zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: Eerste repatriatievlucht uit Nederland in Suriname aangekomen

VIDEO: Eerste repatriatievlucht uit Nederland in Suriname aangekomen

-

Does Travel - naar Suriname

De eerste repatriatievlucht vanaf Schiphol, met in Nederland gestrande reizigers, is zojuist na ruim 9 uren vliegen om 17.12u in Suriname aangekomen. De mensen moesten 30 minuten wachten waarna ze er in groepjes van 15 uit mochten.

Op het vliegveld zijn tenten geplaatst waarin ze opgevangen worden. Ook staan er meer dan 20 bussen gereed om de mensen naar de quarantainevoorziening te brengen.

Na aankomst zal de volledige groep namelijk in overheidsquarantaine geplaatst worden voor 14 dagen. Royal Torarica, Eco resort en hotel Babylon zijn onder meer de locaties die gebruikt worden om deze repatrianten op te vangen.

https://www.facebook.com/hennah.draaibaar/videos/3439375046089890/
MEER TEKST EN FOTO’S ONDER VIDEO:

Zeventigplussers, mensen met een medische aandoening en gezinnen met een baby krijgen de extra aandacht die nodig is. Gelet op deze criteria en de grootte van de gezinnen zal de verdeling van de overige kamers plaatsvinden met behulp van een lotsysteem.

De groep van 200 mensen vertrok vanmiddag vanaf Schiphol:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Ik las hoe snel bepaalde mensen uit nl wilden want familie was ze zat.
  Ik dacht dt ze vriendelijker waren en dat hun familie altijd welkom was. Blijkt dus niet het geval.


  gemodereerd
 2. “Gelet op deze criteria en de grootte van de gezinnen zal de verdeling van de overige kamers plaatsvinden met behulp van een lotsysteem”

  Lotsysteem??….🤔🤔


  Maak melding
 3. Ook al is het mosterd na de maaltijd, is het de SLM toch nog gelukt repatrianten te accommoderen. Dit geeft aan dat de SLM niet te vergelijken is met gevestigde en georganiseerde ondernemingen. Gefeliciteerd jongens van de SLM veel succes in de toekomst.


  gemodereerd
 4. Ik ben benieuwd wat nu op de tv nieuws van Nederland te zien en te horen zal zijn.

  Want er is een speciale groep mensen van uit Den Haag die alleen maar negatieve informatie van Su door speelt aan Nederland zodat het op nieuws te zien komt. Maar de positieve dingen spelen zij niet. Er is nooit wat gezegd dat Suriname de controle over Corona goed in handen heeft vergeleken met andere grote landen ondanks dat Su het moeilijk heeft. Dat soort verhalen hoor je niet op de nieuws van Nederland. Maar ondanks dat Babylon bezig is met alle negativiteit komt Suriname niet beschaamd uit. Want je heb ook positieve biddende mensen die anders denken. Zij letten niet alleen op wat de President doet, want niemand is volmaakt en Goed. Allen God.

  Die positieve mensen denken aan hun geliefd land en ZO MOET HET ZIJN.


  gemodereerd
 5. 🤔 stomme vraag misschien, maar moeten medewerkers geen afstand houden van elkaar? Staan keurig in een groepje te wachten op de passagiers die in quarantaine moeten. # goed voorbeeld!#


  Maak melding
 6. Als ik de verhalen hoor vanuit Nederland dat het in den beginne leek op oorlog en einde van de wereld dan begrijp ik dat je blij bent dat je in dit heerlijk land bent geland.
  Ik hoop dat men Suriname gaat waarderen want niet alles dat blinkt is goud.

  Ik weet dat als vandaag het uren heeft geregend dat het zonnetje zeker morgen zal schijnen.
  In Nederland MOET je gaan genieten van de zon want je weet maar NOOIT wanneer je weer mooi weer zal hebben zit je daar opde bank of voor het raam somber te wezen of als je werkt door wind er weer op je week zien te komen.
  Jah! Ik weet waarover ik praat want heb dit alles mogen ervaren, maar niks mis mee daarom waardeer ik mijn land Suriname 👏✌😘


  Maak melding
 7. Als ik de verhalen hoor vanuit Nederland dat het in den beginne leek op oorlog en einde van de wereld dan begrijp ik dat je blij bent dat je in dit heerlijk land bent geland.
  Ik hoop dat men Suriname gaat waarderen want niet alles dat blinkt is goud.

  Ik weet dat als vandaag het uren heeft geregend dat het zonnetje zeker morgen zal schijnen.
  In Nederland MOET je gaan genieten van de zon want je weet maar NOOIT wanneer je weer mooi weer zal hebben zit je daar opde bank of voor het raam somber te wezen of als je werkt door wind er weer op je werk zien te komen.
  Jah! Ik weet waarover ik praat want heb dit alles mogen ervaren, maar niks mis mee daarom waardeer ik mijn land Suriname 👏✌😘


  Maak melding
 8. Ik hoor net een bericht over een oudere heer die op vakantie voor langere tijd was plotseling is overleden. De overleden patient is toch ook in Suriname besmet geworden en overleden?
  Hier is door deze 200 teruggekeerden een beetje de druk af van de Nederlandse zorgketel.
  Nu afwachten….
  Is Damaru ook terug?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES