Anti-fraude platform moet fraude bij verkiezingen helpen voorkomen

74
'Geen stembussen met reeds ingevulde stembiljetten verstrekt voor binnenland'

Vanmorgen is in Suriname het Anti-fraude platform Verkiezingen 2020 geïnstalleerd. Met het oog op de aanstaande verkiezingen van 25 mei 2020 zijn politieke partijen bij elkaar gekomen om het hoofd te buigen over het voorkomen van fraude bij de komende verkiezingen.

Met de ervaringen van de verkiezingen in 2015 en de lessen geleerd daaruit is de zorg bij de deelnemende politieke partijen toegenomen dat de komende verkiezingen weer niet geheel volgens de wettelijke vereisten, procedures en regels zullen plaatsvinden.

Ook het onlangs genomen besluit van de regering om het personeel van stembureaus te benoemen slechts uit de gelederen van de politieke partijen die deel uitmaken van de regering heeft deze zorg doen toenemen.

Anderzijds willen de deelnemende politieke partijen op een effectieve manier meer vorm en inhoud geven aan de eigen democratische verantwoordelijkheid om toe te zien dat de komende verkiezingen volgens de wettelijke bepalingen zullen verlopen.

Op 5 maart j.l. is het besluit genomen om een Anti-fraude platform op te richten. Bijna alle politieke partijen buiten de partijen die momenteel deel uit maken van de regering hebben hun medewerking toegezegd.

Vandaag, woensdag 11 maart, vond de installatie plaats van het bovengenoemd Platform en werd hiervoor getekend door de VHP, NPS, PL, ABOP, DOE, PALU, DNL, A20, PRO, STREI, DA91 en SPA.


74 REACTIES

 1. Ik verwacht niets anders dan vieze en gemene spel van de regerende partijen bij de komende verkiezingen. Dus met dit platform is meer dan nodig, het is een MUST.
  De pro purples scheld, verwijt, beschuldigd en dies meer mevr mangre over haar stap naar een politieke partij over mogelijk misbruik van haar positie als voorzitter van onderwijzers bond.

  Maar niemand van de paarse kamp tenminste van water kant.net rept iets over onlangs genomen besluit van de regering om het personeel van stembureaus te benoemen die slechts uit de gelederen van de politieke partijen die deel uitmaken van de regering en daar te bemensen.

  Zo zie je waarmee deze ratten mee bezig zijn. Ze zijn sneu no KA!!
  Daarom staat de ndp voor mij NEPPE DEMOCRATISCHE PARTIJ!!!
  Wat dat zijn hun WARE AARD, voor mij is dat MASKER reeds allang gevallen.

  Deze neppe democratische partij moet ook met die Russische heli naar het binnenland gebracht worden om dan in diezelfde verbrandingsoven verbrandt worden!!!


  Maak melding

 2. Het onlangs genomen besluit van de regering om het personeel van stembureaus te benoemen slechts uit de gelederen van de politieke partijen die deel uitmaken van de regering……

  ——-

  Didibri wil koste wat kost niet naar Santo Boma. Allerlei wetten en besluiten worden in haast genomen. Maar dat zal niet meer helpen. De medegevangenen worden daar al voorbereid op een warme ontvangst van didibri.
  Trouwens ik ben benieuwd naar de bestuursleden van dit platform.


  Maak melding

 3. Om de kiezers te beschermen, is het aan te bevelen, om een tel in een stemhok te verbieden.
  Van te voren bekend maken en een boete opleggen, indien men gg geeft.


  Maak melding

 4. Heel goed. Er moeten ook heel veel buitenlandse waarnemers aanwezig zijn. Dan kunnen de oppositieleden, media en vakbond niet klagen over fraude als de huidige regeringspartijen de verkiezingen gaan winnen. Want de oppositieleden gaan in shocktoestand verkeren na 25 mei. Ik denk dat er ook trauma begeleiders uit het buitenland gehaald moeten worden om deze oppositieleden te begeleiden. Hun droom om president en minister te worden zal in rook opgaan. De geldschieters zullen janken. Partijleden van de oppositie zullen overlopen, want die gaan niet nog 5 jaar of misschien ook 10 jaar wachten. Time Will tell! No spang!


  Maak melding

 5. Kondremangs
  Wishful thinking waldo. ..je kan zien dat DiDiBri en zijn boevenbende geen democraten zijn en zullen geen fair play toepassen. ….als ze ballen hebben. ..dan ondertekenen ze dit akkoord ook. ..na 25 mei mag jij, als zg politiek neutraal, samen met DiDiBri en zijn boevenbende aan de zuurstof in Ontspanningsentrum voor Criminelen En Recidivisten. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 6. Wie heeft dit platform opgezet? Bouta?

  Luisterde net naar Radio 10, mooie oude poku met teksten als ” A libi kong tranga now van Ragmad Amatstam, 40 Jaren later nadat het nummer was uitgebracht, a libi dis still tranga.
  Masra gado, wat hebben wij gedaan om deze straf te krijgen? Het is geen leven meer hier, maar overleven noem je dit.
  gemodereerd

 7. NATIONALE DESAVOUERINGS PARTIJ
  NATIONALE DOK PARTIJ
  NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ
  NATIONALE DIEVEN PARTIJ
  NATIONALE DEMENTE PARTIJ
  NATIONALE DEMONEN PARTIJ
  NATIONALE DESASTREUSE PARTIJ
  NATIONALE DRONKEN PARTIJ
  NATIONALE DEBIELE PARTIJ
  NATIONALE DOEMS PARTIJ
  NATIONALE DRIFTKOPPEN PARTIJ
  NATIONALE DRAAINAGE PARTIJ
  NATIONALE DISRESPECTE PARTIJ


  Maak melding

 8. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen, Dan Dooft Het Licht…

  ddb, ndp is bezig om overal zijn eigen mensen te plaatsen van hoge tot lage controles die toezicht moeten houden, oa stembureau leiding te geven bij de Algemene, Vrije En Geheimeverkiezingen van de DNA op 25 mei 2020 in de republiek Suriname. hij is dictatoriaal bezig zijn en hij geef oppositie politieke partijen in de DNA van de republiek Suriname enkele mogelijkheid. Hierdoor is de toon van fraude al duidelijk zichtbaar.

  De hoog bejaarde (een 75 jaar oude man) /de ndp is een gehandicapte kat/partij die in het nauw gedreven is, zo goed als dood/uitgeblust en verwoede pogingen doet al naar gelang de omstandigheden om rare sprongen te maken. Het zal echter niets opleveren. Zie venezuela, cuba, noord-korea, equatoriaal guinea, moslimlanden, vele afrikaanse landen.

  Ondanks die pogingen die hij wanhopig probeert zal het ddb, ndp en haar mannetjes/vrouwtjes en ja-knikkers niet lukken, gelet op de financieel- economisch en sociale situatie in het land en internationaal ( zie de vele leningen met hoge renten bij Internationale banken). Sranan Skeer Bakka, sinds 25 februari 1982.

  Het Surinaamse Volk heeft haar/zijn buik meer dan genoeg vol van deze hoog bejaarde ndp-criminelen die alleen bezig zijn met hun enige eigen belangen, zelf stinkend rijk te zijn en lak te hebben aan de grote armoede en grote ellende van het Surinaamse Volk.

  Volk van Suriname wees waakzaam en laat ddb, ndp jullie geen verrotte cassaveplantages voor bredebon komen verkopen. ddb, ndp is gewoon een mislukte sergeant, mislukte partij die van besturen van een land geen kaas gegeten heeft. Zie maar wat er van Suriname terecht gekomen is vanaf 25 februari 1980 tot heden, overzie uw leven, koers van de valuta, sranan skeer baka, ontwaarding van de srd.

  De ndp is als politieke partij opgezet om ddb uit de gevangenis te halen. ddb is de aller grootste egoist, de grootste en gevaarlijkste crimineel van Suriname sinds 25 februari 1980.

  Wie houdt Wie Voor De Gek?

  ddb graatie!, hoepel op! Liever vandaag dan morgen.


  Maak melding

 9. Kan iemand mij zeggen waar de Russische helikopter is? Wat heeft het tot nu toe gekost? Soso fraude. Transparantie bij deze regering is zero. Als gebeurt is een donkere kamer. Het volk wacht nog steeds op een verklaring waar de gestolen 100 miljoen usd is.


  Maak melding

 10. Wat wordt het de Nationale Dieven {Berm} Partij moeilijk gemaakt om op 25 Mei te frauderen.

  Komt er een gelegenheidswet om de … Anti-fraude platform Verkiezingen 2020 … te verbieden.

  We benne benieuwd !!!!!!


  Maak melding

 11. ddb is dictatoriaal bezig en hij geef oppositie politieke partijen in de DNA van de republiek Suriname geen enkele mogelijkheid bij een kiesbureau. Hierdoor is de toon van fraude al duidelijk zichtbaar.


  Maak melding

 12. @ Waldo … WARHOOFD
  de ene keer …………….. vis
  de andere keer …………. vlees
  weer een andere keer …. vis noch vlees

  Conclusie: a leppie fu djompo fu Bosjebrug !!!!!!


  Maak melding

 13. @Nationale durf partij
  @Nationale niet huichelachtige partij
  @Nationale ik ben geen landverrader partij
  @Nationale ik ben de enige nationale partij
  @Nationale wij hebben de grootste investeringsprojecten opgezet partij
  @National wij hebben bruggen gebouwd partij
  @Nationale wij hebben highway aangelegd partij
  @Nationale wij hebben ziekenhuizen gebouwd partij
  @Nationale wij hebben de meeste wegen verhard partij
  @Nationale wij gaan de Suriname rivier uitbaggeren partij
  @Nationale wij hebben ziekenhuizen gebouwd in het binnenland partij
  @Nationale wij hebben elektriciteit gebracht in het binnenland partij
  @Nationale wij hebben gezondheidszorg verbetert in het binnenland partij
  @Nationale wij rennen niet weg voor de onafhankelijkheid partij
  @Nationale wij verraden ons land niet partij
  @Nationale wij houden bewoners van het binnenland niet voor de gek partij
  @Nationale wij zitten niet de hele dag op de stoep van PG partij
  @Nationale wij houden geen protestdemonstraties met 200 mensen partij
  @Nationale wij zijn niet alleen voor de rijken partij
  @Nationale wij gaan niet bedelen in het buitenland partij
  @Nationale wij gaan niet elke dag met tientallen nep berichten naar de media partij
  @Nationale wij misbruiken de vakbond niet partij
  @Nationale wij zijn voor de hele Surinaamse bevolking partij


  Maak melding

 14. mul 11 maart 2020 at 19:36
  @ Waldo … WARHOOFD
  de ene keer …………….. vis
  de andere keer …………. vlees
  weer een andere keer …. vis noch vlees

  Conclusie: a leppie fu djompo fu Bosjebrug !!!!!!
  ===
  Wafwoef in je hol en nu gelijk!


  Maak melding

 15. @Surimariboman,

  DE NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ
  DE NATIONALE DIABOLISCHE PARTIJ
  DE NATIONALE NAK PANJAPARTIJ

  WEG MET DIT GESPUIS OP 25 MEI 2020


  Maak melding

 16. mul 11 maart 2020 at 19:36
  @ Waldo … WARHOOFD
  de ene keer …………….. vis
  de andere keer …………. vlees
  weer een andere keer …. vis noch vlees

  Conclusie: a leppie fu djompo fu Bosjebrug !!!!!!

  ——

  Whahahahaha whahahahaha….ik ga stuk. Pufpuf


  Maak melding

 17. Kondremangs
  Waldo alias Lawpi 2 heeft zijn masker laten vallen. ..maar we wisten het allang jo labaria. …..je kan roepen wat je wilt over. ..we hebben dit gebouwd. ..blabla. …..het volk zit nog steeds in PINABAI en niet in Dubai wat bonoemang misiekikaba had geblerd. …er komt geen devaluatie had Aboel geblerd. ….we gaan de koers omlaag brengen. ….o sortoe omlaag. ….we brengen alles naar grotere hoogten. …..de koers. ..de schulden. …de prijzen in de winkel. ….we maken de mensen afhankelijk van onze bedorven pakketten. ……en we hoeven geen verantwoording af te leggen voor de diefstal van de gelden van de CBS. ….TRALALA. …..triest dat jij ook debet bent aan de teloorgang van Suriname. …..alleen maar om 1 man. …DiDiBri jouw veroordeelde lijder moordenaar en drugsdealer. ….dat is een FEIT. …..
  Tijdens Vene was het. ..kinderen wat willen jullie vandaag eten? En nu is het. ….kinderen. .hoe gaan wij vandaag eten? ? ?
  Dankzij jouw geadoreerde lijder DiDiBri en zijn boevenbende. …..maar baka 25 mei is het geen Tralala meer voor je lijder. …..te angri sji skapoe na tigri njang. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 18. @Nationale durf partij
  @Nationale niet huichelachtige partij
  @Nationale wij zijn geen landverrader partij
  @Nationale zijn de enige nationale partij
  @Nationale wij hebben de grootste investeringsprojecten opgezet partij
  @National wij hebben bruggen gebouwd partij
  @Nationale wij hebben highway aangelegd partij
  @Nationale wij hebben ziekenhuizen gebouwd partij
  @Nationale wij hebben de meeste wegen verhard partij
  @Nationale wij gaan de Suriname rivier uitbaggeren partij
  @Nationale wij hebben ziekenhuizen gebouwd in het binnenland partij
  @Nationale wij hebben elektriciteit gebracht in het binnenland partij
  @Nationale wij hebben gezondheidszorg verbetert in het binnenland partij
  @Nationale wij rennen niet weg voor de onafhankelijkheid partij
  @Nationale wij verraden ons land niet partij
  @Nationale wij houden bewoners van het binnenland niet voor de gek partij
  @Nationale wij zitten niet de hele dag op de stoep van PG partij
  @Nationale wij houden geen protestdemonstraties met 200 mensen partij
  @Nationale wij zijn niet alleen voor de rijken partij
  @Nationale wij gaan niet bedelen in het buitenland partij
  @Nationale wij gaan niet elke dag met tientallen nep berichten naar de media partij
  @Nationale wij misbruiken de vakbond niet partij
  @Nationale wij zijn voor de hele Surinaamse bevolking partij
  @Nationale de waterkrachtcentrale is van de Surinaamse bevolking partij.
  Halleluja


  Maak melding

 19. Agoetigri 11 maart 2020 at 20:01
  mul 11 maart 2020 at 19:36
  @ Waldo … WARHOOFD
  de ene keer …………….. vis
  de andere keer …………. vlees
  weer een andere keer …. vis noch vlees

  Conclusie: a leppie fu djompo fu Bosjebrug !!!!!!

  ——

  Whahahahaha whahahahaha….ik ga stuk. Pufpuf
  =====
  Wafwafwafwafwafwaf woefwoefwoefwoefwoef in hol je hol en nu gelijk! Braaf zijn! Wafwoef!


  Maak melding

 20. Waldo
  Wafwafwafwafwafwaf woefwoefwoefwoefwoef in hol je hol en nu gelijk! Braaf zijn! Wafwoef!

  —–
  Je praat steeds over in hol. Is dat uit ervaring? Wellicht ben je al in didibri hol? Zal wel diep zijn. Succes daar.


  Maak melding

 21. Agoetigri 11 maart 2020 at 20:20
  Waldo
  Wafwafwafwafwafwaf woefwoefwoefwoefwoef in hol je hol en nu gelijk! Braaf zijn! Wafwoef!

  —–
  Je praat steeds over in hol. Is dat uit ervaring? Wellicht ben je al in didibri hol? Zal wel diep zijn. Succes daar.
  =========
  Wafwafwafwafwafwaf woefwoefwoefwoefwoef!


  Maak melding

 22. Nationale Mega-staatsschuld-partij !

  Nationale repeteer-devaluatie-partij !

  Nationale CBvS-Deviezen-roverspartij !

  Nationale Ondersteunerspartij van massamoordenaars !

  Nationale Duikerspartij, pe a moni de ?
  Pe a mljoenen-deviezen-roof-moni de ???

  Pe mr leenzieke-Hoeffie de ???
  gemodereerd

 23. Fraude aan de politie rapporteren. Wat als de politie niet komt om te ondetzoeken.De PG dan? Wat als di e thuisblijft? Burger arrest? Met de politie g ebeld? Als er geknockt wordt ga je knoc!ken?
  Good luck!


  Maak melding

 24. NATIONALE DICK-TA-TOR PARTIJ
  NATIONALE DURF TE STELEN PARTIJ
  NATIONALE DURF TE ROVEN PARTIJ
  NATIONALE DURF GELEGENWETSGEVING IN VOORDELE VAN EIGENBELANG PARTIJ
  NATIONALE DURF OM MENSEN NIET TE BETALEN PARTIJ
  NATIONALE DURF TEK BORGOE SONDRO PAI PARTIJ
  NATIONALE DURF FOE INTIMIDEER BELANGRIJK INSTITUUT PARTIJ
  NATINALE DURF FOE BELEDIG SUMA PARTIJ


  Maak melding

 25. NATIONALE DISBALANCE PARTIJ.

  INI WAN MAN KAN SET’ SANI NANGA WAN LEN’ MONI, ZELFS EEN PUBER KAN DAT DOEN, JOE IDIOOT!!!!

  MAAR DOE HET OP EEN GEBALANCEERDE MANIER.
  DENK AAN EVENTUELE ONVOORZIENE ZAKEN, DIE JE AAN SMAK GELD KAN KOSTEN.
  NEEM EEN ZEER RECENTE VERONTRUSTE CORONA SITUATIE. IK HOUDT MIJN HART VAST. IK HOOP VAN GANSE HARTE DAT HET NIET IN ONS LAND KOMT.
  TOT OP DIT MOMENT IS HET GELUKKIGERWIJS NIET ZO VER GEKOMEN.
  IK HOUDT MIJN HART VAST, OMDAT NU AL BEPAALDE ZIEKENHUIZEN AL EEN POOSJE TE MAKEN HEBBEN MET TEKORT AAN VERBRUIKS ARTIKELEN. DA FA W’O DU IF A VIRUS TACKLE UNU?!!!


  Maak melding

 26. Wat een ziekelingen hier, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten is hier meer dan ooit op zijn plaats. Een samenraapsels van dieven en bedriegers willen een anti-steel commissie in elkaar zetten?? Wie houdt nou wie voor de gek! Dit is een voorschot op het protest tegen het nu al verwachte verlies. Als je zo zeker bent van je winst hoef je dit in een land dat internationaal bekend staat om haar eerlijke, vrije verkiezingen niet te doen, tenzij je te kwadertouw bezig bent!! Dit is het scenaripo dat de PPP in Guyana ook heeft gehanteerd en nu in Su dezelfde bedrieglijke praktijken!!
  gemodereerd

 27. @ Waldo … weet je niets anders dan te blaffen …. Wafwafwafwafwafwaf woefwoefwoefwoefwoef

  De hond van mijn tante heet toevallig …. Waldo.
  Bij het blaffen moet ik telkens denken aan @ Waldo van DIDIBRI HOL.

  Ten overvloede …. Yu leppie fu djomp fu Bosjebrug !!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 28. Waldo 11 maart 2020 at 20:12

  Nationale …. wij hebben de Republiek Suriname LEEGGEROOFD !!!!!!
  Nationale …. wij zijn MISDADIGE MOORDENAARS !!!!!
  Nationale …. wij zijn MISDADIGE FRAUDEURS !!!!!!!

  Nationale …. wij VERDIENEN niet anders dan VOOR HET LEVEN uit de gemeenschap verwijderd te worden !!!!

  Reactie rapporteren


  Maak melding

 29. Kunnen ze ook de percelen die mahinder Yogi hft gehad op damboenton vorig jaar 23 april ook inderzoeken. Waarvoor heeft hij weer 27 ha gehad??
  Deze gast is een vloek. Als vhp aan de macht komt neemt hij zelf staatsolie.


  Maak melding

 30. Ik zeg daarom wie het ook moge zijn. De komende regering die aan de macht komt moet zodanig de moed en durf hebben om dwars door alles heen wat ten onrechte aan have en goed zijn gekomen, onherroepelijk in beslag laten nemen en tenminste 25 jaren achter slot en grendel.
  Alle corruptive handelingen met maar liefs 30jaren TWK laten onderzoeken!!!!

  Dan ben ik bereid mijn hele leven lang die partij te willen ondersteunen.
  Tot dan ben ik een zwevende kiezer.

  MAAR ABSOLUUT NIET VOOR DEZE PAARSE AASGIEREN, ZIJ KUNNE NIET OM MET DUKU!
  HET IS 4KEREN BEWEZEN, EN DAT IS MEER DAN SCHEEPSRECHT. ALLEEN MAAR DISBALANCE!!!


  Maak melding

 31. Wendy grond moet je aanvragen dat kan je ook doen .

  Yogi heeft het aangevraag en hij doet aan landbouw

  Bouterse heeft Brokobaka genomen zonder te vragen want daar was om landbouw uit te oefenen

  Abrahams heeft meerdere gronden genomen en door verkocht voor USD .


  Maak melding

 32. Wendy ik heb een hectare grond voor jou wat ga je er mee doen .

  Wendy kan je een bedrijf op zetten dat mensen werk vinden in Suriname .
  Wendy met welk idee kan je een probleem in Suriname oplossen
  Noem maar de probleem en geeft aan hoe je dat kan oplossen .


  Maak melding

 33. Iedereen die lappen grond vanaf 3ha hebben, forse belasting laten betalen. Iedereen die vanaf 2 water scooters, die 8cilinderige motor hebben, iedereen die vanaf 2 st 500cc motorfietsen naar boven, iedereen die vanaf een yacht boot hebben, iedereen die vanaf 1helikopter hebben, kortom alle luxe goederen fikse belasting laten betalen!!! Gewoon no nonsence principe zonder aanzien des persoons toepassen!!!
  En dit instituut moet helemaal niet door politiek bemenst worden. En het moet wettelijk of zelfs grondwettelijk geregeld worden.


  Maak melding

 34. Als er één land is dat de verkiezingen altijd ordelijk verloop dan is het suriname dus gaat ook weer gebeuren maar het is altijd zo als je nu al wwt dat de coalitie zal winnen dan zoek jeal bij voorbaat naar een zonde bok dus mij waarneming is dat de oppositie nu al de handdoek gooi jammer
  gemodereerd

 35. Zoveel mogelijk westerse organisaties als waarnemers uitnodigen om erop toe te zien dat er geen onregelmatigheden plaats gaan vinden.
  Bokito heeft uit lijfsbehoud al de nodige scenario’s bedacht om aan de macht te blijven.
  Hij gaat sws proberen flink te frauderen.


  Maak melding

 36. bedrieglijke praktijken!!

  mul 11 maart 2020 at 23:39
  @ Waldo … weet je niets anders dan te blaffen …. Wafwafwafwafwafwaf woefwoefwoefwoefwoef

  De hond van mijn tante heet toevallig …. Waldo.
  Bij het blaffen moet ik telkens denken aan @ Waldo van DIDIBRI HOL.

  Ten overvloede …. Yu leppie fu djomp fu Bosjebrug !!!!!!!!!!!!

  ———

  Whahahahaha…..pikin boi blaf. Woefwaf….. miauw miauw


  Maak melding

 37. Dat de coalitie er alles aan zal doen om als winnaar uit de bus te komen staat als een paal boven water.
  Alleen is de vraag hoe ze dit zullen doen?
  Op een eerlijke en transparante wijze?
  of op een frauduleuze wijze?
  Ik hoop dat er een zakenkabinet komt die door heel veel eerlijke en jonge mensen zal worden bezet.
  Want echt het gaat mij naar het hart dat Suriname zo verdeeld is en niet de welvaart krijgt die het moet krijgen met al haar rijdommen.


  Maak melding

 38. ik hoor en lees niets meer over Hoefdraad. Is hij inderdaad gedokt en komt hij niet meer terug? Is hij politiek asiel aan het voorbereiden?
  Hij is nu reeds 2 weken in het buitenland en de politie wacht nog steeds op zijn terugkeer om hem te verhoren.
  Simons weet niet wanneer hij terugkomt alhoewel zij lid is van de NDP en voorzitter van het parlement
  Bouva weet niet wanneer hij terugkomt alhoewel zij lid is van de NDP en ondervoorzitter van het parlement
  Abdoel weet niet wanneer hij terugkomt alhoewel zij lid is van de NDP en voorzitter van de NDP
  Moestadja weet niet wanneer hij terugkomt alhoewel zij lid is van de NDP en vertegenwoordiger van de regering is.
  Ach het is een poppenkast de hele DNA met Simans als Katrien en Abdoel als jan Klaassen


  Maak melding

 39. Starnieuws verneemt dat de Centrale Bank van Suriname (CBvS) een vrijwaringsclausule in het contract wil hebben. Niemand van de CBvS, de leiding en de raad van commissarissen mag civielrechtelijk noch strafrechtelijk worden vervolgd.

  Als de verantwoordelijken bij de CBvS geen boter op hun heefd hebben hoeven zij geen vrijwaringsclausule in te bouwen.
  Een vrijwaringsclausule duidt duidelijk op een vooringenomenheid om jezelf in te dekken de de vraag is dus WAAROM.

  Gewoon geen vrijwaringsclausule afgeven aan deze criminelen


  Maak melding

 40. MUIL en AGOE (WAFWOEF en KNIRKNOR)
  Is goed dat jullie tante nog op jullie wil letten, anders zouden jullie vanuit jullie hol in de riool beland zijn.


  Maak melding

 41. Paniek in de oppositie, de verrader Jim Bousaid is van de NPS overgelopen.
  ====
  correctie
  Paniek in de oppositie, de bejaarde verrader Jim Bousaid is van de NPS overgelopen. Misschien is er een kluifje te halen bij de VHP! Wereldnieuws voor de VHP!


  Maak melding

 42. 8 van deze 12 politieke partijen krijgen geen zetels. Die hebben er dus alle belang bij om fraude te roepen na de verkiezingen zodat zij de macht kunnen overnemen zoals in Bolivia.

  De NDP kan de verkiezingen verliezen dus net geen meerderheid (26 zetels) maar de grootste oppositie partij de VHP zal nooit de verkiezingen kunnen winnen. Het binnenland is voor NDP, ABOP en BEP goed voor 10 zetels. Para, Coronie is voor de NDP goed voor 5 zetels. Commewijne is voor de NDP, HVB en PL goed voor 4 zetels, VHP heeft geen trekker daar meer. De VHP kan alleen zetels halen in Paramaribo, Wanica, Nickerie, Saramacca. Uit uitgelekte informatie gaan ze zelf uit van 17. Dat is volgens mij zelf te hoog gegrepen, maximaal 13.

  Via Limbo (Bakana Tori) krijgen we regelmatig inside info uit de VHP. Zo melde Limbo maanden van te voren de overstap van Mangre en (vorige week) Bouisaid.


  Maak melding

 43. Kondremangs
  De boevenbende van DiDiBri gaat de verkiezingen verliezen. ..dat is een feit en die zwarte goebbels die aan het liegen is. .limboliseren. …kan zijn biezen pakken. .samen met guno tuinen gaan harken …..want we pinaren no ka. ..50 % prijsstijgingen binnen enkele weken. ..fantastisch resultaat van de geadoreerde lijder moordenaar en drugsdealer DiDiBri van waldo alias Lawpi 2 en pingo bakasee. ….dat is een FEIT en geen fake nieuws. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 44. Waldo 12 maart 2020 at 10:59
  MUIL en AGOE (WAFWOEF en KNIRKNOR)
  Is goed dat jullie tante nog op jullie wil letten, anders zouden jullie vanuit jullie hol in de riool beland zijn.

  ——
  Whahahahaha….woefwaf poefpaf. Hol in hol uit van didibri… whahahahaha. Soso lafoe tori.


  Maak melding

 45. De VHP kan alleen zetels halen in Paramaribo, Wanica, Nickerie, Saramacca. Uit uitgelekte informatie gaan ze zelf uit van 17. Dat is volgens mij zelf te hoog gegrepen, maximaal 13
  ====
  Vandaar die paniek. Chan schreeuwt om hulp uit buitenland om de zogenaamde fraude welke gaat plaatsvinden. Hij ziet er ook niet zo fris uit de laatste tijd. Ik zie stuiptrekkingen op zijn gezicht. Ik hoop niet dat hij voor 25 mei in het Wanica ziekenhuis beland op de afdeling verwarde personen! Dat wanhopige geroep van hem “we gaan jullie redden” wordt steeds minder! Nu schreeuwt hij de hele dag “fraude” “Fraude” “Fraude”! S, avonds droomt hij over “president” “president” “president”!
  2020 Aantal VHP
  Paramaribo 4
  Wanica 4
  Nickerie 2
  Coronie NUL
  Saramacca 1
  Commewijne 1
  Marowijne NUL
  Para NUL
  Brokopondo NUL
  Sipaliwini NUL
  Totaal 12
  Ik kan er niets beters voor ze maken.


  Maak melding

 46. Jim Bousaid is een integer en kundige man. Dank zij hem behoort de Harinbank tot de top bankinstelling in de regio. Maar ja….als je niet mee wil werken met corruptieve zaken (duistere handelingen/stelen van het volk) dan wordt zonder pardon eruit gegooid. Velen zijn Jim voorgegaan. Vriendjespolitiek ten top.

  Al met al is Jim Bousaid een enorme versterking voor de VHP. Hij past in het Dreamteam.


  Maak melding

 47. VHP dreamteam met o.a.
  @Misleidende en rovende vakbondsleider
  @Bejaarde overloper en bij de Hakrinbank eruit geschopt vanwege onkunde
  @Grootse grondrover van Saramacca
  @ en nog een paar verwarde personen


  Maak melding

 48. Enige team die Suriname uit het donkere moeras kan redden is sowieso het Nationale Dreamteam van de VHP. Aanhang wordt steeds groter en kleuriger. Dit team is het enige team die een strak no nonsens wederopbouwplan klaar heeft staan. Leefbaar maken van het volk is de 1e prioriteit
  Waardeloze paarse didibri 1e prioriteit is altijd stelen van het volk geweest. Is er al een verklaring waar de gestolen 100 miljoen usd is?


  Maak melding

 49. Kondremangs
  Waldo. ….jouw dreamteam die suriname naar zijn mallemoer geholpen heeft :
  In de hoofdrol. .de allerslechtste president van Su….veroordeelde moordenaar en drugsdealer DiDiBri himself
  Daarna leenbakroe Boefdraad
  Bonoemang misiekikaba
  Pseudo econoom Aboel
  DNA verkrachtster Jenny
  Keskesi Apongsoewa
  Jorka soepoe Laaghart die de CLO monddood gemaakt heeft
  Zwarte goebbels leugenaar limbo
  Adhin. ..Aloemang sprookjesverteller
  Sharmila. …sagoe wentji. .til me rok op. …
  Verkrachter neede
  Corruptelling abrafoefoerhams
  En niet te vergeten die bejaarde club zg presidentiële adviseurs die allemaal een boterfabriek op hun hoofd hebben. ..
  Moet ik doorgaan? ????
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 50. Srananmans let op :

  Voorkom met alle machten kracht verkiezingsfraude,
  het regiem is totaal onbetrouwbaar gebleken, men
  negeert wet en recht en fraudeert constant !

  Op dit moment trachten de Valuta-rovers de banken te
  overreden een “vrijwaringsclausule” op te nemen in een
  te sluiten overeenkomst tussen CBvS en de Bankiersvereniging !

  De Rovers willen vrijwaring, zowel civielrechtelijk als
  strafrechtelijk. Deze clausule moeten de banken in geen geval
  tekenen ! Het geld is van burgers en bedrijven, die moeten ook
  allemaal toestemming voor straffeloosheid geven ! Never !

  Voorkom dat de banken door de Rovers onder druk worden gezet
  deze maffia-clausule te ondertekenen !

  Ga de straat op en eis dat de maffia-clausule van tafel gaat !

  Banken moeten namens u aangifte doen bij het Openbaar Ministerie
  zodat de Valuta-rovers en hun handlangers kunnen worden opgepakt
  en berecht ! Alles volgens onze Surinaamse wetten en verdragen !

  De Paarse maffia-bende, moet in elk geval GEEN VRIJWARING KRIJGEN !

  GEWOON OPSLUITEN DEZE PAARSE MAFFIA !

  NO WAN INKRI VRIJWARING ! YU NA ROVER !!! UN GWE !!!
  gemodereerd

 51. @ Waldo … vast verblijf in DIDIBRI HOL maakt dat je alleen maar ONZIN uitkraamt.
  Het duurt niet al te lang meer … en je wordt UITGE….. uit DIDIBRI zijn stinkende HOL.

  Bosjebrug is dan je enige mogelijkheid.
  We … { ook familie en vrienden } gonna be there !!!!!!!!!!!


  Maak melding

 52. Wat mij is opgevallen al heel lang dat geen enkele fronter of vhp-er komt met een voorspelling over het aantal zetels, per district. Is een teken van onzekerheid over hun sterkte. Of ik heb het misgelopen.


  Maak melding

 53. Waldo 12 maart 2020 at 11:43
  VHP dreamteam met o.a.
  @Misleidende en rovende vakbondsleider
  @Bejaarde overloper en bij de Hakrinbank eruit geschopt vanwege onkunde
  @Grootse grondrover van Saramacca
  @ en nog een paar verwarde personen
  ****************************************
  Top Nationale Dieven Partij
  @ Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse { Cocaine Baas … de Sur. Escobar }
  @ Ramon Abrahams { OWV} 300 milj.
  @ Graanoogst { Carifesta } 19 milj.
  @ Mi-si-keba, Bouva, Panka { Naschoolse Opvang }
  @ Plunderingen: Pensioenfonds EBS, Telesur
  @ Cassave fabriek { ………….. nu wijlen }
  @ Centrale Markt { “Diefton “}
  @ CBvS ….. 200 milj. US { ” Boefdraad ” }

  Nationale Dieven Partij ….. partij van de VERKRACHTERS { o.a. L. NEEDE … veroordeeld }


  Maak melding

 54. Grote goudconcessie van 8000 ha die uitgeven was door Regilio Dodson (ndp) is ingetrokken door Akiemboto. Het begint al, er volgen zeker nog meer. Onrechtmatig uitgegeven concessies de laatste 10 jaren is alleen voor zelfverrijking en vernietiging van het bos geweest en moet niet straffeloos blijven. Dokson moet mijnziens ook gaan brommen.


  Maak melding

 55. @ Waldo … jo KOEBEEST … jou verblijf in het HOL van DIDIBRI … doet je geen goed.
  Ga onmiddelijk naar de Bosjebrug.
  Je Hol berekening klopt van geen kant. What about de andere partijen: NPS, Abop en PL.
  Partij van de OVERLOPERS { BEP en HVB }halen elk misschien 1 zetel.

  De Nationale Dieven Partij haalt geen 26 zetels …. dus …. THE BITER BIT !!!!!!
  De Misdadige Moordenaar wordt ook geen Plé-si-dent { de beerpunt kan eindelijk dicht }

  M..d…e @ Waldo …. blaf rustig verder.
  …. Bosjebrug !!!!!!!


  Maak melding

 56. Pongosaqoui 12 maart 2020 at 11:10
  De NDP kan de verkiezingen verliezen dus net geen meerderheid (26 zetels) maar de grootste oppositie partij de VHP zal nooit de verkiezingen kunnen winnen.
  **************************************************
  * Pongosaqoui …. de Nationale Dieven Partij …. gaat ZEKER de verkiezing verliezen.
  Frauderen op 25 Mei 2020 is haast onmogelijk geworden.
  Geen enkele partij zal de absolute meerderheid krijgen/hebben.
  Er gaat een andere wind waaien …. de Moordenaar, Dieven, Fraudeurs …. worden vervolgd.

  Na 25 Mei kunnen wij M.L.King nazeggen: “thank God almighty we are free at last !!!!!!!


  Maak melding

 57. mul 12 maart 2020 at 13:49

  @ Waldo … jo KOEBEEST … jou verblijf in het HOL van DIDIBRI … doet je geen goed.
  Ga onmiddelijk naar de Bosjebrug.
  Je Hol berekening klopt van geen kant. What about de andere partijen: NPS, Abop en PL.
  Partij van de OVERLOPERS { BEP en HVB }halen elk misschien 1 zetel.

  De Nationale Dieven Partij haalt geen 26 zetels …. dus …. THE BITER BIT !!!!!!
  De Misdadige Moordenaar wordt ook geen Plé-si-dent { de beerpunt kan eindelijk dicht }

  M..d…e @ Waldo …. blaf rustig verder.
  …. Bosjebrug !!!!!!!
  ======
  He rioolrat, heb je teveel viezigheid gesnoven in de riool en werken je hersen niet meer! Zal ik de dagoewagi voor je sturen om je op te halen. Ze gaan je achter de cultuurtuinlaan brengen!


  Maak melding

 58. Pongosaqoui 12 maart 2020 at 13:20
  Wat mij is opgevallen al heel lang dat geen enkele fronter of vhp-er komt met een voorspelling over het aantal zetels, per district. Is een teken van onzekerheid over hun sterkte. Of ik heb het misgelopen
  ====
  Alleen maar frustraties bij de VHP’ers. Die kettingzaag die ze met zoveel moeite naar het binnenland gebracht hebben levert niet eens 1 stem op. In het binnenland hebben ze nu stroom, Cubaanse artsen, schone drinkwater en verbrandingsovens voor het milieu. Ai baja, alleen maar frustraties bij de oppositie. In para wil men die oranje mensen niet eens zien!


  Maak melding

 59. Over fraude gesproken:
  Min v Fin Hoefdraad is sinds 28 feb uitlandig, waarschijnlijk dus niet met zekerheid komt hij maandag terug.

  Hoefdraad is van Venezuela direkt doorgevlogen naar Amerika. Intussen is hij langer dan 2 weken aaneensluitend uitlandig. Dit is geen normale gang van zaken voor een Min v Fin zo vlak voor de verkiezingen.

  PG Roy Baidjnath Panday is zijn functie niet waardig. Hij beschermt corruptie en criminaliteit in de regering en maakt hem medeplichtig.

  Beste PG,
  als je ergens nog een beetje zelfrespect hebt doe dan wat je moet doen voor je land.
  gemodereerd

 60. … Over fraude gesproken:

  Min v Fin Hoefdraad is sinds 28 feb uitlandig, waarschijnlijk dus niet met zekerheid komt hij maandag terug.

  Hoefdraad is van Venezuela direkt doorgevlogen naar Amerika. Intussen is hij langer dan 2 weken aaneensluitend uitlandig. Dit is geen normale gang van zaken voor een Min v Fin zo vlak voor de verkiezingen.

  PG Roy Baidjnath Panday is zijn functie niet waardig. Hij beschermt corruptie en criminaliteit in de regering en maakt hem medeplichtig.

  Beste PG,
  als je ergens nog een beetje zelfrespect hebt doe dan wat je moet doen voor je land.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 61. Er zijn valse ID’s.
  Een persoon kan met verschillende ID’s op verschillende plaatsen zijn stem uitbrengen. Dus 1 persoon kan meer dan 1 keer een stem uitbrengen.


  Maak melding

 62. Waarom moest er met zoveel haast in Suriname nieuwe elektronische ID-kaarten gemaakt worden? Zijn het voor Suriname diezelfde ID-kaarten waarmee er in Guyana gefraudeerd is?


  Maak melding

 63. Controle is geen daad van vijandschap.
  Het kan alleen maar voor eenieder een win-win situatie zijn. Waarom dan zoveel tegenstand van de paarse rioolratten?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.