Man rijdt met vervalst rijbewijs na twee keer zakken voor rijexamen

7
politie controle in Suriname
Waterkant archieffoto van een politie controle in Suriname.

De 31-jarige autobestuurder Jeffry is afgelopen week door de politie aangehouden nadat tijdens een controle geconstateerd was dat hij met een vervalst rijbewijs rond reed. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie was op zaterdag 15 februari bezig met verhoogde verkeerscontrole tijdens operatie Alpha. Daarbij werd de bestuurder het stopteken gegeven, waaraan hij gevolg gaf. Tijdens de controle van de autobescheiden en zijn rijbewijs, werd geconstateerd dat hij deze autobestuurder een vervalst rijbewijs in zijn bezit had. 

Jeffry werd terstond aangehouden. Hij verklaarde tot twee keer toe te zijn afgewezen voor zijn rijexamen, waardoor hij ertoe overging een valse rijbewijs te kopen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de autobestuurder ingesloten.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Fraude meldt de Surinaamse politie.


7 REACTIES

 1. Als een President 3 keer gezakt is met besturen van een land en nu tralala zingt, waarom mag hij dan niet na 2 keer zakken een valse rijbewijs aanschaffen?


  Maak melding

 2. Het is belangrijk dat KPS ook degene die vals rijbewijzen verkoopt ook op te pakken. Hij fraudeert. Valsheid in geschrifte en deze verkoper is levensgevaarlijk bezig. Hij speelt met mensen hun leven. Onverantwoordelijksheidsgevoel voor zijn medemens. Voor een.beetje geld mag een ander ook mede doordat zijn handelen het loodje leggen. Wreeddadigheid. Hersenloze paria’s.


  Maak melding

 3. HA HA HA. Dus als je 2 keer bent gezakt, dan maar een vals bewijs. Zo zullen ook mensen rondlopen met valse diploma’s, bachelor en master titels. In het verleden liepen rovers ook rond als valse politie agenten en security. Word steeds gekker.


  Maak melding

 4. In Nederland ook ik ben kring takkie heb je weinig vrienden,ken een Turk als je hem betaald krijg je al je Theoerie vragen die gevraagd gaan worden.500£


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.