donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTrackDrip komt artiesten en fans extra tegemoet vanwege coronacrisis

TrackDrip komt artiesten en fans extra tegemoet vanwege coronacrisis

-

Does Travel - naar Suriname

Het muziek streaming platform TrackDrip komt de artiesten die vanwege de coronacrisis geen inkomsten meer hebben uit live optredens en de fans die worden gevraagd zoveel mogelijk binnen te blijven, extra tegemoet door de TrackDrip Premium vouchers tot aan huis af te leveren.

Met een TrackDrip Premium Voucher hoeven fans niet meer naar reclames tussen de liederen te luisteren, ongelimiteerde afspeellijsten aanmaken en ook zelfs zonder internet naar luisteren. De artiesten krijgen van het platform een persoonlijke link die verwijst naar hun eigen web pagina waar hun eigen fans de TrackDrip Premium vouchers kunnen bestellen.

De artiest wiens link gebruikt is krijgt een commissie op elke bestelling die wekelijks zal worden uitbetaald. Dit komt bovenop de uitbetaling van de streams die de artiesten op het
platform behalen. De TrackDrip Premium Vouchers kosten 30 SRD voor een maand en de levering is gratis binnen Groot-Paramaribo.

Giovanni Ravenberg, directeur van TrackDrip in Suriname, roept alle fans van Surinaamse muziek artiesten op om zoveel mogelijk binnen te blijven en de premium vouchers te kopen om zo de artiesten te ondersteunen in deze tijd en te genieten van goede kwaliteit muziek.

Artiesten die zich willen aanmelden voor een persoonlijke link kunnen gaan naar http://www.trackd.rip/ArtiestenAanmeldLink

TrackDrip komt artiesten en fans extra tegemoet om corona crisis

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Bouta is gestoord hij is gek zijn kinderen en kleinkinderen gaan het niet voelen in hun levens onderhoud ze kunnen leven van die gestolen miljarden en miljoenen opa Bouta begin naar je uitvaart polis te kijken als je stukken in orde zijn jou harteloze man staatsolie verkopen 👀!!!denk eens na is klaar met je jij gaat de bak in


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES