vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidSurinaamse vrouwengroep zet COVID-19 zorgverleners in het zonnetje

Surinaamse vrouwengroep zet COVID-19 zorgverleners in het zonnetje

-

Does Travel & Cadushi Tours

Ladies talk, een Surinaamse Facebook groep die zich bezig houdt met uplifting van de Surinaamse vrouw, heeft deze week COVID-19 hulpverleners in Suriname in het zonnetje gezet. De vrouwen hebben het initiatief genomen om diverse organisatie te voorzien van eten en drinken.

Zo werd het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) voorzien van ruim 60 bakken eten, inclusief drinken en gebak. Ook het COVID-19 team van de intensive care afdeling van het RKZ ziekenhuis en het ’s Lands Hospitaal in Paramaribo werden voorzien van consumpties.

Voor de mensen van het Wanica ziekenhuis waren er taarten, pannenkoeken en drinken. De dames hebben het initiatief genomen als dank aan de zorgverleners vanwege hun enorme inzet.

“De Organisatie Ladies Talk besloten hun in de bloemtjes te zetten en ook respect en dank tonen aan deze hard werkende helpers van Suriname” aldus een woordvoerster tegen Waterkant.Net.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Goed initiatief. Bij het redden van mensen hun leven telt elke seconde. Dit heeft de hoogste prioriteit in elk land. Zorgverleners
  hartelijk bedankt. Ook voor jullie een enorm applaus. God Bless.


  Maak melding

 2. Goed initiatief. Als ze op mpp didibri wachten dan gaan ze dood. De dronkaard komt alleen in beeld als iets te halen valt. Dan komt hij zijn bek pieren. Voor de rest ligt hij lekker in zijn hangmat met een fles palm. Weg met dit rotzooi. Chan met spoedig een einde hieraan.


  Maak melding

 3. Wat een nobel gebaar Surinaams Vrouwen groep. Toppers Deze groep mensen mogen extra in het zonnetje worden ze offeren zich op voor hun medeburgers. Jammer dat de Surinaamse regering. Hier geen prioriteit aan geeft. Om deze mensen persoonlijke toe tespreken . Hij is maar met zijn olie bezig hoop niet dat hij te hard wegglijdt
  gemodereerd

 4. Als de pres iets uitdeeld is het omkoperij en als hij niets geeft is het ook niet goed🤔
  gemodereerd

 5. Een gegeven paard mag men niet in de bek zien, zijn deze pakketjes op steriele wijze bereid?
  volgens,corona voorschriften, hadden ze 1,5 meter afstand gehouden. Dames een volgende keer, geef met verstand, en laat geen foto’s plaatsen van op waterkant van deze gift, het lijkt wel voor de honden van de werkers zijn bereid.


  Maak melding

 6. Leuke geste. Maar die mensen hebben gezondere voeding nodig en geen vettige zoete versnaperingen.

  Meer groente en fruit de volgende keer…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES