Man verkoopt van vriend geleend jachtgeweer aan militair

6
man met geweer

Een 32-jarige man in Suriname is begin deze week aangehouden omdat hij een geleend jachtgeweer zou hebben doorverkocht aan een militair. De man in kwestie, Diego T., is op maandag 2 maart door de politie van het ressort Zanderij ingesloten, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Diego wordt ervan verdacht het jachtgeweer, dat hij in het jaar 2019 van een vriend had geleend om te gaan jagen, te hebben doorverkocht. De vriend deed zes maanden nadat hij Diego om zijn jachtgeweer vroeg en deze niet terug kon krijgen, aangifte tegen hem.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Hij is na na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Bij de voorgeleiding verklaarde hij het jachtgeweer te door te hebben verkocht aan een militair. De militair kwam in beeld en het wapen is achterhaald.

Dit gedeelte van het onderzoek is voor verdere afhandeling overgedragen aan de Militaire Politie, aldus de Surinaamse politie in een persbericht.

6 REACTIES

 1. Deze militair hoort op het matje geroepen te worden.Hij had beter moeten weten en hier melding van moeten maken bij de KPS ter controle van het wapen. Trouwens wat moet hij hiermee?Hij is het militair uniform niet waardig.Misschien wilde hij Bouta een lesje leren. Illegaal een wapen kopen van elke idioot is strafbaar.
  Worden de gasten die aangenomen worden door MP wel goed gescreend en onder worpen aan een psychologische test, want velen zijn goed ziek in hun bovenkamer.


  Maak melding

 2. Boeboe bit sjorie 6 maart 2020 at 23:56
  Deze militair hoort op het matje geroepen te worden.@@@

  Kan je niet lezen er staat toch duidelijk dat de zaak is overgedragen aan de militaire politie je reageert net een ndp,er of ben je een ndp,er.
  gemodereerd

 3. Waarom zou een militair een jachtgeweer kopen wetende dat dit heel vaak in het nieus is dat een jachtgeweer wordt gebruikt bij het plegen van een overval?
  Zou het jachtgeweer wellicht gebruikt worden voor een overval?
  De militair aan de tand voelen om de ware reden te achterhalen voor het kopen van een jachtgeweer zonder vergunning


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.