Terreinwagen knalt met volle vaart op tankwagen

15
Terreinwagen knalt met volle vaart op tankwagen

Een terreinwagen is vrijdagavond met een volle vaart achterop een tankwagen geknald aan de Martin Luther Kingweg. Daarbij verloor de bestuurder de controle over het stuur en botste ook met een tegemoetkomende personenauto.

De veroorzaker raakte gewond en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. Het ongeval gebeurde rond 21.30u ter hoogte van de Tout Lui Faut Middenweg.

De terreinwagen en de tankwagen reden vanuit Paranam richting Latour. Op een gegeven moment remde de tankwagenchauffeur af, maar zijn achterrijder die met een behoorlijke snelheid reed, merkte dat laat op. Daarbij knalde hij met een volle vaart achterop de tankwagen.

De personenauto als de terreinwagen raakten behoorlijk beschadigd. De Surinaamse politie kreeg de melding via het Command Center en ging ter plaatse voor onderzoek.


15 REACTIES

 1. Weer een suïcidale chauffeur op de weg. Deze zelfmoord terrorist probeerde nog meer mensen de dood in te jagen. Gelukkig is die tankwagen niet geëxplodeerd .
  gemodereerd

 2. Het is toch verschrikkelijk dat sommige leeghoofden een rijbewijs wordt vertrekt. Er zijn teveel brokkenpiloten in het verkeer. De maximum snelheid op de wegen, daar heeft met lak aan. Flitspalen die het niet doen.
  Het is jammer dat velen hardleers zijn. Rijbewijs invorderen en auto’s in beslag nemen en naar het schroothoop brengen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Hij merkte het niet te laat op doch hij reed 3 meter van de tankwagen want hij wilde kennelijk inhalen.
  Onschuldigen (tegenligger) moest de haast van deze bestuurder ervaren


  Maak melding

 4. Hij lette niet op. was zeker aan het lopen of te kletsen met zijn vriendin. Ik heb ‘e’en ding geleerd> Als je rijd concentreer je op het verkeer en let op fouten van anderen, Je kan altijd corrigerend optreden en een ongeval voorkomen.


  Maak melding

 5. Misschien moeten we kijken welke leeftijdsklasse de meeste aanrijdingen veroorzaken.
  Mocht het beneden de 25 jaar zijn de eis zetten dat je verplicht bent 50 rijlessen te volgen. 12 lessen en je mag auto rijden is te weinig.
  Ze rijden de route’s die de politie op schema heeft en klaar is kees.
  Je hoeft niet meer na re denken. Als robot rij je
  gemodereerd

 6. @ Mokro

  Ha hahahahahahaha lol was jij daar geweest ???? Goed gedaan man, zo wil ik het horen !!!

  Jacko
  gemodereerd

 7. Sommige mensen/bestuurders weten niet dat ze suikerpatient zijn dan krijgen ze een lichte black out/flauwte en krijg je dit. Gaan jullie naar de dokter en verzoek tot een medische test en meteen voor je bloeddruk zo voorkom je dat je ook plotseling dood neer valt.


  Maak melding

 8. wederom hetzelfde verhaal, maak dashcams wettelijk verplicht. Hierdoor kan de oorzaak van dit ongevallen makkelijker achterhaald worden. Daarnaast moeten hogere geldboetes komen, punten rijbewijs, verplichte rijcursussen die zelf betaald dienen te worden en hogere straffen in het strafrecht moeten worden opgelegd. Ook moeten alle automobilisten die bij ongevallen betrokken zijn verplicht onderzocht worden op alcohol en drugsgebruik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.