoon. ….en nu is de imelda marcos van Suriname op de korrel. ….de beerput wordt opengetrokken en er zullen meer stinkzaken van DiDiBri en zijn boevenbende naar boven komen drijven. ….
  Onderzoeken. …onteigenen. ..vervolgen en opsluiten. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 51. * Pléesident de Moordenaar; Crimineel.
  ** Ingrid de 38st; Uiteraard ook crimineel (anders laat je, je niet in met een Moordenaar).
  *** Zoon van de Pléesident de drugsdealer in staatsdienst; Super crimineel. Momenteel uitlandig (NYC).
  **** Mariepa, nageboorte van pléesident de Moordenaar, hoe kan het ook anders door en door crimineel.

  Alles maar dan ook alles komend uit deze zeeeer negatieve familie stinkt.


  Maak melding
 52. Het volk van Suriname houd van haar volkspresident, dus ook van zijn vrouw en beider families. Sommige familieleden van deze clan kunnen niet meer zitten aanzien wat deze ras boeven het land aandoen. Het volk moet de ellende waarin ze nu gedommpeld is dragen. Immers, zij hadden een keus om te maken en hebben duidelijk uitgesproken voor een moordenaar, hun volkspresident. Ze doen het prima toch ervoor zorgen dat u slapeloze nachten heeft. Er is nog hoop, kies op 25 mei bewust, kies VHP.


  Maak melding
 53. @ RobGay

  Altijd de vinger naar een ander wijzen,let maar op homo: straks worden ze naar jou gekeerd altijd de schuld op ander schijven ! Alles wat niet goed gaat is het fout van de oppositie,begin het te zoeken bij je eigen Nationale Debiele Partij, gekke homo die je bent. Na 25 mei is het afgelopen, begin maar een ander hol te zoeken waar je in kan kruipen, reet kever !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 54. RobG
  Ma Dinie Blokland heeft gewoon laten zien wat standaard NDPers zijn.
  Zij is gewoon een ongeleid projectiel dat onrust veroorzaakt binnen de NDP. Net zoals Doekhie dat nu doet. Gillmore Andre Boefdraad gaat datin het kwadraat worden, want niemand van zijn internationale contacten zal de telefoon nog op nemen en mevrouw Simons zal een oplossing door de DNA moeten halen of Boefdraad tot crimineel moeten verklaren.

  Het gaat er niet meer om wat jullie vinden maar wat de wereld er van vindt.


  Maak melding
 55. NDP tracht te babbelen overeen familieruzie,

  Maaaarrrr pe a tweeonderd miljoen Amerkandalla de ???

  Waar zzijn de geroofde miljoenen USDollars ??????????

  Wie heeft die gejat en wie moeten nu onmiddellijk
  aftreden ?????

  Wie melden zich bij de procureur-generaal voor
  deze Roof ????? Wie wordt binnenkort opgepakt ???


  gemodereerd
 56. wat een soap opera, dit verhaal gaat in mei a’s eindigen. Het is merkwaardig stil rond de oppositie, dit is toch het juiste moment om toe te slaan en orde op zaken te stellen.
  De oppositie is er toch voor om het volk duidelijk te maken dat zaken niet gaan zoals ze het willen. Het lijkt verdacht veel alsof de hele oppositie oogluikend toe staat dat dit land is om leeggeroofd te worden(inclusief)


  gemodereerd
 57. @ denki, 2019 is het begin geweest van de ommekeer voor de zwarte mens. Van de bodem naar de top zal enkele jaren duren, maar het komt goed.
  In 1619 was de eerste zoon uit de stam Yuda, van Israel begonnen met de laatste slavernij in het nieuwe Egypte, nl USA en dat zou 400 jaren duren. Vorige jaar hebben heel wat Afrikaanse landen hun poorten geopend voor de Afro Amerikanen om terug te keren. Vanaf dat moment zijn er duizenden terug gekeerd en zijn met ondernemingen begonnen. Het is niet te vergelijken met het niveaux van Europa of USA, maar ze komen er.
  Yuda Benyahmen en Levi zijn de stammen die in slavernij zouden gaan en ook het voortouw zullen nemen voor een volledige bevrijding.
  A Santi e wakka


  Maak melding
 58. Adhin heeft voor (namens) Ingrid en Delano een grote huis gekocht in India. Als ze ooit het land ontvluchten, gaan ze daar naar toe. Want Afrika en Afrikaanse leiders zijn veels te onbetrouwbaar.


  Maak melding
 59. Het is bekend dat chinezen die goudconcessies hebben in het binneland een deel van het gevonden goud moeten afstaan aan fam. Bouta. Die familie bestaat uit onfrisse figuren en criminelen daarom geloof ik de beschuldigingen van Ma Dini omtrent diamantdiefstal door bleekneus ingrid wel. Familie Bouta is een maffiafamilie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES