donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoetganger (66) ter plekke overleden na aanrijding van achteren door busje

Voetganger (66) ter plekke overleden na aanrijding van achteren door busje

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 66-jarige heer Chanderdew, Goeptar is op zondagmorgen 8 maart aangereden door een autobus aan de Commissaris Weytingweg en kwam kort daarna te overlijden. De politie van het ressort Jarikaba kreeg de melding van de aanrijding. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer liggend op zijn rug op berm langs de weg.

Kort na aankomst van de politie kwam de heer Goeptar te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het lijk is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobusbestuurder R.D. de voetganger Goeptar van achteren heeft aangereden.
R.D. is door gereden reed na de aanrijding om kort daarna terug te keren.

Het slachtoffer dhr. Goeptar

R.D. verklaarde aan de politie dat hij uit paniek was door gereden. De autobus is niet gekeurd en ook niet verzekert. Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen.

R.D. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.D. na zijn verhoor heen gezonden. De politie van Jarikaba is belast met het onderzoek in deze zaak meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. Makkelijk van KPS ze rijden elkaar dood en KPS stuur de moordenaar gewoon naar huis.
  Dit is een zeer pijnlijke kwestie voor de familie. Hoe is dit mogelijk. Rijbewijs in orde dus ga naar huis ik laat je auto na kijken aldus KPS. Dit is opzet van de autobestuurder eerst doorrijden en als je terugkomt dan.is het oke en mag je naar huis.wat een f^cking beleid. Dat je al bewust wegrijdt heb je al veel op je kerfstok en dat wordt beloond door KPS. Als dit is toegestaan zullen er meer doden volgen op zo’n manier. Deze moordenaar moet de begrafenis betalen.


  Maak melding
 2. Had me vader moeten zijn😭😭😭😭😱😈
  Die teringlijer laten ze gewoon gaan 😯 een doodrijder is een moordenaar.
  Familie sterkte en gecontroleerd met dit verlies😢


  Maak melding
 3. Is die van de vorige week reeds achterhaald . Die reed een fietser aan aan de gompertstraat en ook doorgereden. Die had zich nog niet aangemeld.
  Erg hoor pffff rijgedrag veranderen mensen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES