Vrouw springt van Wijdenboschbrug nadat zij afgezet is om te trimmen

29
Bosjebrug in Suriname

Een vrouw is gisterochtend van de Wijdenboschbrug gesprongen, nadat zij daar was afgezet door een familielid om te trimmen. Naar de redactie van Waterkant.Net verneemt is de vrouw vermoedelijk gesprongen vanwege financiële problemen.

Een agent van de Motor Surveillance Dienst die in de omgeving was werd door enkele omstanders gemeld dat een vrouw van de brug is gesprongen. De wetsdienaar stelde toen een onderzoek in en trof een mobiele telefoon aan op de brug. Hij schakelde meteen zijn collega’s van het bureau in voor het verdere onderzoek.

De politie belde op één van de nummers in de telefoon en kreeg een vrouw aan de lijn. Zij bleek de zus te zijn. De oorzaak blijkt uit verklaring van de familie financiële problemen te zijn. Vernomen wordt dat de vrouw tal van haar bezittingen had verkocht waaronder haar auto.

Het lichaam van de vrouw is nog niet gevonden. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

29 REACTIES

 1. Geen enkele menselijke regering is opgewassen tegen de problemen die er nu zijn. Triest dat deze vrouw een eind aan haar wonderbaarlijke leven heeft gemaakt. Condoleance aan de nabestaanden.
  gemodereerd

 2. Mensen zien geen uitweg meer in de economische malaise die de paarse regering heeft veroorzaakt. Of ze gaan de criminele pad op of ze beroven van hun eigen leven. De Ndp is een nagel aan uw doodskist.
  gemodereerd

 3. Raar verhaal..
  Afgezet om te gaan joggen ,terwijl de brug bekend staat als zelfmoord brug…waarom is er geen belletje gaan rinkelen bij die persoon die haar heeft afgezet?
  gemodereerd

 4. wat haar gedreven heeft, om niet tot het einde te volharden,is niet aan mij of ons om te oordelen. Hopelijk zullen anderen niet hetzelfde voorbeeld nemen en kan een burgelijk initiatief zulke in noodverkerende mensen helpen,om niet tot z’n daad over te gaan.
  R.I.P


  Maak melding

 5. Speciaal voor “Possitve” ???!!… antwoord op je vraag: waarom is er geen belletje gaan rinkelen bij die persoon die haar heeft afgezet?
  Antwoord:
  Die persoon is uiteraard ook een Surinamer van een bepaalde etniciteit waarvan meer dan genoegzaam bekend is, dat het denkwerk helemaal niet aan dergelijke Surinamers is besteed. Hun lelijke lege koppen dienen uitsluitend voor het dragen van anisas/angisas, pruiken, petten en vooral niet te vergeten weaves om zogenaamd “glad” haar te hebben.
  gemodereerd

 6. Vermoedelijke oorzaak is financiële problemen. Zal mijn niet verbazen als er nog meer zulke gekke acties ondernomen worden.

  Het volk weet totaal geen raad meer. Koers stijgt, winkelprijzen nog harder en didibri doet niets anders dan alleen maar zuipen.

  Mensen weer gerust. Onze hoop en onze Chan is er nog. Yes we Chan!


  Maak melding

 7. Ai baja. Uitzichloze situatie voor de arme burgers. En dan heeft een bende van 26 het lef gehad om een dwangwet door te drukken. Een koerst kunstmatig laten stijgen zegt niks. De handelaren hanteren prijzen in de verplichte SRD tegen een veel hogere koers. Dus men gaat veel meer betalen nu. Applaus voor de bende van 26… 👏👏👏


  Maak melding

 8. @ Agoetigri

  Het volk weet totaal geen raad meer, koers stijgt winkel prijzen nog harder en didibri doet niks anders dan alleen maar zuipen. Mijn visie is dit : hij verwerkt zijn verdriet heel anders,als je dronken bent vergeet je, je zorgen. ’’ En dat heeft hij op het ogenblik’’ de verkiezing nadert,en hij vraagt zich af of hij, wederom wordt gekozen door het domme massa. In feite als hij President af is, is hij vogelvrij, de kans dat hij in het gevang komt is weliswaar nihil. Dom weg omdat de rechters in hun broek schijten, om hem achter de tralie te krijgen. Gebeurt dit echter, dan zullen de domme en ongeschoolde aanhangers van hem op de bres komen, door vernielingen aan te richten in het land.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Wat erg! Rust zacht mevrouw, indien u er niet meer bent!
  Maar ik snap nog steeds niet waarom er zo een ongemakkelijke brug gebouwd is.
  Er kon zeker een vlakke ophaalbrug met 4 banen gebouwd zijn.
  Met een hoogte van 20m.
  De kleine boten en middelgrote konden normaal langsgaan.
  We weten ook dat de brug 2 keren duurder gebouwd is.
  Daarom is het zeker dat het moderne model met ophaal mogelijkheid gelukt zou zijn.
  De oversteek werd dan veiliger.
  Bosje wist dit!
  Waarom je eigen land bestelen?
  Nu moet je als een raket omhoog rijden.
  En nu staan er al zeker 100 doden op deze naam.
  Toch zijn er flippers die trots op die heuvel brug zijn.
  Vergelijk het niet met Curacao aub. Daar zijn er bergen.
  Snappie?

  Cameras van Chinatown op de brug, Command center enz. Wat voor nut hebben die?
  Hebben die de dame niet gezien?
  Zijn ze voor noppes daar?

  Zet een enorme leuning links en rechts van de brug, nieuwe regering.
  Zet ook een vangmetaal ernaast.
  Een soort platform van metaal.
  Anti jump architectuur.
  Er kan zelfs een constructie komen van metaal waarover men met brommers kan rijden en met spring beveiliging.


  Maak melding

 10. Het is niet anders. Wie zelfmoord wil plegen doet dat gewoon. Is het niet de Bosjebrug , zoekt men wel iets anders .In Nederland werpen mensen zich bijvoorbeeld voor de treinen. Ook daar is er geen afdoend veiligheidsmiddel. Het enige antwoord is preventie door op tijd in te grijpen in de vorm van maatschappelijke dienstverlening. Maar als jij die in de naaste omgeving van het slachtoffer vertoeft en signalen niet goed verwerkt, houdt het op. Mensen ,behalve de waarlijk krankzinnigen, gaan niet zomaar zelfmoord plegen. Er is wel een voorbereiding. R.I.P.


  Maak melding

 11. Na 25 Mei a.s. gaan er meer ” JOGGERS ” van de brug noodgedwongen springen.

  Inplaats van … NA GEDANE ARBEID { Alibaba en de 26 Paarse Rovers }… lifetime … in Santo Boma door te brengen … gaan ze de weg van de minste weerstand op.

  Wat zal het bij de Bosjebrug Paars gekleurd zijn. Bouva en Mi-sji-keba {Naschoolse Opvang} …. mijn diefmaat en ik eerst !!! Graanoogst { Carfesta } … mag ik a.u.b. eerst !!! Laaghart { CLO} …. met een vroestoe stem … mi fosi !!! Abra{boef}hams { OWV -300 milj } … jongens jongens eerst de ondervoorzitter … daarna The Big Boos … de rest volgt op gepaste afstand.

  Nadat volledig schoonschip is gemaakt …. moet{ verplicht} de naam van de brug veranderen.

  De regering moet een … PRIJSVRAAG …. uitschrijven voor een nieuwe naam.

  Een nieuwe naam en wat kleine veranderingen aan de brug … geen ” joggers ” meer !!!!!


  Maak melding

 12. Pakira of whatever,
  Hoe lager de drempel des te makkelijker de daad.
  Dus.
  Wanneer er van 1 brug zoveel mensen springen.
  Zou elk weldenkend mens zijn ratio activeren.
  1. Waarom daar?
  2. Moest het zo hoog?
  3. Wat kan je daaraan doen?
  Daar gaat het om
  Dus verbloem het niet!
  Zelfmoord op een andere manier is stukken moeilijker en zal de mensen tot bezinning brengen.
  Maar treinen hebben we niet. En daar in Europa is het echt niet iets van alledag
  Op een miljoenen bevolking is het percentage anders dan bij jou Bosje brug waar van de 500000 zielen er al honderden van die Bosje brug dood zijn.
  Dus draai er niet omheen.
  Gewoon een pech ding.
  Gebouwd om te stelen!
  Zogenaamd ontwikkeling
  Bless


  Maak melding

 13. Ideetje misschien voor de overige kansloze paarse paupers…

  Paki-RAT-igri,
  RobertaGay,
  Waldolulul,
  Domsco,
  Wendytralala.

  Dit advies is overigens geheel gratis 👋👋👋👋


  Maak melding

 14. RIP mevrouw.
  Sorry, men kiest een auto ipv een huis en met die koers ben je tweederde van je inkomen kwijt aan zo’n flut auto.
  De autodealers zijn nu blij want ze kunnen bij één maand achterstand al die auto invorderen.
  Ik heb lijn 11 en lanti bus of taxi.
  Een dak boven mijn hoofd en een volle provinciekast gaat boven alles. Vergeet de nutsbedrijven die je moet betalen.

  Heb het met collega’s meegemaakt in Suriname die met een lege tank aan het werk kwamen en gingen bedelen bij anderen alleen om te gaan tanken.
  Elke dag aten ze bij de warung groot doen groot leven.


  Maak melding

 15. Oké beste Daniel. Laten we dan uitgaan van jouw theorie om de Bosjebrug te beveiligen. Het staat er wel om berucht. What about de mensen die gramoxone innemen? Mensen die zich verhangen? Mensen die een pistool pakken en zichzelf doodschieten? Polsen doorsnijden? Rattenvergif en noem maar op? Het lijstje is eindeloos. Dan kun je wel aan de gang blijven. Met andere woorden ,ook al zou je de Bosjebrug beveiligen, het zal er niet toe leiden dat zelfmoorden minder worden. Het is dan een verschuiving. Oh, nu kan het niet meer bij de Bosjebrug. Dan maar iets anders verzinnen. Ik blijf bij preventie in de vorm van vroegtijdige signalering.


  Maak melding

 16. Ballast Nedam heeft vanaf 1997 34 miljoen gulden smeergeld hebben betaald voor de bouw van twee bruggen. Onder anderen toenmalig president Jules Wijdenbosch en diens adviseur, de huidige president Desi Bouterse, zouden geld van de bouwer hebben ontvangen.

  Ballast Nedam laat aan de krant weten dat de zaak wat het bedrijf betreft na de schikking in 2012 is gesloten.
  Inderdaad is de brug gebouwd om te stelen. Bigi njang moni.


  Maak melding

 17. Dit is heel erg mensen zoek hulp als je het geestelijk niet meer trekt, ga naar Jepi De of 1 voor 12 voor hulp je kan ook GGZ suriname. Pleeg geen zelfmoord.
  RIP dame.


  Maak melding

 18. Waarom nog steeds geen netten of gaas. Een hekwerk zou wel op zn plaats zijn. Hoeveel jaren geleden is hier eerder al op aangedrongen? Tralala moest het al lang hebben aangepakt. Dit kan zo toch niet blijven!(?)


  Maak melding

 19. Pakira klopt dat er andere methodes zijn.
  Maar nogmaaks dit is een trend. Wil zeggen: een gebeurtenis die zich herhaalt.
  Let wel! Op dezelfde plaats en ook nog openbaar.
  Politiek links of rechts, begin dus deze optie weg te halen.
  Beveilig de brug.
  De andere manieren zijn in prive sfeer en kunnen dan door voorlichting of gebed of andere methodiek soms voorkomen worden.
  Maar deze kan nu wel aangepakt worden.
  Na de eerste springer moest men al ingrijpen.
  En de vloek van de brug is er nu.
  Tevens is de brug te hoog en ongemakkelijk.
  Kijk maar naar de voordelen en nadelen.
  1 voordeel boten gaan langs
  2 stelen mogelijk 34 miljoen
  3 oversteken
  4 omhoog rijden
  5 mooi hoor

  Nadelen
  1 Doden
  2 niet geschikt voor alle voertuigen
  3 vreet benzine
  4 sloopt koppelingen
  5 tijdrovend
  6 zelfmoord
  7 te stijl
  8 te duur
  9 moeilijk te onderhouden
  10 slecht voor voetverkeer en langzaamverkeer
  Kortom ondoordacht en slechts een stunt
  Jij nu😎


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.