Meisje (13) aangehouden voor diefstal uit woning

21
politie-op-plaats-delict-suriname

Een 13-jarig meisje is gisteren door de politie aangehouden in het district Wanica voor diefstal uit een woning.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het meisje samen met een groep jongeren een diefstal heeft gepleegd in een woning in de buurt van De Goede Verwachting. Daarbij hebben de Surinaamse jeugdigen een fiets en andere kostbare spullen buitgemaakt.

De man des huizes betrapte de jongeren op heterdaad en zette een achtervolging in. Daarbij wist hij het meisje aan te houden. De overige jeugdigen zagen kans om te vluchten.

De benadeelde droeg de 13-jarige over aan de politie. Bij onderzoek zijn enkele van de gestolen spullen op de tiener aangetroffen en in beslag genomen. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de overige jeugdigen.


21 REACTIES

 1. A LIBI MUSU LIBI ZOALS DE AANHANGERS VAN DE NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ PLEGEN TE ZEGGEN.

  JEUGDIGEN TREKKEN EROP UIT OM TE GAAN ROVEN:

  DIT IS OOK EEN VAN DE VERWORVENHEDEN VAN DEZE NATIONALE DESASTREUZE PARTIJ.


  Maak melding

 2. Opa Doeli met deze jong stelende gasten.Geen ouderlijke toezicht aanwezig. Dit soort gespuis moet je direct d aanpakken anders denken zij dat dit een spelletje is. Zet geen kinderen op de wereld wanneer je ze niet de juiste opvoeding kunt geven. Gebruik condoom of de pil. Dit is toch erg voor woorden.
  gemodereerd

 3. Tralalala tralala ik heb je gepakt en tralalala je mag niet stelen tralala la 👏🏻👏🏻👏🏻Ga maar lekker 😖 brommen ,
  Het tralala beleid dames en heren, banditisme en criminaliteit op en top!!! Dat is Nog erger te verwachten bij een verkeerde keuze op 25 mei a.s. ! Weg met met nationale dagoe partij !!!! Waar is mijn geld, waar is die 200 miljoen $ . ??


  Maak melding

 4. Dagelijks ritueel in Suriname,als Krishna mathoera iets van zegdan doen sommige alsof het niet voorkomt? Triest dat op dit leeftijd moeten zij gaan stelen, het kan anders in Suriname, maar sommige mensen geven de voorkeur om in ellende te leven,


  Maak melding

 5. Alles wordt met de dag duurder, de lonen stijgen niet valutakoers gaat steeds omhoog.
  Suriname is BANKROET.
  Wat verwachten jullie dan van deze jonge gasten.
  Schuld ligt gewoon aan de regerende partij.
  Doe eens de ogen open en stem in mei op de VHP.
  Welke regering na mei ook komt die zal het behoorlijk moeilijk krijgen.
  NDP heeft de staatskas al leeggeplunderd


  Maak melding

 6. Triest… Ik hoop dat ze echt achter het motief komen en wie de initiele dader is… ik ben nog steeds in een schok!!! Super bljj ben ik dat het de eigenaar gelukt is 1 van ze aan te houden zodat er met het corrigeren van ze begonnen kan worden


  Maak melding

 7. WAAROM DE SURINAAMSE NEDERLANDERS MEER RECHT HEBBEN OM ZICH MET SU TE BEMOEIEN DAN DE PAARSE RATTEN. KEIHARDE FEITEN.
  Steeds vaker zie en hoor je op FB uit de hoek van de paarse ratten, dat Surinaamse Nederlanders (surineds) zich niet moeten bemoeien met de gang van zaken in Suriname. Wij zouden geen recht van spreken hebben.Laat me die ratten vertellen:
  A Velen van ons zijn geboren in Su en daarom alleen al hebben wij het recht wel!

  B We hebben allemaal familie en vrienden daar, waar wij mee begaan zijn en daarom hebben we het recht wel!

  C Toen Bouta de coup pleegde en Suriname kapotmaakte en men letterlijk honger leed, waren het de Surinaamse Nederlanders die meer dan 300.000 levensmiddelenpakketten en 250 miljoen gulden stuurde naar SU om het land overeind te houden en het volk te voeden! ELK JAAR WEER EN NIET EENMALIG! Daarom hebben we het recht wel.

  D Toen de NDP in de jaren negentig het land wederom had kapotgemaakt, zo erg dat alle winkels leeg waren. Voor een kilo suiker moest je een hele dag in de rij staan. Huiswerk werd gemaakt op de zijkant van krantenpapier. Schaafijs werd verkocht in plastic zakjes. Toiletrollen werden in drie gedeelten gesneden en verkocht. De jeugd van Suriname ging zonder eten naar school, er werd honger geleden, Johnny Kamperveen lanceerde de kreet: “Gaan we brug met brood eten?” Toen hebben wederom de Surineds met 250.000 levensmiddelenpakketten en 200 miljoen gulden per jaar, ELK JAAR opnieuw het land gesteund en het volk gevoed! HET TRIESTE IS DAT JUIST DE JONGEREN DIE TOEN HONGER HEBBEN GELEDEN, VANDAAG DE DAG ALLEMAAL NDP STEUNEN! Dat krijg je als je de geschiedenis en de feiten niet kent.

  E En nu? Anno 2019 heeft de NDP alle financiele structuren van het land vernietigd, de totale economie vernield en het land verkocht aan buitenlandse multinationals. OOK NU KOMEN ER JAARLIJKS MEER DAN 200.000 LEVENSMIDDELENPAKKETTEN EN MEER DAN 250 MILJOEN EURO’S VANUIT NEDERLAND NAAR SURINAME.

  F En dan heb ik het nog niet eens over de honderden containers per jaar met goederen die wij sturen naar Suriname, via NGO’s (Niet Gouvernementele Organisaties) voor kindertehuizen, scholen, instellingen, stichtingen, ziekenhuizen enzv.
  DUS LUISTER NOH, PAARSE RATTEN: WIJ HEBBEN VANUIT NEDERLAND MEER RECHT VAN SPREKEN OVER SURINAME DAN JULLIE, WANT JULLIE HEBBEN DE VERNIELERS JUIST GESTEUND!! SO, SHUT THE F… UP!!

  Na so a Sang di yere
  gemodereerd

 8. Ik blijf herhalen, Surinamers hebbem in 2015 bewust het mandaat aan een stelletje rovers en moordenaars gegeven. Dus, als je je stem bewust aan dit soort elementen uit de samenleving geeft, dan weet je ook dat het een keer tegen je kan keren. En dat is wat ze nu meemaken. Ba suku, ba feni, ba tjari. Klagen heeft geen zin, de leiders van het domme volk zijn oostIndisch doof. Dit meisje doet precies wat ze dagelijks hoort en ziet: stelen en bestolen worden!


  Maak melding

 9. Boodschap aan meneer Bouva.
  Volgens mij weet je dat de NDP deze komende verkiezingen gaat verliezen en er daarna jacht gemaakt zal worden op mensen die zich bezig hebben met corruptie.
  Jouw naam wordt meerdere malen genoemd en je verschuilt je achter het feit dat jouw naam niet genoemd wordt in het onderzoeksrapport. meneer Bouma: het is gebleken dat er flink gerommeld is met de NSO. Wat wij willen weten is wie gerotzooid hebben, We nemen geen genoegen met dit rapport want er moeten koppen rollen. Ik adviseerde volgende regering daarom om accountants de opdracht te geven en stukkenonderzoek te plegen. Hierbij moeten ze letten op namen van personen en organisaties die te veel eten aan de scholen geleverd hebben en die daarvoor ook zijn betaald. Een simpele controle en je valt door de mand.

  Volledigheidshalve heb ik jouw stuk tot starnieuws gekopieerd.
  Succes na de verkiezingen.

  Fake Nieuws again!
  22 Feb, 00:56
  foto
  Melvin Bouva

  Mijn beperkte verantwoordelijkheid bij de Naschoolse Opvang, beperkt zich in die periode tot voorzitter van de commissie Onderwijs van DNA (met een controlerende taak!) en niet van de commissie belast met de uitvoering van het project zoals ze doen geloven. Ik had/heb dus nimmer een verantwoordelijkheid voor de uitvoering of financiën daarvan. Dit is een bewust gecreëerde bruya om een prominente politieke opponent te bekladden. Opnieuw wordt een karakterloze poging ondernomen om een jonge Srananman in diskrediet te brengen. Deze is opnieuw mislukt! De feiten liggen anders. Die NSO-boef moeten ze waarschijnlijk in de spiegel zoeken.

  Ik ben persoonlijk nooit verwikkeld geraakt in deze of welke malversatie dan ook. M’n naam is ook nimmer genoemd in het NSO-evaluatierapport noch in het onderzoek welke zelfs ook door mij in DNA is aangevraagd en is voorgelegd aan de procureur-generaal. Dit is een pure politieke lastercampagne voornamelijk gevoed door VHP-exponenten die zich veelal verschuilen achter neppe FB-profielen en een paar andere holle napraters. Ook nadat ik deze kwaadsprekers vriendelijk heb uitgenodigd de feiten of iets dergelijks (document, bon, gesprek, screenshot, video of welk officieel stuk dan ook) te verzinnen waarin blijkt dat Melvin Bouva verwikkeld of faya is, is tot heden niet gebeurd. Omdat het er gewoon niet bestaat. Toch blijven ze doorgaan en wij nog steeds wachten. Hun actie is niets meer dan een ongegronde politieke lasterpraat die weinigen nog geloven.

  Maar de longstanding uitnodiging wordt langzaam maar zeker een ernstige waarschuwing voor gepaste maatregelen – waarvan de eerste stappen reeds zijn gezet -, tegen deze lasterpraat. Zo ook voor de diefstal van mijn persoonlijke gegevens uit de schoolarchieven. Dat ik ooit eens als 15-jarige wegens wangedrag was afgeschreven, is een leerles welke ik bij elke motivatiebeurt met studenten of anderen deel om ook te leren uit de fouten en verder goede keuzes te maken to be succesful. So that’s absolutely no secret. I have my faults en zal waarschijnlijk nog maken. In ’t leven moeten we niet pretenderen perfect te zijn. Maar we moeten leren…

  Intussen zijn we ruim 20 jaar, twee universitaire titels, vooraanstaande nationale, regionale en internationale bestuursfuncties en zelfs meerdere internationale onderscheidingen verder… En we gaan met God’s Genade vastbesloten door. Ook dit zal me niet stoppen. Integendeel! I stay focused en doe rustig verder mijn ding. Ik distantieer me middels deze daarom ook nadrukkelijk van deze negativiteit en kwade opzet. Het blijft voor rekening van de inhoudsloze bedenkers en andere (vnl. politieke) tegenstanders. Wij laten ons in elk geval niet misleiden door deze goedkope manier van politiekvoering. Wroko def’ du… en we gaan ervoor. Hopelijk zijn ook m’n echte kameraden, vrienden en familie hiermee gerust. Bedankt voor jullie power. Soso Lobi.

  Melvin W. J. Bouva MPA, LL. B.
  (Trotse ex- leerling van de Graaf en Paulusschool)


  Maak melding

 10. wegens teveel taalfouten nogmaals

  Boodschap aan meneer Bouva.
  Volgens mij weet je dat de NDP deze komende verkiezingen gaat verliezen en er daarna jacht gemaakt zal worden op mensen die zich bezig hebben gehouden met corruptie.
  Jouw naam wordt meerdere malen genoemd en je verschuilt je achter het feit dat jouw naam niet genoemd wordt in het onderzoeksrapport. meneer Bouva: het is gebleken dat er flink gerommeld is met de NSO. Wat wij willen weten is wie gerotzooid hebben, We nemen geen genoegen met dit rapport want er moeten koppen rollen. Ik adviseer de volgende regering daarom om accountants de opdracht te geven en stukken onderzoek te plegen. Hierbij moeten ze letten op namen van personen en organisaties die te veel eten aan de scholen geleverd hebben en die daarvoor ook zijn betaald. Een simpele controle en je valt door de mand.

  Volledigheidshalve heb ik jouw stuk uit starnieuws gekopieerd.
  Succes na de verkiezingen.


  Maak melding

 11. Ik heb wat ik heb maar altijd hard gewerkt en gespaard.
  Ik moest studeren en werken. En het was een tijd dat Suriname ontwikkelingshulp kreeg. Su was nooit rijk.
  Dus die verhalen dat diefstal van nu is, is BS.
  Zoek een jong meisje of jongen vr huishoudelijke klusjes of erf schoonmaken. Te lui maar willen alles. Mathoera moet de laatste zijn want mt er hele politie kop deden ze drugs. Laat ze naar dr zoon kijken.
  gemodereerd

 12. Bouva,
  Gaven scholen van de graaf en Peterus school, ook lessen in corruptie dan was u waarschijnlijk de beste leerling.
  Ga bij u zelf te raden en kijk in de spiegel ,kijk u zelf recht de ogen aan , tot welk conclusies komt u dan ,als niet eerlijk bent tegenover u zelf hoe kunt u dan eerlijk zijn tegenover andere druk je snor nu het nog kan


  Maak melding

 13. Hopelijk geven de ouders klappen aan meisje om haar manieren leren. Kinderen in dit tijd hebben geen respect voor ouderen of cultuur. Daarom zijn ze verwarrend, dom, mondig en dieven. Ze horen naar school, kerk en familie blijven ipv straat spelen of aan overspel doen.
  gemodereerd

 14. Ze verdienen geen gratis verblijf in opa doelie..Straf deze jeugdige criminelen ,ze weten dat ze zich schuldig maken aan strafbare feiten.Ze verdienen niet verwend te worden en ze zijn zeker niet geestelijk gestoord zoals hun fanclub straks gaat proberen de rest te overtuigen.
  Straf ze!!


  Maak melding

 15. Bouva: met blijdschap heb ik kennis genomen dat de PG een onderzoek naar de NSO is begonnen. kennelijk is dat de reden waarom je momenteel schijt in je broek. Ik beloof je een ding: Ik kom je zeker opzoeken in Santo Boma.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.