dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan overleden in het verkeer, pick-up in goot terecht gekomen

Man overleden in het verkeer, pick-up in goot terecht gekomen

-

Does Travel - naar Suriname

In Nickerie is een seniore burger vanmorgen overleden in het verkeer. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit rond 10.00u plaats vond aan de Julianastraat in Nieuw Nickerie. Het zou gaan om een 68-jarige man die onwel zou zijn geworden.

Volgens bewoners in de Julianastraat zou de man zig-zaggend met zijn pick-up over de weg hebben gereden. Daarna kwam hij plotseling in de trens terecht. Een ooggetuige zou hebben gezien dat de bestuurder zijn hoofd tegen het stuur zou hebben geslagen.

Omstanders hebben de man daarna uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde ambulance kon niets voor hem betekenen want hij was al overleden. Bovenstaande informatie is nog niet officieel bevestigd.

Manschappen van het Korps Politie Suriname waren ter plekke aanwezig en hebben deze zaak in onderzoek. Later meer.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Waarschijnlijk een hart stilstand of hyppo gekregen onder het rijden,gelukkig heeft hij geen slachtoffer gemaakt. Wat mij telkens opvalt is dat alle slachtoffers geen schoeisel aan hebben bij een ongeluk.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 2. Alweer zijn de ramptoeristen weer van de partij. KPS leert het ook niet. Dat er getuigen gehoord worden is oke. De weg afzetten is een kleine moeite. Of heeft KPS geen linten meer.

  R.I.P.
  Familieleden sterkte met dit groot verlies


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES