woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal besmette personen met coronavirus in Suriname opgelopen naar 5

Aantal besmette personen met coronavirus in Suriname opgelopen naar 5

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal besmette personen in Suriname met het coronavirus (COVID-19) is opgelopen naar 5. Een passagier die gisteravond uit Miami is gekomen is positief getest op het virus. Het aantal positief geteste gevallen is daardoor van 4 opgelopen naar 5. Dat heeft Danielle Veira, directeur Nationale Veiligheid zojuist bekend gemaakt tijdens de dagelijkse COVID-19 update door de Surinaamse regering en het Nationaal COVID-19 Management Team (NCMT).

Veira liet weten dat het vijfde geval gisteren is opgemerkt door specialisten die aanwezig waren op de Johan Adolf Pengelluchthaven. De toestand van de vijfde geïnfecteerde en de vier overigen is stabiel.

Op dit moment zijn in Suriname 170 personen op overheids locaties in quarantaine geplaatst en 53 personen zijn in thuis quarantaine. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Jullie klagen over jullie opvang maar jullie zijn met een besmette gekomen. Daar moet je je zorgen om maken.
  Waterkant of welke nieuwssite moest je een passend antwoord geven.
  Je moest ziek worden in USA. Zonder geld zou je creperen. Geen $ 2000,– maar geld
  Dus laat je familie je spullen van thuis brengen. In ziekenhuis breng je het ook zelf.
  Neemt ook wat sap en alles mee.
  De rest van Su moet beschermd worden.


  gemodereerd
 2. De formule die Nederland hanteert zal zich ook in Suriname laten gelden namelijk de toename zal zich steeds vermenigvuldigen met dezelfde veelvoud
  Het was eerst 1 toen 2 hierna 4 en dan zouden het nu 8 moeten zijn maar er word 5 gerapporteerd.
  Kennelijk zijn er niet genoeg testkits aanwezig om de mensen te testen.
  En daar Suriname nauwelijks enige goede infrastructuur kent noch een goede communicatie noch een goede leiding van het land zal dit zijn gevolgen kennen in de wijze van het opsporen van het aantal geïnfecteerden.
  Hierdoor zal Suriname sneller door haar middelen, 500.000 SRD) en manpower zijn om adequaat op te treden


  gemodereerd
 3. Er is sprake van een toename. We moeten gaan denken om deze toename te beperken. Inkomende mensen en mensen met corona verschijnselen in quarantaine zetten, maar wel waar de veiligheid gewaarborgd blijft. Die mmp boeler vaseline smeerder wil dat ze naar royal torarica gaan. Dat is ook mogelijk, zolang het voor de patiënten en voor de medewerkers veilig is. Deze boeler vaseline smeerder lult telkens. Eerst het hele verhaal, dan reageren. Agoesyndroom nog in werking?


  Maak melding
 4. Ik woon in Spanje waar men uitstekende medische faciliteiten heeft en op dit moment al sinds 15 maart een totale noodtoestand is uit geroepen. Desondanks zijn er op moment van dit schrijven 24980 mensen besmet en zijn er al 1328 doden te betreuren.
  Men deed hier, net zoals in de meeste europese landen, nogal nonchalant over dit virus.
  Nu weet men beter en is er paniek alom.
  Ik hoop dat in Suriname niet gaat gebeuren wat op dit moment bij ons gebeurd, maar als ik zie hoe ongeinterressert men in Suriname reageert op deze situatie en daarbij de stand van de gezondheidszorg bekijk. zie ik het somber in.
  Mensen in Suriname, pas goed op jezelf en volg de berichtgeving over dit virus.
  Een Waldo of een RobG gaan jullie niet helpen als je ziek wordt.
  Sterkte, want jullie zullen het nodig hebben in de komende tijd.


  Maak melding
 5. Bigi Sma 21 maart 2020 at 20:36
  Hierdoor zal Suriname sneller door haar middelen, 500.000 SRD) .
  ——–
  Dat bedrag is allang verdampt in de paarse zakken. Ik dacht dat Suriname geen problemen had met financiële middelen. Voldoende kasreserves aanwezig toch. Mpp, alles is gestolen. Suriname skeer. Het volk kan dede.

  Ben benieuwd waar boefdraad is. Zeker weer naar het buitenland en daarna zogenaamd in quarantaine te gaan? Dat kunnen ze zeker wel, maar een eenvoudige repatriëring kunnen ze nog niet in orde maken. Het volk daar buiten mag stikken. Altijd in eigen belang gedacht deze paarse reetvreeters.


  Maak melding
 6. Ik ben van mening dat de mensen eerst in quarantaine gaan en dan naar Su vervoerd worden. Dan komt er niet 1 besmette met groep niet besmette mensen.
  In het vliegtuig zit je ook met ze en gaat naar zelfde toilet.


  Maak melding
 7. Kondremangs
  Niet alleen Elias was het land uit naar Cuba. ….hij mag trouwens thuis in quarantaine zitten. …..ook Boefdraad was het land uit terwijl de valuta wet werd behandeld. …ook die mag thuis in quarantaine zitten. ..dus er wordt wel degelijk onderscheid gemaakt tussen de “gewone man “,die alles ontbeert en de leden van de boevenbende van DiDiBri. …..
  Ik hoop dat de mensen die in quarantaine geplaatst zijn heel snel voorzien worden van de noodzakelijke producten. …en niet met een pakket van de DPS. ….DiDiBri Pakketten Service. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding
 8. Alles op slot grenzen uitgaan gelegenheden avond klok instellen en samenscholing verbieden.zowel politie en militairen moeten de regels veilig gaan stellen dat de verspreiding niet oploopt.


  Maak melding
 9. Een merkwaardig verschijnsel vindt plaats
  Minister Elias gaat met gevaar voor eigen leven naar Cuba. Weliswaar niet slim om het op deze wijze te doen, maar hij is toch gegaan.
  Het IMF, de Wereldbank, de IDB weet hoe de situatie in de arme landen, waaronder Suriname is.
  Waar wachten ze op. Er moet eerst een verzoek worden gedaan om hulp. Bah
  Deze instanties zouden uit eigen initiatief middelen beschikbaar moeten stellen. Met middelen bedoel ik niet geld, maar alles wat nodig is om te voorkomen dat de ziekte zich verspreid, middelen om te testen enz
  Wordt er nu gewacht totdat een ambtelijke groep in kaart brengt hoeveel geld er nodig is?
  Er is geen tijd. Haast is geboden. Als de ziekte zich daar verspreid is er geen houden meer aan.
  Toen men besloot het IMF op te richten werd er ook niet gewacht totdat Europa om hulp verzocht.
  Teleurstellend


  Maak melding
 10. Scenario vn Boefdraad,hy is bang om opgeroepen te worden door de politie…dus hy heeft 14 dagen tyd om zyn zakn te regelen.dus de zo genaamde quarantine


  Maak melding
 11. Ik denk dat de dna bijeen moet komen en de juiste keus moet maken iedereen thuis blijven net als Italië voor zeker 3 weken alleen naar de winkel of de arts of apotheek hard maar het is de beste voor suriname of nog zo door gaan tot dat iedereen ziek zijn maar voor de politiek is nu maar één ding heilig verkiezingen


  Maak melding
 12. “21 maart 2020 at 22:59
  Op de foto lijken ze op moslims die gereed staan om in gebed te gaan.”

  Vandaar ook die mondkapjes. Anders komt er een gigantische walm uit en vallen mensen flauw. Nou ze hebben deze foto nu al vaak gebruikt. Hoe vaak zal die nog komen? Even een tip voor de fotograaf: als je nou gelijk tijdens het fotoschieten een aantal maakt heb je aantal verschillende en hoef je niet steeds dezelfde foto te gebruiken. Goeie tip he 😉


  Maak melding
 13. En die eerste twee van rechts kijken echt zo naar de anderen van, wat moet ik nou doen? Alsof ze er nog niet echt helemaal klaar voor zijn..
  ;P


  Maak melding
 14. Elwemo 21 maart 2020 at 20:58
  Mooie en wijze woorden Elwemo en hopelijk komt er heel snel een geneesmiddel tegen dit virus. Er wordt gezegd dat Cuba een medicijn ontwikkeld heeft. Deze bewering wordt door ene RobG, die zichzelf uitgeeft voor econoom, gedaan. Ik heb alle Spaanstalige kranten geraadpleegd maar nergens wordt van die uitvinding melding gemaakt. Toch vreemd want als het zo zou zijn was Spanje, gezoend historische banden die Cuba heeft, het eerste land dat van die uitvinding kennis genomen had. Die RobG is dus een imbeciel door met dit soort berichten te komen. Misschien moet hij het virus oplopen en zich snel onder behandeling laten stellen.


  Maak melding
 15. Jacobus 21 maart 2020 at 22:59
  Op de foto lijken ze op moslims die gereed staan om in gebed te gaan.

  Spot er maar mee voor deze mensen die hun leven wagen om andermans leven te redden. Gewoon een ziekelijke reactie die nergens op slaat.


  Maak melding
 16. Wendy 21 maart 2020 at 21:35
  Ik ben van mening dat de mensen eerst in quarantaine gaan en dan naar Su vervoerd worden.

  En wie moet de rekening dan betalen? Ja zo wil ik wel meer van deze mensen kennen. Huh echt niet hoor.
  landen hebben het moeilijk genoeg en als Suriname MAAR 500.000 SRD, tegenwaarde nog geen 38.000 US$, kan uittrekken voor haar volk terwijl Hoefdraad dit bedrag de afgelopen maand heeft opgemaakt aan buitenlandse reizen tja dan zou ik deze personen toch niet houden en proberen ze per spoedpost terug te sturen

  Waarom andere landen opzadelen met met financiële gevolgen?


  gemodereerd
 17. Mensen, vooral diegene die werken in de gezondheidszorg, mijn gedachte gaat naar jullie uit. Er komt een storm aan.

  Diegene die zo graag wouden beslissen (dus niet alleen ndp) besluit. Kijk om je heen, china, italie, spanje als paar voorbeelden. Deze landen hebben een kwalitatief betere gezondheidszorg.

  De rest van mijn geliefde Suriname, ik neem het jullie niet kwalijk dat er zo laconiek over wordt gedaan. Alleen zijn de ouderen hiervan de dupe.

  Even een geheugen steuntje, waarom deze landen (China, Italie, Spanje)? Daar wonen veel ouderen nog bij gezinnen. Ik neem aan dat het in Suriname niet anders is.


  Maak melding
 18. Er zijn altijd een paar MPP’s bezig die zeiken continue over geld en politiek, terwijl er een crisis aan de gang is in Suriname en de rest van de wereld. Maken jullie die knikkers in je kop eens open en kijk hoe goed de team het aan het aanpakken is, maar neen hoor sommigen kunnen niets dan alleen maar zeiken en weten het allemaal veel beter, typisch die klote Surinaamse mannen en vrouwen, jullie komen er wel achter, volg liever de instructie op van de overheid. Want de beste landen met goede medische faciliteiten kunnen op dit moment niets doen, er vallen honderden doden, Fucking betweters, blijf gewoon thuis en ga niet HAMSTEREN !


  Maak melding
 19. Grapjes maken over de mensen, als je het corona virus krijg staan ze wel aan je bed.
  Ik vindt het moedig, en ook applaus voor deze verzorgende.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES