donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Gestrande Surinamers in Nederland moeten SLM in A'dam bellen'

‘Gestrande Surinamers in Nederland moeten SLM in A’dam bellen’

-

Does Travel - naar Suriname

In Nederland gestrande Surinaamse staatsburgers, die nog geen terugkeerdatum hebben gekregen, worden opgeroepen om contact op te nemen met het SLM-kantoor in Amsterdam. Dat heeft de overheid in Suriname vandaag bekend gemaakt.

Op 20 april 2020 zal de eerste groep repatrianten uit Nederland vanaf Schiphol (foto) worden overgevlogen naar het Surinaamse grondgebied. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vlucht PY993 om 12.45u zal worden uitgevoerd met een Airbus 340 van Air Belgium.

Personen die reeds op de lijst staan voor vertrek hoeven geen contact op te nemen met SLM. Zij zullen door de autoriteiten worden geïnformeerd over eventuele details aldus de regering.

Contact met de SLM in Nederland kan tussen 10:00u en 16:00u op telefoonnummers 020-6262060 en 010-4364200.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. SLM kan zijn passagiers ook zelf bellen. Heeft met service en klantvriendelijkheid te maken.
  Als het goed is heeft de SLM de passagiers hun telefoonnummer. Of is de SLM nog niet zo ver om dit soort zaken op te nemen in hun papieren bestand. Want alles verloopt nog met handgeschreven kwitanties. Tijd om alles digitaal in orde te maken.


  Maak melding
 2. De omstandigheden zijn ook voor SLM alle zeilen bij. Dus makkelijk achter je Iphone of pc ouwehoeren over SLM. Voor mij zijn ze perfect.


  gemodereerd
 3. “Opvang in overheids quarantaine is in orde gemaakt door de regering’

  Lig je daar nog steeds op kosten van je excellentie?

  Of krijg je een orgasme van de loze prestaties van de regering?


  Maak melding
 4. De SLM vliegt niet. Air Belgium vliegt. Tenminste als die zelf niet omvallen.

  In de Belgische krant “Het Laatste Nieuws (HLN)” valt te lezen:

  Net als verschillende andere luchtvaartbedrijven in ons land, liet Air Belgium weten staatssteun nodig te hebben om de coronacrisis te doorstaan. Bij de maatschappij, die deels in handen is van de investeringsmaatschappijen van het Waals gewest en de federale overheid, werken 350 mensen.

  Over de staatssteun lopen momenteel geen gesprekken, zegt CEO Niky Terzakis. “We willen natuurlijk dat de staat de Belgische luchtvaart helpt herstellen. Maar dat mag niet beperkt blijven tot enkele bedrijven, maar moet de hele sector omvatten, met Air Belgium erbij”, vindt hij.

  Hoeveel geld zijn bedrijf nodig heeft, zegt Terzakis niet. Het grotere Brussels Airlines zou in mei zonder geld vallen. Air Belgium kan het langer uithouden, aldus de CEO. “We zijn kleiner en dus is het misschien gemakkelijker te beheren.”

  Ondertussen houdt Air Belgium nog een minieme activiteit in stand, met name door voor verschillende landen repatriëringsvluchten uit te voeren. Daarnaast zegt Terzakis dat er veel aanvragen komen om cargo te vervoeren met de passagiersvliegtuigen. De maatschappij bekijkt de mogelijkheden op dat vlak.


  Maak melding
 5. 1.repatriering
  2.Kosten gemaakt in Nederland wachtend op terugkeer
  3.Air Belgium
  4.Cargo
  1-Zo te lezen zijn er niet genoeg repatrianten die het vliegtuig willen vullen zodat de vlucht kostendekkend wordt
  2-De mensen krijgen alleen onkosten vergoed voor het langere verblijf in het buitenland maar dan gaat het om officiële onkosten bv in hotel want verblijf bij familie wordt niet vergoed. Verder hoorde ik dat er mensen 999.99 betaald hebben om mee te mogen.
  3-Air Belgium is net zo een losers maatschappij als dat bedrijf dat A Robles ooit bestierde en gebruikte om drugs te transporteren. Frankrijk was zijn nekslag.
  4-Cargo ooit werden slaven opgepikt door de WIC om naar de plantages gebracht te worden inde Nieuwe Wereld. Op de terugweg werden waardevolle spullen onder dezelfde WIC vlag.
  Vandaag maken Pico en Aircargo Suriname bekend dat er dinsdag luchtvracht uit Nederland op as dinsdag opgehaald kan worden en tot dinsdag 12.00u Luchtvracht op de bekende adressen kan worden ingeleverd voor vertrek naar Nederland alwaar het vanaf donderdag de vracht in Nederland kan worden afgehaald op de bekende adressen.
  Ik hoop dat het Air Belgium vliegtuig vanuit Suriname als Cargokist binnenste buiten zal worden gekeerd want dit vliegtuig is alleen gecharterd om een lading op te halen die contrabande zal bevatten. De Nederlandse en Belgische overheid moet de kist van minuut tot minuut volgen vanaf belading op Schiphol en retour want op de heenweg kan wapentuig en munitie zitten en de repatrianten zijn de dekmantel.
  Dit mag niet met een wegwerpgebaar worden afgedaan Suriname sluit en opent het luchtruim naar behoeven, DiDiBri heeft schijt aan Suriname en het Surinaamse volk.
  Air Belgium weet net als de Belgische overheid dat Suriname de kosten en onkosten voor deze retourvluchten niet kan ophoesten. België zit niet op eigen luchtvaart maatschappijen te wachten. Sabena heeft ze genoeg gekost. Air Belgium kan nu België niet in want alle grenzen van België zijn gesloten. Zelfs bestemmingsverkeer heeft een attest nodig. De vrachtroute via Vlissingen is voor Suriname een echt hoofdpijndossier. De smokkel via fruitdozen naar Antwerpen is afgelopen het droppen van sporttassen bij boeien etc en verbergen in dubbele wanden en plafons van containers lukt ook ff niet. Broeia alom maar ik neem die 14 dgn met plezier om rustig mijn ding te doen als ik nou hier strand of daar corona is voorlopig overal! ”
  Een muisje zat voor een muizengat…”


  Maak melding
 6. SLM kan allicht wat van Air Belgium leren. Ze hebben 4 stuks A340 en maar 350 mensen in dienst.
  SLM had 1 A340 resp heeft 1 B777 en 2 B737 ;s en minimaal het dubbele aan personeel


  Maak melding
 7. Een fossiel die graag het laatste woordt wil hebben. Probeert macho gedrag uit te hangen hier maar zit in de stront.
  Wat kan je toch zielig zijn.


  Maak melding
 8. Mi kondre try mi lobie yu ..SLM is n top bedrijf wel of geen vliegtuigen zoals wie dan ok laten jullie het met rust .. wij leren het niet ons soortgenoten land en alles dat aan de Surinamer gelinkt kan worden te vertrappen en af te kappen vindt je dat het anders moet bel ze en vertel het ze maar zit niet uit je nek te kletsen wij hebben altijd het krabbengedrag van chat jammer hoor echt Surinamers kom op man 🙈🙈🙈


  gemodereerd
 9. Die gestrande mensen – de meeste – zitten te teren op hun familie, die het ook zwaar heeft momenteel. Goed dat ze snel naar huis gaan.


  Maak melding
 10. JoJo 16 april 2020 At 22:20
  SLM kan allicht wat van Air Belgium leren. Ze hebben 4 stuks A340 en maar 350 mensen in dienst.
  SLM had 1 A340 resp heeft 1 B777 en 2 B737 ;s en minimaal het dubbele aan personeel

  Jojo,

  Effectief 2X B737. De A340 is inmiddels uitdienst gehaald en de B777 is helaas nog steeds niet operationeel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES