Buurt zonder stroom nadat voertuig tegen EBS stroompaal knalt

10
Buurt zonder stroom nadat voertuig tegen mast knalt
Foto: Pierau Andermo

Bij een verkeersongeval donderdag in de late middag, is een voertuig tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknald. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de auto daarna in het kanaal terecht kwam (foto).

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Door het ongeluk, dat zou hebben plaatsgevonden in de omgeving Paranam/Accaribo, kwam de buurt zonder stroom te zitten. Omdat het tegen het eind van de middag gebeurde zaten de mensen al snel in het donker.

De EBS heeft inmiddels een technisch team naar de plek gestuurd. De politie was ook ter plekke en heeft de zaak in onderzoek. Het voertuig moest door een bergingsbedrijf uit het water gehaald worden.

Nog een foto die later is gemaakt van de situatie ter plekke:

Foto Julyatin


10 REACTIES

 1. Nog steeds bijna dagelijks stroompalen die omliggen, om welke oorzaak dan ook. Het project met de betonnen palen kan gerust hervat worden. Er zijn geen betonnen palen meer omgevallen vanwege grondverzakkingen en of zware regenbuien. Waarom dit niet weer hervat wordt is een raadsel, want de betonnen palen liggen op enkele plekken gewoon nog langs de weg. Klaar om in de grond gezet te worden..


  Maak melding

 2. Deze gasten leren het nooit. Waarom men hard rijdt is een groot raadsel. Dit is spelen met je eigen leven en die van de ander.
  Hersenloze kwallen.


  Maak melding

 3. Achterlijk wezen, ze moeten de rijbewijs van zulke oenen ook invorderen voor 5 jaar.
  gemodereerd

 4. Check de ramptoeristen. Waar is DOEwet…geldt de restrictie van minimaal anderhalf meter van elkaar, niet dan? Er komen straks heel veel weduwenaars en weduwen met hun kroost op de proppen, zoveel geld voor zo’n klein land. Boi, de huid van de Bofroe is al verkocht, voordat het neer gemaaid is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.