Ondernemer lanceert preventie‐campagne over coronavirus in Suriname

8
Ondernemer lanceert preventie‐campagne over coronavirus in Suriname
De ondernemer naast een van de informatieve advertentieborden over COVID-19 in Suriname.

Sinds kort hangen er informatieve advertentieborden en posters over COVID‐19 oftewel het Coronavirus in vooral het centrum van Paramaribo. “Met deze campagne wil ik de verdere verspreiding van dit duivelse virus in Suriname voorkomen”, zegt initiatiefnemer Nasser Dahoe, eigenaar van Dana Heavy Equipment Parts N.V. Dahoe stelt dat de droevige berichten over het Corona‐virus hem op het idee brachten om een preventie‐campagne te beginnen.

Zijn initiatief wordt ondersteund door Lions Club Parwani. De president van de organisatie, Ronny Oemar, geeft aan dat de organisatie zich niet alleen met sociale projecten bezighoudt, maar ook gezondheidskwesties. “Bovendien is Dahoe lid van onze organisatie en als een lid een project initieert, ondersteunen we het ook” zegt hij. Oemar motiveert ook dat het hier om een nationale kwestie gaat en dat daarom de organisatie ook direct is ingesprongen. De organisatie kan zich verder ook terugvinden in het doel van Dahoe dat gericht is op preventie.

Dahoe heeft niet alleen de posters laten drukken en advertentieborden laten plaatsen met de preventie‐ boodschap, maar ook door radioprogramma’s wil hij een bijdrage leveren aan het bewustzijn van de bevolking om zichzelf tegen dit virus te beschermen. “Als ik met deze campagne heb kunnen voorkomen dat tenminste één persoon niet besmet is geraakt door dit virus, zie ik het als een geslaagd initiatief” zegt Dahoe.

Hij bedankt de helden van Suriname, te weten de artsen en de verpleegkundigen, voor hun enorme inzet en de risico’s die zij nemen om de besmette personen te verzorgen en ook op deze manier ervoor zorgen dat de ziekte niet verder verspreid. Verder wilt Dahoe ook zijn dank uitbrengen aan de personen Sikander Bechoe (89.3 FM) en John van Leeuwaarde alsook de bedrijven Exad Rental, Nil’s Printing en Suriprint voor het ondersteunen van zijn project.

Tot slot zegt hij: “Be safe en maak nuttig gebruik van de veiligheidsvoorschriften om de strijd tegen Covid‐19 aan te gaan. Wees niet nonchalant, want het is dodelijk!”

Indien andere ondernemingen en/of instellingen ook een bijdrage willen leveren, worden voor hun de posters pro‐deo beschikbaar gesteld zolang de voorraad strekt. De telefoonnummers waarop er contact opgenomen kan worden, zijn: 08887800 en 08105022.

8 REACTIES

 1. Dit zijn nou de Surinamers die het verschil maken . Niet lullen maar poetsen!!!!!
  De regering kan aan dit initiatief een voorbeeld nemen hoe je met simpele zaken iets positief kan toevoegen aan de maatschappij.


  Maak melding

 2. Terwijl de regering met andere zaken bezig is, zie je de gewone burger met mooie initiatieven komen.

  Doet mij denken aan Wit Rusland waar de burger het heft in hand neemt i.p.v de regering.


  Maak melding

 3. Wat schandalig toch he. Dus ondernemers moeten ZELF maar met reddingen komen en de regering zit, zoals altijd, lekker lui achterover. Al tien jaar bergafwaarts. Hoe diep zal suriname nog verder in de put zakken?


  Maak melding

 4. Geweldig, dit is het bewijs van iemand die begrijpt wat eigen verantwoordelijkheid inhoudt. Die zijn bijdrage levert ongeacht wat er om zich heen gebeurt. Die zijn naaste lief heeft, en uit onzelfzuchtige belangen handelt. Een goed voorbeeld neer zet voor zijn kinderen.

  Dank je wél!


  Maak melding

 5. Prima. Zelfbewuste ouders hebben zelfbewuste kinderen.
  Wacht dus niet op de regering om je zelfbewust te maken anders
  zullen je kinderen een achterstand hebben.


  Maak melding

 6. Het begin van het einde 
  van de corona virus, is dichterbij.
  Hier wonen, veel mensen met verstand, hoe een land en volk, geleidt kunnen worden.
  Geef, deze mensen de kans om Suriname, te loodsen naar een wereld land.
  Hulde, aan deze ondernemer.
  Mijn, petje af, voor deze, goed bedoelende ondernemer.
  Ik, respecteer de opgelegde maatregelingen, laten we samen, en voor iedereen uit deze gevaarlijke, situatie geraken.


  Maak melding

 7. in het verlengde van deze actie,, moet in s m e een buiten parlementaire ,,,parlement ,,,komen, zodat de regering zelf tot schande wordt gezet..

  dus ook een buiten parlementaire begroting met belijd plannen die ten uitvoering worden opgelegd..
  wie niet waardig is in het poppenkast z.a. de huidige moordenaar zelf heeft gezegd, moet maar opdonderen.. , geen tijd meer voor bank vuller ja knikkers.. die is achterhaald..
  we leven nu in een andere dimentie tijd geest.
  wie niet geschikt is voor de functie die hij/zij vervult moet maar wat anders gaan zoeken, met de meeste spoed .

  ,,,, lanti jobs zijn in de toekomst gereserveerd voor mensen, die een fatsoenlijk opleiding hebben genoten deskundig zijn op hun vak gebied waarover zij praten snel effectief kunnen handelen een besluit nemen..,,,,
  je moet hoe dan ook op elk gebied bij de overheid capabele mensen hebben
  ,,,gelet,, meer op de ontwikkelingen wat zich nu voor de kust staat te wachten..,,,,

  de tijd van a no mie, mie no sabie, nek no fout enz …. is lang breed achter de rug,, weg met die figuren..

  het ambtenaren orgaan moet verplicht met minstens de helft verkleind worden, alle crimies, drugs dealers, veroordeelden, verkrachters die ook in de gevangenis gezeten hebben, moeten met de meeste spoed de laan uitgestuurd worden..
  je moet als je bij de overheid wil/kan werken, minstens een mulo ulo duiploma bezitten om te gelaten te worden..,, hierbij dwing je alle school kinderen om de school af te maken..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.