maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie onderschept 31 kg marihuana in Nickerie

Politie onderschept 31 kg marihuana in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vorige week woensdag ruim 31 kilogram marihuana en drugsverpakkingsmateriaal aangetroffen en in beslag genomen. Dat gebeurde bij een inval gepleegd op een adres te Clarapolder in het district Nickerie meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Rechercheurs van de Politie Regio West en collega’s van de Forensische Opsporing-West en RBT-West hielden de 43-jarige hoofdbewoner M.R. alias ‘Soenoe’ aan ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Ook de 37-jarige M. A. alias ‘Veld’, de 26-jarige vrouw N.R. en de 33-jarige D.D. alias ‘Tingie’ werden aangehouden.

De politie heeft hangende het onderzoek ook een geldbedrag in Surinaamse dollar, een geldbedrag in vreemde valuta en vijf voertuigen in beslag genomen. De verdachten, de marihuana, het geldbedrag, het verpakkingsmateriaal en de voertuigen zijn vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade.

De drie mannelijke verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. De vrouw is na verhoor heen gezonden meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. De paarse Bouta-Hoefdraad narco-traffic draait weer op volle toeren om de financieel/ economische gaten te dichten en een Default-status te ontlopen.

  Nu weer in België en Nickerie.


  Maak melding
 2. de klok tikt langzaam heel langzaam weg..

  time wille tel op 25 mei a. s. als er geen rare dingen gebeuren,, het wordt spannend..


  gemodereerd
 3. het is bijna bij-na zover..
  zo als in de volksmand bekend is de boef- draag aan geklaagd wordt straf rechterlijk vervolgd..

  ook heeft de moordenaar schriftelijk een brief gekregen, dus hij is op de hoogte, kan niet zeggen,, ni no sabi , a no mie, ik was niet daar, ik zat bij de familie ….. ,of op de vlucht weg geschoten.. het net komt steeds dichter bij..

  we wachten af, wat 25 mei aan staande gaat brengen..

  normaal gesproken, zou elk wel denkend individu zijn functie opgeven in afwachting van de komende zaken.. maar ja,, ja
  dit heeft niemand van buiten opgezet geen nep- fuc nieuws.. product van eigen bodem..


  gemodereerd
 4. Off topic.

  Breaking news:

  Starnieuws:
  ” … Procureur-generaal Roy Baidjanath Panday heeft De Nationale Assemblee gevraagd minister Gillmore Hoefdraad van Financiën in staat van beschuldiging te stellen. Hij heeft een vordering daartoe ingesteld vandaag. President Desi Bouterse is eveneens schriftelijk in kennis gesteld van de vordering. … ”

  Het “balletje” begint te rollen ..

  Al is de leugen nog zo snel ..

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 5. Allemaal kleine politie vangsten, goed maar niet geweldig noch indrukwekkend. Onder Venetiaan en Bouterse zijn er nooit grote arrestaties en grote vangsten gebeurd De enige grote drugsarrestatie onder Venetiaan was Roger Khan, een Guyanees notabene. Onder Bouterse zijn er helemaal nooit grote arrestaties verricht en alle grote drugsvangsten waar Suriname bij betrokken was zijn n het buitenland gedaan.

  Het is duidelijk beleid van de regering Bouterse dat de Politie bewust zwak wordt gehouden. Met meer surveillance auto’s breng je natuurlijk niet de zware criminaliteit een zware slag toe sterker nog het doet hen vlieg kwaad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES