zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoedende vrouw (62) verwondt haar man met spuitbus aan hoofd

Woedende vrouw (62) verwondt haar man met spuitbus aan hoofd

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 62-jarige vrouw in Suriname heeft haar man zaterdagochtend flink aan zijn achterhoofd verwond met een spuitbus. Dit nadat zij hem had gestuurd om de spuitbus te kopen en de man met een verkeerde terugkwam.

Tussen het echtpaar ontstond er een ruzie daarover. De vrouw raakte daarbij zo woest dat ze de spuitbus plotseling pakte en haar man ermee sloeg aan zijn hoofd. Als gevolg daarvan liep hij een barstwond op.

Buren schakelden de politie van Leiding 9A in, die ter plaatse ging voor onderzoek. Bij aankomst werd de man bloedend aan zijn hoofd aangetroffen. Een ambulance werd vervolgens ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren naar de Spoedeisende Hulp.

De vrouw werd door de wetsdienaren overgebracht naar het bureau voor verhoor. De man wenste echter geen strafrechtelijke vervolging van zijn echtgenote. Na een ernstige waarschuwing is de vrouw na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie heengezonden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

22 REACTIES
 1. Ik hou niet van met modder gooien, maar ik heb gehoord dat deze vrouw vaker voor overlast zorgde.
  get it?
  Ze had beter te rade kunnen zijn gegaan bij een bonuvrouw/man/oid


  Maak melding
 2. Gisteren nog was het internationale dag BZN de vrouw en NU dit ! Was is het nou ; stress vanwege in de rij staan bij chodelall of psycho !
  Oh waar is die Ingrid waldroom met een boodschap voor de dag van de vrouw?
  Voert zij geen feminist meer in haar schuld .


  Maak melding
 3. Nu is het een spuitbus de volgende keer is het een gasbom! Hij is toch niet achterlijk om met het verkeerde thuis te komen?
  @Branti, baas had haar opgesloten want elke keer geeft ze geld uit waar moet hij het steeds vandaan halen? Het groeit ook niet op zijn hoofd?
  Maar ik denk eerder dat ze zichzelf een strippenkaart in een Shortstay had gegeven. Owru gwenti foe todo na krasi………….krasi


  Maak melding
 4. @sammy
  Je mek mi lafoe te mi tifi e krong. Ik kwalificeer dit als een BRZO-ongeval. Bijzondere Risico Zwaar Ongevallen. Is nog niet bekend in Suriname maarrr wordt wel onbewust toegepast . Ik werk veel met gas soorten van helium tot waterstof, dus vandaar die term .


  Maak melding
 5. @Branti: Misschien had ze hem gewaarskowd maar hij wilde niet luisteren. Je weet Suri vrouwen waarschuwen eerst in de trant van JOE NO E ARKI NOH ? WANG TRA LESI MO BOS JOE EDE maar ja meneer wilde ekte man spelen…………………………… gelukkig w! as het maar 1 spuitbus want meestal tellen we per 3 zoiets van MO NAK JOE 3 KLAP MEK A SEEPLANGA GI JOE DIEF 4
  Suriname heeft een vrouwlijke Minister President nodig. Iemand als deze stoere vrouw


  Maak melding
 6. Als ik paars zeg en je komt met oranje dan na oorlog💪💅
  Orange is niet mijn favo. Paars van woede werd ik hij vergeet dit nooooooit meer.


  Maak melding
 7. Ook in su komt mannenmishandeling voor.

  Maar in deze macho-cultuur is het helaas een schande om hulp te zoeken.

  Kijk maar naar die kousenband-snijdende species achter de overheidskassa’s. Elke man wacht rustig in de rij, totdat Trude klaar is met snijden.

  Geen leuk bericht.
  Die skowtoes lagen natuurlijk dubbel v/h lachen.

  Zeker ongeschikt als pres, no way.


  Maak melding
 8. Ouderdom komt met gebreken.misschien heeft die ouwe last van beginnende dementie.moesje herkent de symptomen niet en geeft die ouwe een klap voor zn kanis


  Maak melding
 9. Die vrouw die is de menopauze nooit te boven gekomen lijkt het , dus krijg je dit soort toestanden. Je kan je als man beter rustig houden. Frustratie kan ook een reden zijn. De man weet heel goed wat aan de hand is maar dat gaat ie niet vertellen aan anderen. Dus case closed!


  Maak melding
 10. @ Mix Chick 9 maart 2020 at 20:38
  @ Esmerald 9 maart 2020 at 19:49

  Oprecht om dat aan te halen.

  Mannenmishandeling, zowel fysiek als psychisch, komt vaker voor dan bekend is. Er zijn zelfs “Blijf van mijn lijf huizen voor mannen” in Nederland.

  En inderdaad, indien de man een vrouw klapt is hij slecht. Maar waarom omgekeerd niet ?
  Elke situatie is anders en dient ook apart beoordeelt te worden.

  Mannen kunnen kl••tzakken zijn net zo goed als vrouwen b•tches kunnen zijn.

  Respect hoort wederzijds te zijn.
  Als dat er niet is, dan ieder zijn eigen weg.


  Maak melding
 11. 4 uur in de rij bij Chotelal en toch de verkeerde spuitbus. Maskieta rampeneer moesje. Man moet het ontgelden


  gemodereerd
 12. Koers stijgt als een raket, winkelprijzen nog harder. Dan nog 4 uren in de rij staan voor een goedkoop product (volgens sommigen is dat heel normaal). Ik kan me best voorstellen dat het volk verhit raakt en hun woede op andere dingen uiten. Volk van Suriname…. wordt wakker en stem bewust. Voor altijd Afrekenen met deze paarse bende.


  Maak melding
 13. Ik heb horen fluisteren dat de verdachte/daderes de fistlady is en de EKTEMAN het slachtoffer. Vandaar dus dat Inke gisteren stil wasAls EKTEMAN nu een pet of muts draagt is het om die pleister te verbergen.
  Als het zo een spuitbus is om je bakblik in te vetten voor je koekjes van eigen deeg of om je pomblik in te vetten dan wil ik geloven dat hij gewond is geraakt want ooit viel de mijne per ongeluk op mijn voet …….nagel blauw,


  Maak melding
 14. 9 maart 2020 at 16:58
  Ze had beter te rade kunnen zijn gegaan bij een bonuvrouw/man/oid
  _________________________________________
  Beter voor jou om zelf naar bonu te gaan. Als je daar nog in geloofd kan je net zo goed een sprookjesboek pakken of de tralalala fabeltjes krant. Dan moet je andere mensen geen rommel wijzen. Ga zelf 😄


  Maak melding
 15. En ze leefden lang en gelukkig of wordt het straks, vrouw groot gasbom om man omdat hij ipv 60 lps 20 lps gekocht had. Helaas heeft de man de klap niet overleefd. De verdachte had de man eerder dit jaar met een spuitbus op zijn hoofd geslagen. De 62 jarige weduwenaar is in bewaring gesteld.


  Maak melding
 16. Lawpie @Laat me gebruikt geen spuitbus. Die krijgt djareng-ke-pang op zo een man. Die bijt gelijk de oor eraf. Zelfs die spuitjes van LPI (colera) helpen niet meer tegen dat mens.


  Maak melding
 17. Kijk uit voor Lawpie @laat me! We hebben gezien wat met die tegenstander van Mike Tyson gebeurde toen hij in z’n oor beet. Die man kreeg meteen last van geestengestoordheid.


  Maak melding
 18. Forumleden/Reageerders, Odi Oddi.

  Woedende vrouw (62) verwondt haar man met spuitbus aan hoofd.

  Ik hoef niets meer aan voorgaande REACTIES toe te voegen.
  Soso Lafu. @Sammy the Queen, @Esmerald en alle overige reacties.
  Ik kom echt niet meer bij van het lachen.

  Ik hoop niet dat dit mij ooit zal overkomen.
  SOSO LAFU nanga FATU.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES