COVID-19: Teller aantal besmette personen in Suriname stijgt naar 8

11
COVID-19 Suriname

Het aantal personen in Suriname, dat besmet is met het coronavirus, is op dinsdag 24 maart met 2 toegenomen. Eerder op de dag werd gemeld dat er nu 7 besmette personen zouden zijn. In de avond kwam er nog 1 persoon bij en staat de teller nu op 8.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws gaat het om een topdiplomaat uit het buitenland, die Paramaribo als standplaats heeft.

Inmiddels is duidelijk geworden dat de Surinaams regering voorbereidingen treft voor een ‘total lockdown’ vanwege COVID-19:

11 REACTIES

 1. Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom Corona naar SU is gegaan ?????
  Is dit misschien DE redding waarop SU al 40 jaar wacht ?????
  gemodereerd

 2. I told you eerst 1 toen 2 toen 4 toen 8 en daarna 16 en 32 en 64.
  Suriname kan dit niet alleen oplossen maar de regering wil dit niet toegeven want de haat zit veel te diep bij sommige personen en zullen daarom nooit aankloppen bij degenen waar ze hulp zouden moeten zoek en vragen


  Maak melding

 3. Total lock down alle besmettingen zijn import deze regering verzwijgt meer geen vertrouwen in hun. Mensen neem je voorzorgsmaatregelen want ze zijn niet te vertrouwen ze vertellen halve waarheden kijk ook naar de berichtgeving omtrent het medicijn die ze van Cuba gaan kopen


  Maak melding

 4. Dat de president de noodtoestand nog niet afgekondigt heeft snap ik niet… Alles neemt men met een korreltje zout op jammer dat de gemeenschap niet gescanned wordt anders zouden we de exacte cijfers weten… Bij deze mede Surinamers laten we solidair zijn bij deze blijven jullie thuis OENG TANG NA OSO!!! In het belang van land en volk..


  Maak melding

 5. Wat is de handtekening van hem nog waard. Hetzelfde als een remspoor. alemaal het gevolg van faya pepre.
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


  Maak melding

 6. Noodtoestand?? Laten de jongeren thuis blijven i.p.v. hangen bij de winkels of op hoeken. Laten ze hun tijd nuttig gaan besteden.
  Waarim praten we niet over de banken?? Nee want men Kirpalani is nu ook in shit verwikkeld met doksenclub. Zie daar waarom ze geen controle willen.
  Daarom komt niet in trinidad and tobago vn de grond. Deze gasten komen vandaar.


  Maak melding

 7. Noodtoestand?? Laten de jongeren thuis blijven i.p.v. hangen bij de winkels of op hoeken. Laten ze hun tijd nuttig gaan besteden. Net zo nuttig als de dwaas die dit geschreven heef


  Maak melding

 8. In het land van de Paus regeert het Coronavirus als een briesende leeuw porti Suriname zonder geld of middelen doet het nog goed.
  Nederland, USA, Spanje en Engeland gaan Italië overtreffen.
  Hier in Suriname lijkt wel uitgestorven dus men neemt het serieus ondanks de intellectuele Surneds/Surinamers veel 💩💩uit hun nek kletsen. Oprotten ga iets nuttigs doen met je tijd, tijd zat je kind te redden van het criminele pad of tienerzwangerschap want men vergeet nu HIV.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.