Man kapt vrouw na heftige woordenwisseling

19
politie-ambulance-zwaai-op-plaats-delict-suriname

Een man heeft zijn vrouw zondagavond aan de Pandit Tilakdharieweg in het district Commewijne gekapt met een houwer na een heftige woordenwisseling.

Volgens de politie hadden beide een woordenwisseling, die uitmondde in een vechtpartij. Daarbij heeft de man de vrouw gekapt aan haar linkeronderarm. Na de daad nam de man de benen. De vrouw bloedde hevig.

De politie van Mariënburg kreeg de melding en ging ter plaatse. Terwijl de politie bezig was met het onderzoek, rende de man het erf op met verschillende verwondingen. Hij was moeilijk aanspreekbaar.

De man verklaarde dat zijn stiefzoon die ook op de locatie woont hem heeft verwond met een mes en gevlucht is. De stiefzoon was nergens te bespeuren in de directe omgeving.

De politie schakelde een ambulance in om de man en zijn vrouw af te voeren naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. De politie is nog bezig met het onderzoek om na te gaan wat zich precies op de locatie heeft afgespeeld.

19 REACTIES

 1. De regering? Kappartijen gebeuren gewoon in Suriname. Dit is al decennialang. Dus ik weet niet of de regering iets mee te maken heeft. Het zit meer in de cultuur. Hindoestanen dronken vroeger ook pure azijn om zelfmoord te plegen. Mensen zochten de marinetrap op om een einde aan hun leven te maken. Surinamers werden wreed vermoord doir guyanezen. Regering? Stop met die onzin
  gemodereerd

 2. Het is heel makkelijk om iemand anders de schuld te geven, ruzie die op deze situatie eindigt is niet de schuld van de regering. Iederéén is gefrustreerd door de economische situatie in het
  land, maar niet iederéén grijpt naar een houwer. ( gelukkig maar! )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Zo achterlyk die zegt regering hft schuld hieraan. Zou d regering die vrouw kunnen tegenhouden om haar pussy door n ander man te laten aaien? Bet your life na dat na problm foe alla den soetoe nanga kirie in de relationele sfeer. HOERERY UITLOPERY LIEGEN BEDRIEGEN N MISLEIDEN.


  Maak melding

 4. Doordat dat jullie alleen maar Rotsooi uitkraaien, raad ik jullie allemaal aan om op YouTube te gaan kijken hoe die grote jongens te werk gaan , hoe het systeem in de wereld 🌍 in werkelijkheid is , gaan jullie op YouTube, en Robert Bernard volgen .jullie hebben nu tijd zat inplaats van troep te typen op Waterkant en Facebook.
  gemodereerd

 5. Wat een gedoe en buitendien neks no deh fu kong taki over a kondre of frustratie elk land heeft zn problemen wat zou je willen dat a mang kap a vrouw en dan staat die zoon te kijken nee hoor hij moet ook afgetakeld worden hij neemt t vr zn moeder op……😥


  Maak melding

 6. Bijlmerdreef@

  Wie moet afgetakeld worden die stiefzoon de stiefvader of alle twee.
  Of de moeder eerst kappen dan aftakelen ik snap je niet
  Ik denk eerst aftakelen dan kappen en weer aftakelen.


  Maak melding

 7. “De regering is niet schuldig”,beweren enkelen hier.
  Deze idioten zien de dagelijkse tragedie niet die deze ndp regering met zich meebrengt.
  De surinamers leven in armoede.
  Thuis is de situatie een grote frustratie en het neemt niet veel om je koelte te verliezen .
  Niemand die nog geloof heeft in de rechtsgang van Suriname daarom dat men zelf voor rechter speelt.De lijder van Suriname is een veroordeelde crimineel en toch zijn er idioten die zich afvragen wat de regering heeft misdaan!


  Maak melding

 8. Ray@ je praat zeker uit eigen ervaring waarom zoek je geen hulp straks ontplof je zoek hulp voor het te laat is dan ga je de gevangenis in klote ndp regering
  gemodereerd

 9. Journalist is ook warrig in zijn verhaal maargoed een woordenwisseling hebt je natuurlijk niet alleen tenzij je stemmen hoort in je hoofd waarmee je praat.
  De man rende weg en kwam bloedend terug, hij is zichzelf gaan kappen elders.
  Ze bekijken het hoor, ik als vrouw laat me niet slaan nog kappen door een man.


  Maak melding

 10. De armoede van de laatste jaren loopt de spuigaten uit.

  Surinamers geven een ieder de schuld van de armoede behalve zichzelf .
  Surinamers kiezen voor moordenaars dealers en andere criminelen in de politiek
  Suriname word gestript van hun natuurschatten….met goedkeuring vd staat!!
  Surinamers zijn gevaarlijk voor zichzelf ..maar zijn gek op elke buitenlanders die ze als honden behandelen.

  Waar is jullie trots waar zijn jullie principes …jullie enige zgn held is een moordenaar crimineel en een leugenaar wat met suriname gebeurd kan hem niet schelen.

  Hij heeft zn geld en zn paleis hij vreet en zuipt goed waarom zou hij zich druk maken aan die domme onderdanen, hij lacht jullie vierkant uit.


  Maak melding

 11. Ik kan mij nt voorstellen zodra er iets mis gt zelf persoonlijke zaken willen bepaalde boerkie de regering bij trekken ik bn nutraal ik stem ook nt dus ik vraag me af als er niks gebeurde tijdens front regeer periode er waren geen boeven geen drugs dealers geen criminelen zo te zien in andere landen gebeuren er nog ergere dingen is t ‘dan de regering fout neem een voorbeeld wat in canada een paar dgn geleden gebeurt is jong oen giem wang break yereh wiens sang wang sma post verwijzen ze die hele topic na politiek echt belachelijk mensen van şu
  gemodereerd

 12. Barbaars gedrag,achterlyk niet van deze tydt in de gevangenis zul je zien hoeveel broers deze dame heeft want als je myn zus dit aan doet heb je een probleem


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.