maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoonhuis in Suriname compleet door brand verwoest

Woonhuis in Suriname compleet door brand verwoest

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een brand vanmorgen vroeg in Suriname, is een woonhuis compleet verwoest. Rond 01.20u kreeg het Command Center de melding van de woningbrand aan de Soekdeiweg, omgeving Nieuw Weergevondenweg.

Het Korps Politie Suriname en het Korps Brandweer Suriname gingen ter plaatse en troffen daar een hoogbouwwoning van 10 bij 20m in lichterlaaie aan, waarvan het onderste deel uit steen en het bovenste deel uit hout is opgetrokken.

Uit het eerste onderzoek is naar voren gekomen dat de brand in de bovenverdieping is begonnen. Deze is geheel afgebrand. Het huis werd bewoond door drie personen, een vrouw en man en de broer van die man.

Ten tijde van de brand waren er twee van de drie bewoners aanwezig namelijk de vrouw en man. Deze wisten twee gascylinders en twee bromfietsen uit het huis te halen. De broer was nergens te bekennen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De woning was niet tegen brand verzekerd. De politie doet nog onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand.

Dit was over van de woning na de brand.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. En natuurlijk hebben deze mensen, geen brand verzekering afgesloten zoals dat in Su vaak gebeurt.

  @ Koos
  Ik ben geen fan van DDB: maar wat heeft DDB hiermee te maken volgens jou ????
  Natuurlijk slaapt hij goed, a mang brede botro keba, dati na heri tori.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Koos ….ik vind dat je lult heeft bouterse hun huis in de fik gedaan ,,,hebt je geen ka te doen probeert eens nuttig te zijn in het leven ,je kraai alleen ka uit


  Maak melding
 3. Ik ben het eens met koos ! Je kunt zaken ook anders bekijken, was de situatie in su anders, dan hadden ook deze mensen een verzekering afgesloten en had de overheid ook gezorgt dat de brandweer op tijd aanwezig kon zijn en hoevaak leest je nou dat de woningen die in brand staan volledig afbranden. Ben nu benieuwd of ingrid bouterse deze mensen ook gaat .Bouterse slaapt idd gewoon door!


  Maak melding
 4. @ Kolibri
  Om eerlijk te zijn de meeste mensen, hebben geen brand en andere verzekeringen onder welke regiem dan ook in Su. Jij en Koos proberen DDB de schuld te geven, oké het gaat niet goed zoals het moet,maar het is niet altijd de schuld van DDB. Hij is wel eens waar niet de man op de juiste plek, maar ook niet de boeman van alles wat mis gaat ! En boven dien : de meeste huizen in Su is opgetrokken van hout, en de brandweer kazernes zijn meestal niet om de hoek. Nogmaals ik ben geen DDB aanhanger, maar om alles in zijn schoenen te schuiven vind ik niet eerlijk !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES