vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder verliest controle over stuur en eindigt met voertuig in de goot

Bestuurder verliest controle over stuur en eindigt met voertuig in de goot

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze auto kwam vrijdag met zijn voertuig in een goot terecht bij een eenzijdig ongeval. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 13.00u in de middag plaats vond in de Frederikshoopweg.

Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van het voertuig de controle over het stuur. Hij raakte hierdoor van de weg af en eindigde met de auto in de goot. Niemand raakte bij het ongeval gewond.

Het voertuig liep wel flink wat schade op en moest door een sleepwagen uit de goot worden gehaald.

Nog een foto:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Als je goed oplet, zie je in sommige sloten kaaimannen en zelfs wel aboma’s . Die beesten zien kans om heel dichtbij de bevolking te komen. Je merkt ze niet op omdat ze zich muisstil houden en pas tegen de schemering op jacht gaan. Een auto is in de goot beland. De bestuurder heeft de dieren daar verstoord. Bij deze, gaat mijn aandacht eerder naar de dieren dan deze bestuurder. EBS heeft ook geen extra werk. Geen masten te beslechten.


  Maak melding
 2. Let goed op in het verkeer dan merk je dat deze kleine auto’s altijd inhalen. vooral op lange wegen.
  Ze vergeten dat een rukwind deze doosjes wegblaast.
  Hun gedrag is associaal.
  Corona rende achter hem


  Maak melding
 3. @PKT: De beesten komen niet dichterbij de mensen! De mensen hebben steeds hun woongebieden uitgebreid naar daar waar deze dieren al eeuwen leven. Hun instinkt zegt ze dat ze daar thuis horen. Dieren hebben geen grondhonger maar de mens wel kijk maar in Amerika en Australië van hetzelfde laken een pak. In de genoemde landen zijn er speciale dierenliefhebbers die de beesten komen wegvangen uit mensen hun huis tuin zwembad en ze elders weer loslaten maar ze zullen blijven komen.


  Maak melding
 4. Ongelukje kan gebeuren, maar Suriname is koploper in de wereld.

  Beleid voor een veilig verkeer is er niet sinds 2010. De blaastesten bijvoorbeeld werken niet meer. de boeler vaseline smeerder zal de blaastesten wel in de reet van zijn baasje gestopt hebben. Wie weet welke test hij daar heeft uitgevoerd.


  Maak melding
 5. @Wendy kan in geuren en kleuren vertellen waarin @Waldo blaast. Wendy, in suriname rijden ook Jorka’s en Bakru’s in doosjes op lange wegen, vooral in Coronie, Albina en Brokopondo. Vandaar dat de auto’s in sloten belanden en tegen de EBS palen botsen.


  Maak melding
 6. Ik vind het niet leuk dat jullie haar Wendy noemen ze is een vrouw en moet respect krijgen.

  Mv Wendy_ Djotelal _Wijdbeens .En is Concubine van oom Waldo en af en toe vreemd gaat met @Damsco en@Devil akka van dalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES