TUI-passagiers langer vast in Suriname vanwege defect aan toestel op Zanderij

15
TUI-passagiers langer vast in Suriname vanwege defect aan toestel op Zanderij

Een groep in Suriname gestrande reizigers uit Nederland, die vrijdag dachten terug te keren naar Nederland met TUI, moeten nog even wachten. Het vliegtuig van de maatschappij staat al twee dagen op de Surinaamse luchthaven Zanderij vanwege een defect onderdeel. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het vliegtuig zondag 5 april om 12.00u vertrekt.

Het toestel kwam donderdag aan in Suriname en zou vrijdag een groep reizigers meenemen vanuit Suriname richting Aruba en daarna door naar Amsterdam. Dat ging echter niet door vanwege een defect onderdeel, dat niet te repareren is. TUI moet het betreffende onderdeel laten invliegen en hiervoor moet toestemming gegeven worden door de Surinaamse autoriteiten.

De redactie van Waterkant.Net nam contact op met TUI Nederland die inderdaad bevestigde dat de vlucht niet door is gegaan vanwege een technisch mankement. Volgens TUI zou de vlucht zaterdag om 14.10u alsnog worden uitgevoerd.

Een van de passagiers op die vlucht liet de redactie echter weten dat dit niet het geval is en dat alle passagiers in quarantaine werden geplaatst in de hotels Royal Torarica en Marriott. Dit was nodig omdat de groep Nederlanders samen met reizigers uit buurland Guyana in 1 ruimte zijn geweest.

“Zojuist hebben we een nieuwe tijd doorgekregen voor zondag 5 april. We krijgen om 11.00u een vervroegde lunch en om 12.00u gaan we met een transfer vanuit het hotel richting de luchthaven. Dus we gaan het zien!” aldus de gestrande passagier tegen Waterkant.


15 REACTIES

 1. Wat is het nou…de passagiers woord tegen dat van TUI.wie spreekt de waarheid.maar een defect onderdeel dat niet gerepareerd kan worden,maar TUI gaat wel vertrekkenšŸ¤”.blijf mooi in su.tenzij t geld op is.moet je terug met TUI.


  Maak melding

 2. Begrijp ik het goed dat de passagiers 1 dag in quarantaine gaan in torarica?
  gemodereerd

 3. Wees blij dat het onderdeel wordt vervangen en je weer terug mag naar Holland. Men kreeg netjes een hotel, Corona werd gecheckt en een heerlijk ontbijt. Wat is daar nou mis mee???


  Maak melding

 4. Waar komen de guyanezen vandaan?????
  Misschien moeten wij de vluchten ook stoppen. Nu komt gedonder op ons bord.
  Guyana heeft lak aan zijn mensen.
  Ineens is kist Tui stuk. Moet men hiermee vliegen.
  gemodereerd

 5. @kakalazie: niets geen God bless in deze er zijn onderhandelingen gevoerd met TUI want er zijn nog Surinamers in Nederland die terug moeten. Hun opvang begint nijpend te worden! De regering wil zelfs de offshore opbrengsten van de toekomst verpanden oa om deze mensen terug te halen want paisa na he,


  Maak melding

 6. Het is TU ik hoor de Haters niet, was het SLM dan was het vol met negatieve reactie omdat het TU is , iedereen muis šŸ¤« stilletjes lafaard ?
  gemodereerd

 7. Gaat de SLM nog iets regelen voor zijn passagiers die in NL ( en andere bestemmingen)gestrand zijn. Of gaan ze ervan uit, dat ze het wel redden…. onderdak levensonderhoud door Nederlandse familie.
  gemodereerd

 8. kakalazie 5 april 2020 At 10:13
  God bless dat het op de grond is ontdekt

  Sammy the Queen 5 april 2020 At 10:46
  @kakalazie: niets geen God bless in deze er zijn onderhandelingen gevoerd met TUI want er zijn nog Surinamers in Nederland die terug moeten. Hun opvang begint nijpend te worden! De regering wil zelfs de offshore opbrengsten van de toekomst verpanden oa om deze mensen terug te halen want paisa na he.
  gemodereerd

 9. Blij dat TUI , kan betalen voor onderdelen.
  Ik alle gestranden, een veilig terugkeer.
  Even doorbijten, jullie zijn in volle aandacht.
  Het blijkt nu ook weer, dat de problemen, zelf moeten oplossen en wachten totdat God het komt oplossen, is geen optie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.