Man aangehouden na dubbele moord bij verkoopstands

9
Man aangehouden na dubbele moord bij verkoopstands

De politie heeft vanmorgen een man aangehouden die als verdachte wordt gezien in de moordzaak waarbij twee mannen vanmorgen dood werden aangetroffen. De man is een oud bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Toen de politie vanmorgen ter plekke was liet een omstander de politieambtenaren hun aandacht vestigen op een man die in de Menckendamweg liep. Deze weg is niet ver van de verkoopstand verwijdert. Toen de man door had dat de politie hem tegemoet reed rende hij weg waarbij hij een zak, die hij met zich mee droeg, over een schutting een terrein opgooide.

Het gelukte de wetsdienaren om de man aan te houden en om de zak terug te vinden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een zaktelefoon aangetroffen. De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen.

De politie van latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De lijken zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen meldt de politie.


9 REACTIES

 1. Onze rechtstaat is zo lek als een mandje. Deze criminelen horen nooit meer vrij te komen. Laat ze wegrotten in hun cel
  Het moment waarop ze weer vrijkomen vallen ze in herhaling. Hoe vaak moet dit nog bewezen worden. Zijn de rechters hardleers. Het is hoogtijd dat de wetten voor dit soort criminelen wordt aangepast. Levenslang hebben de rechters hier nooit van gehoord of geleerd. Hoeveel doden moeten er nog vallen? Ze zijn op hun werk en worden niets vermoeden vermoord. Hun kinderen groeien nu op zonder vaders. Vreselijk is dit. De pijn kan niet verzacht word voor de familie ookal zou de regering de begrafenissen betalen.
  Het kwaad is al geschied

  Sarie Torie

  R.I.P heren
  Familie sterkte.


  Maak melding

 2. Avond-en morgenklok instellen voor de boevenbende in Suriname!
  Geen excuses maken hoor politie,deze crimineel niet zacht aanpakken omdat hij toevallig niet betrapt is tijdens avondklok!
  Deze crimineel voorgeleiden en een zodanige proces verbaal opmaken zodat hij niet meer vrij komt.


  Maak melding

 3. Agoetigri

  25 maart 2020 at 16:56

  Alle moordenaars moeten vroeg of laat naar Santo Boma.

  =============================

  Ook mensen die moordenaars faciliteren of steunen moeten de bak in.


  Maak melding

 4. Wat valt er te halen bij de wachters van de standplaats.
  Misschien een oude ruzie.
  Suriname is failliet.
  Bijna geen werk.
  Lage lonen
  Levensmiddelen duur
  Hoge criminaliteit.
  Vrienden politiek
  Grote verschil tussen arm en rijk.


  Maak melding

 5. Tegenwoordig moeten de wachters karate, Thai boxen etc. beheersen om hun guard werk te kunnen doen. Handig om een vuurwapen te kunnen handelen.Een paar vuurwapen training op de schietbaan en vergunning to carry a gun en ze hebben meer tanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.